Yine ben ve yine sizlerden akıl gerek kızlar

Esra10001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2017
98
14
3
35
Mrb kızlar ben 1 hafta önce 1 yıllık olan evliliğim den bahsetmistim. Çok küfürbaz ahlaksız terbiye yoksunu bi eşim var eş bile demek gelmiyor içimden 1 aydir benle kavgali öyle şeyler söylüyor ki bana taş olsa catlar ama sabit diliyorum hep allahdan su zamana kadar hep affettim hemen ama şimdi gururumu ezip o söylediği kufurleri sözleri affedemiyorum boşancam ailem normal karsilamiyor bu müddet devlete sığın cam en azından psikolojik men duzelene kadar ama yine dedim yanlış olmasın hemen pes etme az daha bekle hata yapma dedim kendi kendime 1 ay geçti ama duzelmiyor söylediklerime pişman değilim begenmiyorsan sıktır git diyor kadinsan kadınlık yapacaksın diyor bende bunu yapmadım köle değilim af etmeden onun pişman olmadığını bildiğim halde gururumu yerlere seremedim yaptiklarini affedene kadar gerçekten yuvamız için duzeldigini gorene kadar bu defa asla affetmeyecm dedim gururumu hiçe saymaktan biktim dedim bana verdiği cvp ben zevkim için yaşıyorum senin gibi ucuz dışarda çok dedi ve çekti gitti aldatıyor da yani bana inat 3 gün önce işini de bıraktı atıldı daha doğrusu bilerek geç gitti hep şimdi öyle ortalık adamı gibi serseri gibi ne iş ne kariyer ne para ne huzur sabrım kalmadı artik... benim ona verdiğim tepkinin dinen günahı varmıdır kızlar cvp bekliyorum sizlerden uzun yazdım biraz hakkınızı helal edin...

Senin tepkin nerede? Konuşmamak mı tepki?

Adam s.git demiş hala evde oturuyosun?

ne duruyorsun boşan

Senin tepkin nerede? Konuşmamak mı tepki?

Adam s.git demiş hala evde oturuyosun?
Benim tepkim duzeldigini gorene kadar yuvan için değiştiğini gorene kadar asla affetmeyecm dedim...üzerine bana o kelimeler söylendi ailem katı olduğu için hep sabır diliyorum allahdan...

Dinen yorumunu falan bilmem de ben kendinize çektirdiğiniz eziyet günah. Size verilen değerli bir canı böyle elin adamına harcıyorsunuz. Bu adam değişmez, değişmeyecektir. Böyle eziyet çeke çeke ömrünüz bitecek. Yapmayın, hemen yerleşin bir sığınma evine aileniz destek değilse. Oradan size avukat desteği de sağlanır, boşanırsınız. El işine yatkınlığınız varsa bir şeyler yapar satarsınız. Belki yemek yaparsınız bir yerde. Böyle olmaz yani yapmayın.

Benim tepkim duzeldigini gorene kadar yuvan için değiştiğini gorene kadar asla affetmeyecm dedim...üzerine bana o kelimeler söylendi ailem katı olduğu için hep sabır diliyorum allahdan...
Sence değişir mi bu adam? Bu söylediğine kendin inanıyor musun?

Aşırı günah.Kocan cennet bahcelerinde huri kovalarken sen kesin cehenneme gidersin.

Ya anlamıyorum sizin gibileri neden bu dini zorlaştırma çabanız?Hala biri size dinen günah dese adamı affedeceksiniz bahane arıyosunuz sadece.Size bunca eziyeti hakareti eden adamın koynuna girmeyince günah falan olmaz ama senin boşanacagını ben hiç sanmam.Boşver o yüzden aynen devam

niye gidecek bir ailen yok istemiyorlar mı hayatta mı değiller?

26 yaşındayım iş konusunda asla boşta kalmam inş ama adım atmaya korkuyorum acaba ne olur sonu kötü olurmu ailem nasıl karşılar çok şey iste

Hangi yuvadan bahsediyoruz?
Küfürle, hakaretle duvarları örülen, aldatmayla odaları bölen, psikolojik şiddetle de çatısı konan yuvadan mı?

Bu laf çok fena

26 yaşındayım iş konusunda asla boşta kalmam inş ama adım atmaya korkuyorum acaba ne olur sonu kötü olurmu ailem nasıl karşılar çok şey iste

Sonu bundan kötü olamaz, insan yerine konulmuyorsunuz aldatılıyorsunuz. "Senin gibi ucuz dışarıda çok" demiş yahu daha durulur mu? Sizin arkanızda duran bir aile zaten "Kızıma böyle davranamazsın" diye çeker alır sizi o adamın elinden. Sizin arkanızda durmayan ailenin düşüncesi niye önemli bu kadar? Yaşayan sizsiniz, eziyeti çeken sizsiniz. Hayatınızı elin adamına harcamayın, sonra daha çok ağlarsınız.

Kimsenin psikolojik men bile yanımda olmaması o kadar kötü ki adım atacak cesaretim kalmadı o yüzden hala burdaym biliyorum gidicem ama ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…