Senin tepkin nerede? Konuşmamak mı tepki?Mrb kızlar ben 1 hafta önce 1 yıllık olan evliliğim den bahsetmistim. Çok küfürbaz ahlaksız terbiye yoksunu bi eşim var eş bile demek gelmiyor içimden 1 aydir benle kavgali öyle şeyler söylüyor ki bana taş olsa catlar ama sabit diliyorum hep allahdan su zamana kadar hep affettim hemen ama şimdi gururumu ezip o söylediği kufurleri sözleri affedemiyorum boşancam ailem normal karsilamiyor bu müddet devlete sığın cam en azından psikolojik men duzelene kadar ama yine dedim yanlış olmasın hemen pes etme az daha bekle hata yapma dedim kendi kendime 1 ay geçti ama duzelmiyor söylediklerime pişman değilim begenmiyorsan sıktır git diyor kadinsan kadınlık yapacaksın diyor bende bunu yapmadım köle değilim af etmeden onun pişman olmadığını bildiğim halde gururumu yerlere seremedim yaptiklarini affedene kadar gerçekten yuvamız için duzeldigini gorene kadar bu defa asla affetmeyecm dedim gururumu hiçe saymaktan biktim dedim bana verdiği cvp ben zevkim için yaşıyorum senin gibi ucuz dışarda çok dedi ve çekti gitti aldatıyor da yani bana inat 3 gün önce işini de bıraktı atıldı daha doğrusu bilerek geç gitti hep şimdi öyle ortalık adamı gibi serseri gibi ne iş ne kariyer ne para ne huzur sabrım kalmadı artik... benim ona verdiğim tepkinin dinen günahı varmıdır kızlar cvp bekliyorum sizlerden uzun yazdım biraz hakkınızı helal edin...
ne duruyorsun boşanMrb kızlar ben 1 hafta önce 1 yıllık olan evliliğim den bahsetmistim. Çok küfürbaz ahlaksız terbiye yoksunu bi eşim var eş bile demek gelmiyor içimden 1 aydir benle kavgali öyle şeyler söylüyor ki bana taş olsa catlar ama sabit diliyorum hep allahdan su zamana kadar hep affettim hemen ama şimdi gururumu ezip o söylediği kufurleri sözleri affedemiyorum boşancam ailem normal karsilamiyor bu müddet devlete sığın cam en azından psikolojik men duzelene kadar ama yine dedim yanlış olmasın hemen pes etme az daha bekle hata yapma dedim kendi kendime 1 ay geçti ama duzelmiyor söylediklerime pişman değilim begenmiyorsan sıktır git diyor kadinsan kadınlık yapacaksın diyor bende bunu yapmadım köle değilim af etmeden onun pişman olmadığını bildiğim halde gururumu yerlere seremedim yaptiklarini affedene kadar gerçekten yuvamız için duzeldigini gorene kadar bu defa asla affetmeyecm dedim gururumu hiçe saymaktan biktim dedim bana verdiği cvp ben zevkim için yaşıyorum senin gibi ucuz dışarda çok dedi ve çekti gitti aldatıyor da yani bana inat 3 gün önce işini de bıraktı atıldı daha doğrusu bilerek geç gitti hep şimdi öyle ortalık adamı gibi serseri gibi ne iş ne kariyer ne para ne huzur sabrım kalmadı artik... benim ona verdiğim tepkinin dinen günahı varmıdır kızlar cvp bekliyorum sizlerden uzun yazdım biraz hakkınızı helal edin...
Benim tepkim duzeldigini gorene kadar yuvan için değiştiğini gorene kadar asla affetmeyecm dedim...üzerine bana o kelimeler söylendi ailem katı olduğu için hep sabır diliyorum allahdan...Senin tepkin nerede? Konuşmamak mı tepki?
Adam s.git demiş hala evde oturuyosun?
begenmiyorsan sıktır git diyor
senin gibi ucuz dışarda çok dedi .
Ğidecek bi ailem yok devlete sığın cam ama korkularim var. O yüzden adım atamiyorum.ne duruyorsun boşan
Yazmadigim o kadar çok kelimesi varki agzima almaya utanıyorumNe kadar ...... bir insan müsveddesiymiş yazıklar olsun eşine bu tur lafları söylediği için
devlete sığınman sktr edilmekten hakaretlere uğramaktan iyidir kanımcaĞidecek bi ailem yok devlete sığın cam ama korkularim var. O yüzden adım atamiyorum.
