Yine ben ve yine sizlerden akıl gerek kızlar

hiçbir din, hiçbir inanış sadece erkeğe hak değildir. öyle olduğu iddia ediliyorsa sıkıntı vardır ortada. kocanız olacak o seviyesiz herifin size yaptıkları hak ta sizin ona "affetmicem" demeniz mi günah olacak? yapmayın Allah aşkına. Allah size bu canı emanet verdi, ona eziyet çektiremezsiniz. çocuğunuz yoksa hele hayatınızı böyle mahvetmeyin. boşanacaksanız önce devletin sağladığı hakları öğrenin, mesleğiniz varsa iş bulmaya çalışın. sonra aileniz ile kesin bir dille konuşun. arkanızda dururlarsa ne ala durmazlarsa da hayatınızı böyle geçirip heba etmeyin.

Bi kaç defa erkek kardeşlerim ve babam duydu yaptiklarini ama sonuç olarak çözüm olmadılar sadece kavga ediyorlar kızına böyle yapamazsın kufur edemezsin adam mısın sen bu tarz şeyler eğer ki aileme gitsem evden çıkmayacağımi köle gibi olacağımı açık acik söylüyor babam

Kimsenin psikolojik men bile yanımda olmaması o kadar kötü ki adım atacak cesaretim kalmadı o yüzden hala burdaym biliyorum gidicem ama ne zaman
Sen gibi ucuz dışarıda çok lafından sonra hala o evde kalan üstüne bi de bu yaptığım dinen günah mı diye düşünen birinin gideceğini hiç zannetmiyorum

Bu sözlerin üzerine nasıl yüzyüze bakacaksın yazık değilmi sana ..çalışıyormusun eğitimin nedir bilmiyorum ama bir şekilde ekonomik yönden kendini sağlama al ve boşan madem ailen arkanda durmayacak..
Benim alt katımda yeni evli bir çift oturuyordu ..adam kıza öyle küfürler ediyorduki biz eşimle utanıyorduk evden kovmalar küfürler neler neler..ya anlamıyorum bir erkek namusum eşim dediği insana nasıl bunları yakıştırır..kız dayanamadı adamı evden sepetledi boşandı..şimdi kendi annesiyle yaşıyor aynı evde ..ama kesinlikle ekonomik olarak ayaklarının üzerinde dur kendinede bu zulmü reva görme lütfen

evliliğin nasıl olmuştu onlar razı mıydı bu şahısla evlenmene yoksa karşı çıkmalarına rağmen mi evlendin
Tabiki razı idi ama adam bis çıktı gördüğümüz gibi çıkmadı evlendim ilk hafta değişti eşimin benle evlenme sebebi de babamın variyeti idi ve bunu kendin den duydum baban seni seviyorsa ev alsın zengin degilmi bilmem ne ne hep boş seyler.

vay şeref yoksunu vay,ailende varlıklıymış ama daha öz kızlarına sahip çıkmıyorlar

elin adamına mal yedirirler mi avucunu yalasın o kötü niyetli adam

Lise mevzunuyum okulumu bitirmeme bile karisti dışardan okuyordum oda yasaklandı annem ve kız kardeşim destek diğerleri lafda destek ler

Allah belasını versin şerefsizz mahlukatın.
Yahu sen ne değişmesinden ne yuvasından bahsediyorsun kardeş, ortada ne koca ne yuva göremedim ben birsz cesaret kurtul o evden
Bende öyle öz güven cesaret vardiki hepsini yok etti evet kabul ediyorum beni çökertti ezik gibi hisseder oldum kendimi ben değişmem oğlum diyor beni doğuran böyle doğurmuş diyor ben buyum sıktır git diyor ama gidemiyorum zaman diyip duruyorum bugün yarin diyorum hep

Lise mevzunuyum okulumu bitirmeme bile karisti dışardan okuyordum oda yasaklandı annem ve kız kardeşim destek diğerleri lafda destek ler
Bak canım çocuğun var mı bilemiyorum ama eğer yoksa dikkatli ol işkura başvuru yapabilirsin benim eltim ilkokul mezunu ama işkur sayesinde havalimanında güzel bir işi var ..sende başvurunu yap ayrıca işkurun kendi bünyesinde sertifika alabileceğin kurslar var ..bir şekilde iş bulabilirsin diye düşünüyorum bu süreçte ailende destek olacaktır umuyorum

vay şeref yoksunu vay,ailende varlıklıymış ama daha öz kızlarına sahip çıkmıyorlar

elin adamına mal yedirirler mi avucunu yalasın o kötü niyetli adam
Şimdi o içini doktukce ben daha iyi anlıyorum benle neden evlendiğini daha çok nefret ediyorum ondan zevki için yaşarmış pislik

Kusura bakma ama adam seni kapı dışarı ediyor,sen dini boyutu düşünüyorsun ?Sana mantıklı geliyor mu bu ?
Ayrıl.

Dini bu kadar önemsediğiniz için söylüyorum. Allah size bir can vermiş, sizden bir tane var. Ömrünüz ortalama 70-80 yıl, bunun 26 yılı gitmiş. Bu dünyaya köle olmaya mı geldiniz? Burada ailesi arkasında durmayan, sığınma evine yerleşmiş ve kendine çocuklarıyla çok güzel bir düzen kurmuş kadınların hikayelerini okudum. Böyle beklemekle ömrünüzü bitirirsiniz. "Senin gibi ucuz çok" diyen kocanız olacak şahsı terk etmenizin zamanı gelmiş de geçiyor. İstedikten sonra yapılamayacak şey yok. Biraz cesaret... Bu hayata mahkum olmak zorunda değilsiniz.

Çocuğum olsa bu adam dan kurtulamazdim sanırım başta ahlagini gösterdi bana bende çocuk yapmadım. Sosyal güvenlik derneğini bile aradım iş sıkıntı değil dediler boşanma esnasında avukat gider siz gitmezsiniz dediler. Desteklediler baya bi hala salak gibi ne bekliyorum anlamıyorum sanirim zoruma gidiyor ailem varken neden böyle oldum olucam diye

Benim tepkim duzeldigini gorene kadar yuvan için değiştiğini gorene kadar asla affetmeyecm dedim...üzerine bana o kelimeler söylendi ailem katı olduğu için hep sabır diliyorum allahdan...
çok iyi dayanmışsın .
demediği kalmamış adamın

Yapma şu laflardan sonra kendine gel lütfen inan devletin kucağı ordan bin kat daha iyidir iş te bulurum diyorsun ee daha ne ailenede yazıklar olsunn pess diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…