yine ben yine eltim :(

çünkü böylelerinin kanı bozuktur 1 aylık 1 günlük hatta düğün günü bile bunlar için farketmez.sen gönlünü ferah tut mesafeli ol.bulunman gereken ortamlarda meraba meraba onun dışında yok farzet.kıskanç ve haset her halinden belli

cok cok haklisin canim her cumlene katiliyorum kendi ailemzde neden boyle sorunlarla karsilasmiyoruz cunku aninda verecek bir cevabimiz vardir ama insanin esinin ailesi oldugu zaman yuvamizin bozulmasindan esimizle aramizda problem olmasini istemedigimizden dolayi susuyoruz .. ama ogrendimki boyle yapmamak lazimmis. kayinvalide kayinbaba tamam saygida kusur edilmemesi hosgorulmesi gereken insanlar ama buda karsilikli olmali tabi .. ama elti ne ya onun benim ustumde soz soylemeye beni uzmeye ne hakki var yani..

haklisin arkadasim benimde gozumbyeni yeni aciliyor yani yeni ogreniyorum mesafeli olmm gerektigini.. tesekkur ederim

gittim gittim ama sirf onu sinir etmek icin degil ortada benim yaptigim bir ayip olmadigi icin.. ve dun sozlu olan eltimle program yaptigimizda bizi dinliyordu ve ayni alisveris mekanina bugun kendiside gelmis cok sasirdik..

yaaaa gerçektenmi bide orayamı gelmiş gerçekten tuhaf mış eltin canım peki konuştunuzmu

selam eltnzle aranızda bi fark varmı yani eğitim iş vs gibi konularda eğer böle bi farkınz varsa nasıl denir ezilmişlik hissi yaşıyo olabilir ve nasıl davranacağını ketiremiyo olablir psikolojik sorun belirtisi bence

ünlü türk düşünürü olan halam der ki:))) elti derken dudak dudağa bile değmiyo herhalde biyerde patlak veriyo:)))

canım gez toz zevk almaya bak :)
isteyen katılır sana isteyen çatlar kenarda
eşine katılıyorum, ayrıca kaynananında hemen arayıp bu işi hemen çözmüş olmasını da takdir ettim doğrusu :)
yoksa kimin neyi niçin yaptıgı belli olmazdı,
sen kötü olacaktın, planı ttmadı

muhat hemen elti dedin demi
gülüm benim eltim yok ya rahat rahat eltiye atıp tutabilirim :)
ama konu sahibinin aktardıkları gerçekten bu şekildeyse büyük gelin haksız :)
davet edilmezsem ben de gitmem, kv sorsa bana ben de aynısını derim :)

şimdilik bendede yok ama olacak bakalım hasyırlı olur ii geçiniiz inş. rabbim hepimizi haddini bilenlerden eylesin

şimdilik bendede yok ama olacak bakalım hasyırlı olur ii geçiniiz inş. rabbim hepimizi haddini bilenlerden eylesin
eger kv bi atak yapıp benden evvel dogurmazsa eltimin olma ihtimali yok canım :)
valla canım ben iyi geçinmenin yolunu buldum sanırım :)
1, koşulsuz kabul
2. iyi niyetli oldugunu göster
3. hoşuna gidecek bişiyi hediye et
4. isterse kudursun farketmemiş gibi davran relaks ol
5. kimseyi alttan alma :)
maşaallah beni çok seviyolar ben de onları çok seviyorum :)
ilk zamanlar çok sıkıntılıydı ama taviz vermedim hiç:)

aslında bizim bi sıkıntımız yok bizim hiç bişeyimz yok çok alakasızlar gelmezler gitmezle e bileyim üzülüyorum bazende afff afff

aslında bizim bi sıkıntımız yok bizim hiç bişeyimz yok çok alakasızlar gelmezler gitmezle e bileyim üzülüyorum bazende afff afff
bazen uzak olmak iyidir, yakın olup kötü olacagınızı düşünüyorsan uzak ol kafan rahat olsun :)
amannn neyse:)
eltim yokken bu kadar yazdım olsaydı bi topikte ben açardım sanırım :)

k.v de de yeni yeni farkina variyor canim.. gelinlerinin arasinda taraf tutmasini istemem kayinvalidemin bu inuda arada birakmaktan baska birsey olmaz ama eltim cok tuhaflasti 1 yil sonrasi icin korrkmaya basladim ben yapcaklarindn yani :)

Nasıldı o söz ne edersin kendine edersin kendi kendine miydi.Heh işte onun gibi bişiy eltininkide . Şükürki hiç bir zaman eltim olmayacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…