yine ben...Yılbaşı eşim ve ben

ikinizinde o tip ortamlara gitmeyi sanırım kaldıramıyorsunuz. eşin seni, sen eşini kıskanmışsın. aslında eşin "kendimi garson gibi hisediyorum" derken sizden ilgi beklemiş (erkekler bazen gel benimle ilgilen demezler, çocuk gibi mızıldanırlar). azıcık pohpohlasaydın o an daha farklı biterdi...

eğer ben eşinin durumunda olsaydım. k.valideler ve diğerleri benimle ilgilenmeseydi. birde eşimde ilgilenmeseydi, bende o tip cümleler kullanırdım gibime geliyor...

Evet haklısınız daha farklı yaklaşabilirdim eşine ama işte bana öyle sert cevap vermesi ve benimle bir türlü dans etmemesi beni çok sinirlendirdi ve üzdü..
Yorumunuz için teşekkürler.

önceki konularınızı bilmiyorum, tüm mesajları da okumadım
eşinizin başka birine bakması tabi ki çok çirkin, kabul edilebilcek bi şey değil
kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama evlilikte bitti demek sevgiliyken bitti demeye benzememeli bence
bu kelimeyi kullanmaktan korkmalı insanlar.. bitti diyosanız da gerçekten bitmeli
yoksa burnu sürtsün diye falan evlilikte sökmez bu numara bence.. sadece birlikteliğinizi yıpratır, gereksiz yüz göz olursunuz

önceki konularınızı bilmiyorum, tüm mesajları da okumadım
eşinizin başka birine bakması tabi ki çok çirkin, kabul edilebilcek bi şey değil
kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama evlilikte bitti demek sevgiliyken bitti demeye benzememeli bence
bu kelimeyi kullanmaktan korkmalı insanlar.. bitti diyosanız da gerçekten bitmeli
yoksa burnu sürtsün diye falan evlilikte sökmez bu numara bence.. sadece birlikteliğinizi yıpratır, gereksiz yüz göz olursunuz

Eşim asla başkalarına baktığını kabul etmiyor. Bilemiyorum belki de gerçekten öylesine gözü kayıyordur sonuçta insan insana bakar ama işte kadında ona baktığı için ben çıldırdım. Neyse.
Doğru diyorsunuz evlilikte bitti kelimesi bu kadar indirgenmemeli, buna katılıyorum, dememem lazım. Bundan sonra çok daha fazla dikkatli olucam.

18 yaşında insanlar bile sizden olgun davranıyor gibi görüyorum okuduklarınızdan. Bitirecekseniz bu sizin evliliğe hazır olmamanızdan kaynaklı bence. İnanılmaz fevri ve küçük şeylerden mutsuzluk üreten bir yapınız var. Yazık ediyorsunuz evliliğinize. Ciddi psikolojik yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.

Gece yanına gidip "geçirdiğim en berbat geceydi" diye kavga ortamı yaratacağınıza, "canım neden dans etmek istemedin? benim görmediğim bir durum mu oldu kimden rahatsız oldun?" diye sorabilirdiniz. eşiniz "kendimi garson gibi hissediyorum" dedi diye bile gözleriniz dolmuş. nasıl romantik, kusursuz bir evlilik hayali kurduysanız beklentilerinizi çok yükseltmişsiniz, çünkü hiçbir evlilik böyle değil. orada gülüp geçebilirdiniz "aşkım saçmalama ne garsonu bak ne güzel eğleniyoruz" diyebilirdiniz. onun yerine siz daha çok küsüp hayal kırıklığı yaratmışsınız kendinize. böyle bir gecenin kötü geçmesinin asıl sebebi kusura bakmayın ama eşiniz değil sizin yapıcı olmayan, aksine yıkıcı olan tavırlarınız.

bir erkek agliyorsa onu cok ictimissin demek. iyiki sarilmissin tatliya baglanmis. bosansaydin fln neden bosandin deseler ne dicektin yani incir cekirdegini doldurmayacak seyler kasma. tabi bu tip olaylar tekrarlanirsa goz ardi etme bakismak ailenin yaninda azarlamak ufak cocugu kiskanip trip atmak pek unutulcak seyler degil
kolay geldin

Ben okurken kıyamadım sabaha kadar senin için ağlamış bırak kadın baksın eşin sıkıntıdan etrafına bakmıştır senin için sabaha kadar ağlayan adam gidipte başkasına bakacak değil ya hadi baktı diyelim bakmakla ne olacak kuzum Allah aşkına keşke yapıcı olsaydın demişler biraz geçte olsa olmuşsun zaten sizi yeriiiimmmm ben:52::52: Allah mutluluğunuzu daim etsin inşAllahh :54:

Son düzenleme:
Cok bencil birisin galiba. Dünya sadece senin etrafında dönmüyor. Biraz eşine saygı duymayı öğren, bencilliğini de törpüle bence.

