selam eltnzle aranızda bi fark varmı yani eğitim iş vs gibi konularda eğer böle bi farkınz varsa nasıl denir ezilmişlik hissi yaşıyo olabilir ve nasıl davranacağını ketiremiyo olablir psikolojik sorun belirtisi bence
ünlü türk düşünürü olan halam der ki:))) elti derken dudak dudağa bile değmiyo herhalde biyerde patlak veriyo:)))
canım gez toz zevk almaya bak :)
isteyen katılır sana isteyen çatlar kenarda
eşine katılıyorum, ayrıca kaynananında hemen arayıp bu işi hemen çözmüş olmasını da takdir ettim doğrusu :)
yoksa kimin neyi niçin yaptıgı belli olmazdı,
sen kötü olacaktın, planı ttmadı
Nasıldı o söz ne edersin kendine edersin kendi kendine miydi.Heh işte onun gibi bişiy eltininkide . Şükürki hiç bir zaman eltim olmayacak :))
demek ki çoğu elti anlaşamıyor..benim eltide de beni hiç çağırmaz tamam çağırmak zorunda değil ama mesala dua mevlid yapanlar diyolarmış eltine de söle gelsin ama o sölemiyor..sonra da sadecik kimseye gitmiyor karışmıyor oluyor diyolar niye gelmedin bende direk haberim olmadı ki diyorum..ya bi pazara gideyim peşim sıra geziyor tezgahlarda ne aldım diye.bi düğüne gideyim hep bende gözlri.bi yere gitmeye kalksın hep bende gözleri geri baka baka bana baka baka gider.geçen parkta oturyor bizde eşimleyiz geri dönüp dönüp bakıyor eşim de farketmiş bunun gene gözler hep bizde ne varsa bizde hep dönüp dönüp bakıyor diyoobaştan çok takardım ama sonradan amaaan dedim bneim bişeyi değil kiii eşimin abisinin karısı bana nee ki o kendi çapınd aeğlensin
tatlim oyle yapiyorum zaten evliligimin en guzel donemlerini eltim icin heba etmemeye karar verdim sizlerin destegiyle :)) evet kayinvalidemin yeni yeni gozleri acildi yoksa eltimin yaninda beni hic umursamazdi.. ama simdi bana nasihat veriyor eltin cagirmazsa gitme cagirana kadar cagirma yoksa tepene cikar diye :)) eveeet kesinlikle plani tutmadi
benimkide saolsun çağırmadı gitmem dediğim için beni tehdit etti ve zorla yolladı sonra ne mi oldu kovulmakta beter olduk
Ben olsam piknikte kenara çekerdim gel konuşalım derdim sen beni aramadın mı plan yapalım sen de gel demedin mi neden kaynanam çağımamışsın diye aradığında her yere onu çağırmak zorunda mıyım diye bana söylediklerini inkar ediyorsun derdim ben çağrılmadığım yere zaten gitmem ama sen dedim gel diye. Bana da annem dedi buluşmuşlar sen niye gitmedin diye sanki ben tenzezzül etmiyormuşum gibi oldu de. Bundan sonra beni çağırıp plan yapalım deyip lafı çevirme ya çağır ya çağırma gerçi bundan sonra çağırsan gelmem derdim oh bir güzel sıvardım hiç bakmazdım kaynanama da gider böyle böyle dedim haklıyım çünkü derdim ki gidip kaynanana bana böyle deyip su üstüne çıkamasın. Boşver eğitimini filan naparsa yapsın. Mesafen koru görüşmek zorunda değilsin ki.
