Yine ben ve yine sizlerden akıl gerek kızlar

hayır böyle bi adam ailene de zarar verir .
ama sen sığınma evine gittiğin anda o yine de seni ailenin yanında arayacak . onlar ne yapacak o zaman .
kızımız sende biz nereden bilelim desinler bari. zarar vermesin onlara da

Beni bu cesaretsizlik bu korkuya ailem soktu dusmanim babam mi belli değil millet ne dermiş şimdi ben essek gibi ağlarken bilmediğim bi sitede sizlerle dertlesirken onlar hayata devam ediyor..,

of çok kötü neden öyle diyor ki. inanamıyorum

Beni bu cesaretsizlik bu korkuya ailem soktu dusmanim babam mi belli değil millet ne dermiş şimdi ben essek gibi ağlarken bilmediğim bi sitede sizlerle dertlesirken onlar hayata devam ediyor..,
devlete sığın bak aramışsın da. yapma böyle . uzak mı gitmen gereken yer . nasıl gidilir .hemen gelebilirsin dediler mi ne dediler

Bakın nasıl da tahmin ediyorsunuz ben bunlardan da korkuyorum işte birbirlerine zarar verecekler intikam alacaklar sebebi olarak ben gosterilicem iki taraf da o kadar anlayışsız ki cikmazdayim derin bi kuyudayim sanki

Yahu babanın evinde kalıp evden çıkamamak bu adamın evinde "ucuz" .. muamelesi görmekten daha mı kötü? Bir gün kızar baban iki gün kızar ne kadar eve kapayabilir ki.
Bu işin dini imanı mı kalmış neyi sorguluyorsun?

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iriyle-yapanlar-bi-bakabilir-mi.980386/page-4

yukarıda ki linkte ki konu da çocuğum var annem bakıyor 2.evliliğim yazmışsınız. Çok mu uyanık sandınız kendinizi, insanları yalan yanlış konularla kandırmaya çalışmayın. Yemezler.

Ben burda yalan söylemiyorum ilk yazdigimi okuyun isterseniz daha önce de yazdigimi kendim söyledim zaten hepsini yazamam öyle değil mi şöhret olunmuyor burda anlattıklarım harfi harfine dogrudur

burda anlattıklarından farklı bi şey yok ki.
tek anlatmadığı ikinci evliliği olduğu ve bi oğlu olduğu. şu anki derdi zaten bu değil . yeni eşinden kurtulmaya çalışıyor .

İkinci evliliğim çünkü ilk evliliğim den ayrıldığım da 20 yaşında idim 5 yıl evlenmedim asla dusunmedim 5 yıl eziyet gördüm katlandim canima bile kiydim ama olmadı annem evlen bunların eziyetinden kurtul dedi evlendim ama daha çok pislik içine gittiler beni boguldukca boguluyorum

tek anlatmadığı ikinci evliliği olduğu ve bi oğlu olduğu. şu anki derdi zaten bu değil . yeni eşinden kurtulmaya çalışıyor .

ailem sahip çıkmaz yazmış ama 12 yaşında çocuğu varmış ve ailesi bakıyormuş, tezatlık yokmu sizce ?

Ark ben zaten başlıkta belirttim 1 hafta önce de yazdım diye hepsini yazıp zamanınızı almamak için oğlum benim dünyam ama babam onla yaşamama bile engel oldu dayandım dayandım ama 5 yıl sonra evlendim ölüm oldu ben için daha çok ceriyorum çocuğuma asla dayanamıyorum zaten ölüyorum neye yancam bilmiyorum

ailem sahip çıkmaz yazmış ama 12 yaşında çocuğu varmış ve ailesi bakıyormuş, tezatlık yokmu sizce ?
ama yine aynı yazının içinde bu son evliliği yapmadan önce de ailesi ile sorunlar yaşayıp köle gibi davranıldığını da yazmış
biliyor musun . bazı insanlar torunlarına evlatlarından daha fazla sevgi besliyorlar.
kızlarının da kusurları var belki onu bilemiyorum ama . ikinciye evlendi ise tekrar geri istememelerin nedeni yine ikinci kez geri geldi demeleri olabilir . bilmiyorum.
ama aileden kaçarken evlilik yapmış yeniden . ve pişman olmuş .
hata baştan bu son eşi tanımamak tanımaya çalışmamak olmuş . ama artık son noktaya gelmiş ise . çözüm yok ise ki öyle anlatıyor . tek çıkar yol devlete sığınmak .

Dinen sormussun ya peki o adamlara emanet edilen korunup kollanmasi iyi muamele emredilmesi gereken kadinina karisina iyi davranmis mi mahremine bile dil uzatmis.

Benim en çok kafamı karıştıran şu oldu, bir evlilik yapmışsın bitmiş olabilir hayat bu, ikinci de yolunda gitmediyse burada sorulacak olan işin dini boyutu değil, ben nasıl kurtulurum olmalıydı, işin dini boyutu bu kadar mesele olsa idi o zaman ilkinden boşanmamalıydı değil mi ? Yukarıda bir arkadaş sormuştu çocuğun varmı diye, hayır çocuğum yok diye cevap verince, bende fake olduğunu düşünüp yazdım, kandırmaca olmasın diye. Gerçekse eğer yaşadıkları ben kendimden utanırım zaten yazdıklarım için.

Yani adamın dedikleri zorunuza gitmiyormu yapmayın allah aşkına bu kadar küçltmeyin kendinizi adam size çok ağar hakaretler ediyor

dini boyutu vs görmedim.
çocuğun var mı sorusuna da cevabını görmedim.

Evliligimin sebebi babam oldu zaten annem evlen kızım dedi anca o şekil susarlar dedi evet çok eziyet çektim onlar yüzünden çocuğumu bırakıp evlendim mecburlar bakmaya mecburr çünkü onlar ayırdı beni oğlum dan tam çıkmaza onlar soktu beni evlilik gibi maksatim olsa 5yil katlanmazdim ne olur yorumlara dikkat edin çok canım acıyor insanlar yalan dedigi zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…