• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ben yine elti

Görümcene keşke, O geldiği için kabul etmiyorum. Onsuz geliyorsan buyur falan deseydin.. Elti için görümce kırılmasa bari.
İyi yapmışsın.

Esim askerdeyken donemesin ordan insallah demisti esimde arada kalmaz yani abimizin hatrina
hiçbir zaman kabul etme.
belli ki huzur kaçırmak için yeni planlar peşinde.
seninle diyaloğu yok ya laf sokamadığı için kendi kendini yiyordur o.
fırsat verme.

Eve gelmek isteyen misafire asla hayır demem. Biraz çocuksu bir davranış değil mi ? Hata olabilir büyüklük sende kalsaydı

Valla kıza yuklenenler de laf soylemek ıcın soyluyor he.. askerden donemez ınsallah dıyenı bırak evıme almayı sokakta fılan gorsem sopalarım,ondan sonra ben gecımsız olayım no problem..
çırkınlesmıs,kılo almıs bılmemne diye sana yetısıren karaktersiz kaynana ve kayınla da gorusmezdım.b.klarında bogulsunlar

kv yi senden kıskanmıştır ondan barışmıştır.bende de var bu modelden 1 tane :KK48:
başka kp nin çayını koymak için kalkmaz birinin söylemesini bekler.geçen pazar oturuyoruz hep beraber kp nin çayı bitince bir fırlayışı vardı koltuktan :confused: şoka girdik hepimiz :KK48: uçarcasına kalktı :KK55:
şimdi sen kabul etmedin ya aklınca o kahveyi o bir adım olarak gördü.ben gitmek istedim o çağırmadı diyodur arkandan söleyim :KK53:
sonuç : boşveeeeeeeeeerrrrrrr:ıslık:

İyi anlaşmak ikinci şansı vermek bu kadar mı zor?
"Evime almam" sözünüz bile ne kadar kindar olduğunuzu gösteriyor. Uzun vadede kendi zihninizi, benliğinizi, psikolojinizi ağırlaştırıp zehirlersiniz böyle.

Bence bir kahve içmenin sakıncası ne olurdu ki ?
Geçmişte ne yaşanılmış bilmiyorum ama belkide yeni bir sayfa açmak istedi.

benden tavsiye gelmek isteyen buyur et kahvesini ver yerinde zamanında konuşmasını bıl herşeye yorum yapma eşine ailesini kötülema ...

Back
X