aaa keske dinlemeyip gitmeseymissin canim.. ne tehditi ettiki
selam kizlar.. size en son evliligimin ikinci haftasindayken eltimle ilgili yasadigim bir problemden bahsetmistim.. tam onu atlattim diyordumki sizlerle paylaşcak yeni bir konum daha oldu ne yazikki.. hemen konuya giriyorum eltim beni aradi gecen hafta bir gun ortanca kaynimin sözlusunude cagiralim bana gelin beraber oturalim diye bende olur x abla sen ayarla gununu bana haber verirsin demistim oda tamam demisti.. neyse dun aksam kayinvalidemdeydik ve kayinvalidem bana dediki dun eltine niye gelmedin x ide (ortanca kaynimin sozlusu) cagirmis benide cagirdi sen niye gelmedin diye bana cikisti.. bende anne oyle bir program olacagindan haberim vardi ama x ablaya abla gununu bana haber ver dedim oda tamam dedi bir dahada donus yapmadi dedim. kayinvalidemde eltimi aradi niye haber vermedin diye eltimde aaa anne her programa cagirmak zorundamiyim beni sanami sikayet ediyor dedi kayinvalidemde madem cagirmayacaktin kiza neden program yapalim ozaman dedin dedi eltimde bakiyorumda onun tarafina gecmissin anne dedi ve kayinvalidemin yuzune kapadi.. kizlar sizce benim kuruntummu yoksa cidden eltimle aramda problemmi var? ben bu davranisini anlayamadim kayinvalideme onun tarafina gecmissin demek ne demek ben aramizda taraf oldugunu dusunmuyordum.. sizce nasil davranmaliyim aksamda onlarla piknige gidilecek kayinvalidem ve kayinpederimde gelecek ve tabiki ortanca kaynim ve sozlusude sizce gitmelimiyim ? esim senin gitmemeni gerektirecek bir durum yok ortada o utansin o gelnesin gelmeyecekse diyor.. ben daha 1 aylik evliyken neden bu davranislar(
selam kizlar.. size en son evliligimin ikinci haftasindayken eltimle ilgili yasadigim bir problemden bahsetmistim.. tam onu atlattim diyordumki sizlerle paylaşcak yeni bir konum daha oldu ne yazikki.. hemen konuya giriyorum eltim beni aradi gecen hafta bir gun ortanca kaynimin sözlusunude cagiralim bana gelin beraber oturalim diye bende olur x abla sen ayarla gununu bana haber verirsin demistim oda tamam demisti.. neyse dun aksam kayinvalidemdeydik ve kayinvalidem bana dediki dun eltine niye gelmedin x ide (ortanca kaynimin sozlusu) cagirmis benide cagirdi sen niye gelmedin diye bana cikisti.. bende anne oyle bir program olacagindan haberim vardi ama x ablaya abla gununu bana haber ver dedim oda tamam dedi bir dahada donus yapmadi dedim. kayinvalidemde eltimi aradi niye haber vermedin diye eltimde aaa anne her programa cagirmak zorundamiyim beni sanami sikayet ediyor dedi kayinvalidemde madem cagirmayacaktin kiza neden program yapalim ozaman dedin dedi eltimde bakiyorumda onun tarafina gecmissin anne dedi ve kayinvalidemin yuzune kapadi.. kizlar sizce benim kuruntummu yoksa cidden eltimle aramda problemmi var? ben bu davranisini anlayamadim kayinvalideme onun tarafina gecmissin demek ne demek ben aramizda taraf oldugunu dusunmuyordum.. sizce nasil davranmaliyim aksamda onlarla piknige gidilecek kayinvalidem ve kayinpederimde gelecek ve tabiki ortanca kaynim ve sozlusude sizce gitmelimiyim ? esim senin gitmemeni gerektirecek bir durum yok ortada o utansin o gelnesin gelmeyecekse diyor.. ben daha 1 aylik evliyken neden bu davranislar(
bence sen eşinle evlendikten sonra eltinin pabucu dama atılmış, yediremiyor seni eşinin ailesinden kıskanıyor gibi geldi bana canım
gitmezsen huzurunu bozarım sevgi saygı kalmaz yazık olmasın nişanlıyken dedi ve gittik nişanlımla kovulmaktan beter oldum anlatamam sana ben hayatımda hiç böyle ağırlanmamıştım ne benimle sorunları anlamadım konularımda daha detaylı canım ama sana tavsıyem sakın gitme çağırma evlisin bir de temkinli ol
eltin senle dalga geçmiş.önce ümitlendirip sonra şapa oturtmuş.bence kıskanıyor seni
resmen saçmalık yani senin bu eltinin davranışı...
Hİiİç takma bile. sen o yokmuş gibi davran gül eğlen ama selamını da esirgeme. ne yaparsa yapsın canım çohh mu önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?