• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Ben Ve Yine Kv Kp

Kızlar görüyorum ki hepimiz benzer sorunlar yaşıyoruz.

Evet kızım benim zaafım onun için herşeyi yaparım onlarda hemen hemen her gün baktıklarını basıma kakıyorlar en ufak bisey de bakmamakla tehdit ediyorlar.
İşten cik evde çocuğuna bak kocan olacak adam da görsün sessiz kalmanın sonucunu. Maddi sıkıntı cekersiniz belki durumunuzu bilmiyorum ama emin ol kafan ve bedenin şimdikinden çok daha rahat olur.

Evet kızım benim zaafım onun için herşeyi yaparım onlarda hemen hemen her gün baktıklarını basıma kakıyorlar en ufak bisey de bakmamakla tehdit ediyorlar.
Sizde oyle söylediklerinde tamam bakmayin ben bakici bulurum deyin iyice yapisirlar ozaman cunku onlar gitmemek icin aslında can atiyolar

İşten cik evde çocuğuna bak kocan olacak adam da görsün sessiz kalmanın sonucunu. Maddi sıkıntı cekersiniz belki durumunuzu bilmiyorum ama emin ol kafan ve bedenin şimdikinden çok daha rahat olur.
evet maddi sıkıntı cekerim ama böyle her türlü sıkıntıyı cekiyorum.

Ugrasilmicak bi insan son zamanlarda dikkat ettim ben mutlu gorununce üstüme gelemiyor ben laflarına surat asinca daha çok üstume geliyor esimde arkamda olmayinca konuşamıyorum mesafe koydum iyice hiç aramam sormam
Bnde cok cekiyorm hmde coook hastanelik oldm snir stresten eviniz ayriysa kesnlikle gelis gdis yapma derm ya smdi oyle kufurler yagdrasm geliyorki cigerlern yansn ins demek ne demk ya kendi evladna bde

Kreş yaşı gelene kadar kendiniz bakın çocuğunuza, psikiyatriste sihirli değnek yok. Sorunun kaynakları yanınızda olduğu sürece sinirleriniz daha çok alt üst olur.

soğan ekmek yiyim de huzurum olsun diyen insanları artık çok daha iyi anlıyorum.
huzur özgürlük yoksa önemi yok biarada olmanın. Birlik olmanın :ukala::ukala:

soğan ekmek yiyim de huzurum olsun diyen insanları artık çok daha iyi anlıyorum.
huzur özgürlük yoksa önemi yok biarada olmanın. Birlik olmanın :ukala::ukala:

Her hareketimin altında bir anlam aramasalar ya da söylediğim sözleri dogru anlasalar bunlar yasanmayacak neyi paylaşamıyoruz anlamıyorum ki :(

Onlardan bi an evvel kurtul canım.. hatta gerekirse bi müddet çalışma bakıcı işini halledene kadar ki hemen kurtul onlara gebe olmaktan.. sinir sahibi olmuşsun zaten daha fazla da sağlığından olma onlar yüzünden

Her hareketimin altında bir anlam aramasalar ya da söylediğim sözleri dogru anlasalar bunlar yasanmayacak neyi paylaşamıyoruz anlamıyorum ki :KK43:

ararlar C cemre_83 , doğanın kanunu bu. göz hapsinde olacaksın. her yaptığın kayda alınacak. az biraz sesin çıksın, herkes eteğindeki taşları dökmeye, yüzüne vurmaya başlayacak. Gönlü geniş olacaksın. takmayacaksın. Doğanın kanunu bu.
Birtek sen misin yaşayan? değilsin..
+1

Canım bak benim de 17 aylık oğlum var ve oğlumu kimseye baktırtmıyorun doğduğundan beri kendim bakıyorum ve ilkokul yaşına kadar da kendim büyütcem,işe girersemde ondan sonra gircem.Hiçbirşey oğlumdan önemli değil,kuru ekmek yerim yine oğluma kendim bakarım.Kaynana kayınbaba bizle aynı şehirdeler ama ilçelerimiz farklı ama ona rağmen evimde bir gram huzur bırakmadılar.Oğlumu sanki ben değil onlar doğurmuş gibi davranıyorlar çocuğumu benden soğutmak ve kendileri gibi kişiliksiz yetiştirmek istiyorlar sinir krizi geçiriyorum artık tahammülüm kalmadı. Sen aynı evde nasıl dayanıyon anlamıyom işten çık kendin bak çocuğuna.Benim de kocam beni hiç savunmuyor. Kendimi savunuyom fayda etmiyor.Kendin bak yavruna.

çocugun kız bebekse , bundan sonra dogurmayacam soyunuzu kuruatacam hadi bakalım , de

karektersiz bu erkek milleti
Konuyu sabote etmek istemem ama bu ne talihsiz bir yorum. Kız çocuk sahibi olmak erkeğe verilmiş ceza mıdır, soyu kurutma mıdır? 2 kız çocuğu annesiyim, bir daha doğurmak istemiyorum, eşimin soyu mu kurudu şimdi?

Back
X