selam kizlar.. size en son evliligimin ikinci haftasindayken eltimle ilgili yasadigim bir problemden bahsetmistim.. tam onu atlattim diyordumki sizlerle paylaşcak yeni bir konum daha oldu ne yazikki.. hemen konuya giriyorum eltim beni aradi gecen hafta bir gun ortanca kaynimin sözlusunude cagiralim bana gelin beraber oturalim diye bende olur x abla sen ayarla gununu bana haber verirsin demistim oda tamam demisti.. neyse dun aksam kayinvalidemdeydik ve kayinvalidem bana dediki dun eltine niye gelmedin x ide (ortanca kaynimin sozlusu) cagirmis benide cagirdi sen niye gelmedin diye bana cikisti.. bende anne oyle bir program olacagindan haberim vardi ama x ablaya abla gununu bana haber ver dedim oda tamam dedi bir dahada donus yapmadi dedim. kayinvalidemde eltimi aradi niye haber vermedin diye eltimde aaa anne her programa cagirmak zorundamiyim beni sanami sikayet ediyor dedi kayinvalidemde madem cagirmayacaktin kiza neden program yapalim ozaman dedin dedi eltimde bakiyorumda onun tarafina gecmissin anne dedi ve kayinvalidemin yuzune kapadi.. kizlar sizce benim kuruntummu yoksa cidden eltimle aramda problemmi var? ben bu davranisini anlayamadim kayinvalideme onun tarafina gecmissin demek ne demek ben aramizda taraf oldugunu dusunmuyordum.. sizce nasil davranmaliyim aksamda onlarla piknige gidilecek kayinvalidem ve kayinpederimde gelecek ve tabiki ortanca kaynim ve sozlusude sizce gitmelimiyim ? esim senin gitmemeni gerektirecek bir durum yok ortada o utansin o gelnesin gelmeyecekse diyor.. ben daha 1 aylik evliyken neden bu davranislar(
Güzel arkadaşım bak evleniyoruz ve hiç tanımadığımız insanlarla aile oluyoruz annemin çok söylediği bir laf vardır elin iyisi olmaz diye % 95 gelin gittiğimiz yerde karşılacağımız sorunlar bunlar elti eltiyi çekemezmiş ,görünce görünmez dağların arkasından gelesin,kaynanayı kaynar kazana atmalı diye denilenler boşa değil,annem 16 yaşında evlenmiş ve eltilerinin yaptıklarını anlatsam ağlarsınız inanın eltileri bırakın kayınvalidesi kayınları hep çektirmiş size tek bişey diyeyim insanın güveneceği tek kişi kendisi olsun ,ve burada bakıyorum bende dahil eşlerimizin yakınları tarafından eziliyoruz aslında kimse kendini ezdirmez ama yuvamız ve eşlerimiz için sabrediyoruz karşımızdakilerde kendilerinde güç buluyorlar bizler iyi niyetli oldukça allah ıslah etsin fesat kötü kalbi kararmış insanları....
çünkü böylelerinin kanı bozuktur 1 aylık 1 günlük hatta düğün günü bile bunlar için farketmez.sen gönlünü ferah tut mesafeli ol.bulunman gereken ortamlarda meraba meraba onun dışında yok farzet.kıskanç ve haset her halinden belli
eşin haklı bencede....
o utansın..
Git git inadına git sinir olsun elti hanım..
gittim gittim ama sirf onu sinir etmek icin degil ortada benim yaptigim bir ayip olmadigi icin.. ve dun sozlu olan eltimle program yaptigimizda bizi dinliyordu ve ayni alisveris mekanina bugun kendiside gelmis cok sasirdik..
yaaaa gerçektenmi bide orayamı gelmişgerçekten tuhaf mış eltin canım peki konuştunuzmu
ünlü türk düşünürü olan halam der ki:))) elti derken dudak dudağa bile değmiyo herhalde biyerde patlak veriyo:)))
gülüm benim eltim yok ya rahat rahat eltiye atıp tutabilirim :)muhat hemen elti dedin demi
şimdilik bendede yok ama olacak bakalım hasyırlı olur ii geçiniiz inş. rabbim hepimizi haddini bilenlerden eylesingülüm benim eltim yok ya rahat rahat eltiye atıp tutabilirim :)
ama konu sahibinin aktardıkları gerçekten bu şekildeyse büyük gelin haksız :)
davet edilmezsem ben de gitmem, kv sorsa bana ben de aynısını derim :)
eger kv bi atak yapıp benden evvel dogurmazsa eltimin olma ihtimali yok canım :)şimdilik bendede yok ama olacak bakalım hasyırlı olur ii geçiniiz inş. rabbim hepimizi haddini bilenlerden eylesin
bazen uzak olmak iyidir, yakın olup kötü olacagınızı düşünüyorsan uzak ol kafan rahat olsun :)aslında bizim bi sıkıntımız yok bizim hiç bişeyimz yok çok alakasızlar gelmezler gitmezle e bileyim üzülüyorum bazende afff afff
k.v de de yeni yeni farkina variyor canim.. gelinlerinin arasinda taraf tutmasini istemem kayinvalidemin bu inuda arada birakmaktan baska birsey olmaz ama eltim cok tuhaflasti 1 yil sonrasi icin korrkmaya basladim ben yapcaklarindn yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?