- 7 Ekim 2015
- 1.211
- 564
- 123
- 41
Evet hasta edecekler beni az kaldı.Ewet görmeyince hastalıklar kapıda arkadaşım ben size söylimm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hasta edecekler beni az kaldı.Ewet görmeyince hastalıklar kapıda arkadaşım ben size söylimm![]()
Evet kızım benim zaafım onun için herşeyi yaparım onlarda hemen hemen her gün baktıklarını basıma kakıyorlar en ufak bisey de bakmamakla tehdit ediyorlar.Oh valla tehditte ediyorlar
İşten cik evde çocuğuna bak kocan olacak adam da görsün sessiz kalmanın sonucunu. Maddi sıkıntı cekersiniz belki durumunuzu bilmiyorum ama emin ol kafan ve bedenin şimdikinden çok daha rahat olur.Evet kızım benim zaafım onun için herşeyi yaparım onlarda hemen hemen her gün baktıklarını basıma kakıyorlar en ufak bisey de bakmamakla tehdit ediyorlar.
Sizde oyle söylediklerinde tamam bakmayin ben bakici bulurum deyin iyice yapisirlar ozaman cunku onlar gitmemek icin aslında can atiyolarEvet kızım benim zaafım onun için herşeyi yaparım onlarda hemen hemen her gün baktıklarını basıma kakıyorlar en ufak bisey de bakmamakla tehdit ediyorlar.
evet maddi sıkıntı cekerim ama böyle her türlü sıkıntıyı cekiyorum.İşten cik evde çocuğuna bak kocan olacak adam da görsün sessiz kalmanın sonucunu. Maddi sıkıntı cekersiniz belki durumunuzu bilmiyorum ama emin ol kafan ve bedenin şimdikinden çok daha rahat olur.
Evet arastırmaya basladım zaten.Sizde oyle söylediklerinde tamam bakmayin ben bakici bulurum deyin iyice yapisirlar ozaman cunku onlar gitmemek icin aslında can atiyolar
Bnde cok cekiyorm hmde coook hastanelik oldm snir stresten eviniz ayriysa kesnlikle gelis gdis yapma derm ya smdi oyle kufurler yagdrasm geliyorki cigerlern yansn ins demek ne demk ya kendi evladna bdeUgrasilmicak bi insan son zamanlarda dikkat ettim ben mutlu gorununce üstüme gelemiyor ben laflarına surat asinca daha çok üstume geliyor esimde arkamda olmayinca konuşamıyorum mesafe koydum iyice hiç aramam sormam
Soganla ekmek ye kafan rahat olsun huzurun olsun bu kadar nettt.Kızlar görüyorum ki hepimiz benzer sorunlar yaşıyoruz.
SağolunAllah kolaylık versin işiniz zor baya
Her hareketimin altında bir anlam aramasalar ya da söylediğim sözleri dogru anlasalar bunlar yasanmayacak neyi paylaşamıyoruz anlamıyorum kisoğan ekmek yiyim de huzurum olsun diyen insanları artık çok daha iyi anlıyorum.
huzur özgürlük yoksa önemi yok biarada olmanın. Birlik olmanın
Her hareketimin altında bir anlam aramasalar ya da söylediğim sözleri dogru anlasalar bunlar yasanmayacak neyi paylaşamıyoruz anlamıyorum ki![]()
Konuyu sabote etmek istemem ama bu ne talihsiz bir yorum. Kız çocuk sahibi olmak erkeğe verilmiş ceza mıdır, soyu kurutma mıdır? 2 kız çocuğu annesiyim, bir daha doğurmak istemiyorum, eşimin soyu mu kurudu şimdi?çocugun kız bebekse , bundan sonra dogurmayacam soyunuzu kuruatacam hadi bakalım , de
karektersiz bu erkek milleti