Eski konularina da bir goz attim. Ama sanirim seninhayalinde ask romanlari gibi bir evlilik var. valla ben hic oyle bir evlilik gormedim, varsada zaten o erkekler biraz kazonova tarzi oluyolar. Esini hemen suclamissin kadina bakiyordu diye, sanmiyorum sahsen cevresindekileri kestigini orda. Siyle yasadiginiz seylere baktimda adamin burnundan getirmissin hayati. Hayati uclarda yasiyorsun, canina okuyosun on dakika sonra canim cicim olup adamdan ayni davranisi vekliyorsun. Boyle devam ediceksen bu evlilikte, bosan bencede ama bunu esin acisindan soyluyorum cunku adamcagiz dramadan kurtulmus olur, ama sen birdaha sana bu kadar katlanan birini bulamazsin.

Ve sana sunu soyliyeyim esin bana cok iyi niyetli biri gibi gorundu, ve seni de cok seviyor, ailenede cok saygili ki seninle kavgali olmasina ragmen ailenin yaninda saygisizlik yapmiyor. Aklini basina al derim, bu guzel gunleri boyle heba edip durma.

Öncelikle çok yıpratıcı eleştiri yapmamanızı rica ediyorum, ben burada doğrusuyla yanlışıyla yaşadıklarımı anlatıyorum.

Dün akşam eşimin yanına gittim sarıldım öptüm öyle kaldım, eşim tepkisiz, karşılık vermiyor ama itmiyor da. Ağladım sarıldım seni çok seviyorum ben seni nasıl bırakabilirim dedim ağladım, eşim bana baktı ağladı sarıldı öptü aynı şekilde. Uzunca bir zaman öyle kaldık.
Ben hatamı biliyorum, evlilik farklı ben bazen işin dozunu kaçırıyorum farkındayım ama eşime çok sinirleniyorum o anda ağzımdan neler çıktığını bilmiyorum. Eşimi korkunç derece de seviyorum. O bana hep der ki ben seni daha çok seviyorum bu belki doğrudur ama ben eşimi çok seviyorum.
Evliliğin ilk yılında bunlar olabilir yorumlarını çok ukudum kk da. Belki biraz zaman sonra bunlar bizde de bitecektir.

Biz burada aşırı davranan erkekler için ne öneriyorsak sizin içinde geçerli.
Aşırılıklarınızın farkındaysanız bunun kontrolü için çabalayın, elinizde değilse öfke kontrolü için yardım almalısınız.
Karşınızda ki ne kadar sevse de bir zaman sonra sevgisi nasırlaşır ve hissedemez olur.
O zaman ne kadar pişman olsanı zda iş işten geçmiş olur ve kaybedersiniz.
Elbette ki tartışmalarınız olmalı ama dozunda ve özellikle yıpratıcı kelimeler kullanmadan..
Seni bırakırım, sen nasıl erkeksin, pişmanım gibi ifadeler yerine beni üzüyorsun, bu olanlar beni kırıyor, biz böyle olmamalıyız, daha iyisini hak ediyoruz gibi yapıcı serszenişlerde bulunun..
ama öfkenizi ve laflarınızı kontrol edemiyorsanız yardım alın..

Sen cok ani çıkışlar yapıyorsun cok çabuk sinirleniyorsun. Inankiii degmiyor herseye sürekli sinirlenmek kizmak sanada karşındakinede yazik. Güzel dille kandirabilirsin, eger sen birşeyi kizarak sinirlendirerek söylüyor veya istiyorsan imkani yok yapmaz, üstünede birbirinizi daha fazla üzer kirarsiniz. Daha sakin konusmayi dene, sen nekadar sakin olursan karsindakinede ne demek istedigini daha iyi anlatmis ve anlamis olur.

Back
X