Sence değişir mi bu adam? Bu söylediğine kendin inanıyor musun?Benim tepkim duzeldigini gorene kadar yuvan için değiştiğini gorene kadar asla affetmeyecm dedim...üzerine bana o kelimeler söylendi ailem katı olduğu için hep sabır diliyorum allahdan...
26 yaşındayım iş konusunda asla boşta kalmam inş ama adım atmaya korkuyorum acaba ne olur sonu kötü olurmu ailem nasıl karşılar çok şey isteDinen yorumunu falan bilmem de ben kendinize çektirdiğiniz eziyet günah. Size verilen değerli bir canı böyle elin adamına harcıyorsunuz. Bu adam değişmez, değişmeyecektir. Böyle eziyet çeke çeke ömrünüz bitecek. Yapmayın, hemen yerleşin bir sığınma evine aileniz destek değilse. Oradan size avukat desteği de sağlanır, boşanırsınız. El işine yatkınlığınız varsa bir şeyler yapar satarsınız. Belki yemek yaparsınız bir yerde. Böyle olmaz yani yapmayın.
Hangi yuvadan bahsediyoruz?Benim tepkim duzeldigini gorene kadar yuvan için değiştiğini gorene kadar asla affetmeyecm dedim...üzerine bana o kelimeler söylendi ailem katı olduğu için hep sabır diliyorum allahdan...
Onlarda boşanma olmazmış falan filan işte başkaları için çektiriyor lar bana sadece buniye gidecek bir ailen yok istemiyorlar mı hayatta mı değiller?
Mrb kızlar ben 1 hafta önce 1 yıllık olan evliliğim den bahsetmistim. Çok küfürbaz ahlaksız terbiye yoksunu bi eşim var eş bile demek gelmiyor içimden 1 aydir benle kavgali öyle şeyler söylüyor ki bana taş olsa catlar ama sabit diliyorum hep allahdan su zamana kadar hep affettim hemen ama şimdi gururumu ezip o söylediği kufurleri sözleri affedemiyorum boşancam ailem normal karsilamiyor bu müddet devlete sığın cam en azından psikolojik men duzelene kadar ama yine dedim yanlış olmasın hemen pes etme az daha bekle hata yapma dedim kendi kendime 1 ay geçti ama duzelmiyor söylediklerime pişman değilim begenmiyorsan sıktır git diyor kadinsan kadınlık yapacaksın diyor bende bunu yapmadım köle değilim af etmeden onun pişman olmadığını bildiğim halde gururumu yerlere seremedim yaptiklarini affedene kadar gerçekten yuvamız için duzeldigini gorene kadar bu defa asla affetmeyecm dedim gururumu hiçe saymaktan biktim dedim bana verdiği cvp ben zevkim için yaşıyorum senin gibi ucuz dışarda çok dedi ve çekti gitti aldatıyor da yani bana inat 3 gün önce işini de bıraktı atıldı daha doğrusu bilerek geç gitti hep şimdi öyle ortalık adamı gibi serseri gibi ne iş ne kariyer ne para ne huzur sabrım kalmadı artik... benim ona verdiğim tepkinin dinen günahı varmıdır kızlar cvp bekliyorum sizlerden uzun yazdım biraz hakkınızı helal edin...
26 yaşındayım iş konusunda asla boşta kalmam inş ama adım atmaya korkuyorum acaba ne olur sonu kötü olurmu ailem nasıl karşılar çok şey iste
Kimsenin psikolojik men bile yanımda olmaması o kadar kötü ki adım atacak cesaretim kalmadı o yüzden hala burdaym biliyorum gidicem ama ne zamanAşırı günah.Kocan cennet bahcelerinde huri kovalarken sen kesin cehenneme gidersin.
Ya anlamıyorum sizin gibileri neden bu dini zorlaştırma çabanız?Hala biri size dinen günah dese adamı affedeceksiniz bahane arıyosunuz sadece.Size bunca eziyeti hakareti eden adamın koynuna girmeyince günah falan olmaz ama senin boşanacagını ben hiç sanmam.Boşver o yüzden aynen devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?