bilmem ki.dönse ne olacak?
ona karsı öyle davranıyorum ama içten içe de üzülüyorumSizi önemsemiyorsa sizde önemsemeyin kendinize saygınız olsun azcık!
gözümün önünde olmasa ben de daha mutlu olacagım ama her an gözümün önünde. ve onun beni umursamaması bana dokunuyor hazmedemiyorum. neden diyorum dünyaları karşıma bile alırdım onun için neden o beni sevmedi. şimdi saatlerce facebookta acık. o buldugu konustugu kızdan neyim eksikti acaba. kabullenemiyorum bu durumu nedense..Ben konuyu bilmiyorum. Ama anladığım kadarıyla bir aşk acısı ve ayrılık durumu var. Bakın 4 ay az bir süre değil. Ben de aşk duygusunu yaşamış, bilen insanım. Dışardan bakınca biz bambaşka şeyler görüyoruz siz yaşarken bambaşka şeyler hissediyorsunuz o yüzden boşver filan demek etkili olmaz biliyorum. Ama şunu bilir şunu söylerim, siz istediğiniz kadar bir konuyu kafaya takın, üzülün, isterseniz sabahlara kadar uyumayın bunlar sizi yıpratmak dışında hiçbir işe yaramaz. Ne olacaksa bırakın zamana, odaklanmayın, kendinizi başka şeylerle meşgul edin, bile bile o duyguların içine çekmeyin:) İnsan farkında olmadan yapıyor bunu. Hayatta öyle dertler var ki, özellikle de sağlık sorunları (ben de yaşamış insanım) öyle şeyler olmadığı sürece hiçbir gün mutsuz geçirmeye değmez. Artık biraz akışına bırakın, yarın yeni taze bir başlangıç yapın derim:)
ya giden erkek muhakkak döner diyorlar.. tekrar olmasak bile bana döndüğünü görmek istiyorum.Sen umut etmeyi birakmadikca bu aci dinmeyecek. Once kabullen bittigini gerisi gelir.
içten gelmiyor bu gülümsemeler ama ne zaman gecer ki bu durum.İnan dönse tadı kalmayacak söyleyeyim
Ağzını ayıra ayıra gülmeye devam
Böyle maalesef. Hayatta bizim insanlardan beklentilerimiz, hislerimiz her zaman bizim istediğimiz şekilde karşılık bulmuyor. Bunu kabullenmek lazım bi kere. Sırf bu ilişki için de değil hayatta genel anlamda bu gerçekle yüzleşmek lazım. Dedim ya siz bunları sabahlara kadar düşünseniz ne değişir ki? Hayatınıza devam edin, zamanla azalıp bitecektir.gözümün önünde olmasa ben de daha mutlu olacagım ama her an gözümün önünde. ve onun beni umursamaması bana dokunuyor hazmedemiyorum. neden diyorum dünyaları karşıma bile alırdım onun için neden o beni sevmedi. şimdi saatlerce facebookta acık. o buldugu konustugu kızdan neyim eksikti acaba. kabullenemiyorum bu durumu nedense..
elde mi aptal asık olmamak. biri gelir ve bu hale düşürür insanı. bundan önce böyle biri değildim ki ben kendimi bile tnıyamıyorum"aptal aşık" diye bir tabir var ya, yakıştırmayın bunu kendinize
ya belki dönse eski gibi sevmediğimi anlarım ya da tekrar oluruz bilmiyorum. ama dönsün istiyorum işte tekrar baslamasak bile...dönse ne olacak sorusuna bilmemki yazıyor isen,ben boşuna mı okudum bu satırları ?
elde mi aptal asık olmamak. biri gelir ve bu hale düşürür insanı. bundan önce böyle biri değildim ki ben kendimi bile tnıyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?