Yine ben yine endişe bir bakın ne olur

5 buçuk aylık bebeğimin her seslendiğimde bakmaması,umursamaması normal mi

• Evet normal

OY: 24 42,9%
  • Hayır değil doktora götür

OY: 6 10,7%
  • Bu kadar evhamlı olma, her şey yolunda

OY: 32 57,1%

• Ankete Katılan
    56

Mavi mavi1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
344
141
103
37
Herkese merhaba kızlar Eylül ayında anne oldum çok şükür (Rabbim isteyen dileyen arzulayan herkese nasip etsin inşaallah) ilk kez anne oldum bu yüzden çok dikkat ediyorum her şeye belki de evhamlıyım. Ama sorum şu ki bebeğimi biberonla beslerken yüzüme bakmıyor, karşıda oturan biri varsa ona bakıyor, etrafı izliyor,ara sıra yüzüme bakıyor. Kucağıma aldığımda az bakıyor yüzüme, kucağımda bile başka yerlere bakıyor, uzattığımda ise uzun uzun bakıyor konuşuruz agu gugu :) seslendiğimde bazen hemen bakıyor çoğu zaman hiç oralı olmuyor, boğazımı patlatsam da bakmıyor, bazen tek sefer seslenmemde bakıyor bazen hiiiiç bakmıyor yada geç bakıyor. Tecrübeli anneler acaba normal mi bunlar yoksa bir doktora götürmeli miyim içim içimi yiyor resmen. Bu arada dönüyor,biberonu görünce heyecanlanıyor,agu gugu konuşuyor, ayaklarını tutuyor, oyun halısında uzaktaki oyuncağına uzanıyor, emziğini kendisi tutuyor çıkarıyor 5 buçuk aylığız. Beni tek endişelendiren nokta her seslendiğimde bakmaması sizce normal mi yoksa doktora götürmeli miyim lütfen yardım edin kızlar.
Bu arada çalışmaya başladığımdan beri bebeğimin beni umursamadığını sevmediğini düşünüyorum öyle hissediyorum hiç sevinmiyo beni görünce buna ayrı üzülüyorum

Her çağırdığınızda bakmak zorunda değil bence. Etrafta ilgisini çeken bir şey varsa ona bakıyordur. Uzuun uzuuun göz teması neden kursun ki?

Çocuk 5,5 aylık daha. Çalışmaya ne zaman başladınız?

Benim de 6 buçuk aylık br bebeğim var çoğu zaman seslendiğimde bakıyor ama bazen bağırarak ismini söylesem bile takmıyor Yani normal bence annesi gözlemleyin ama rahat olmakta fayda var emin olun. Ben bazen şebeklik yapıyorum dikkatini çekebileyim diye siz de onun dikkatini çekecek şekilde davranıp şarkılar söyleyip sesinizi komikleştirerek çıkarabilirsiniz. O zaman daha çok dikkatini çekeceğine eminim:)

Şubatta başladım. Normal mi sizce her defasında bakmaması. Beni çok üzüyor bu durum her çağırdığımda baksın istiyorum. Bakmayınca da üzülüyorum normali nedir

Aynen öyle yapıyorum ben de ama ne bileyim üzülüyorum işte. Komiklikler yaptığımda bakıyor ama her seslendiğimde baksın istiyorum yqni normali o sanıyorum o yüzden endişeleniyorum

Bebeğiniz onu kucağınıza aldığınızda yüzünüze bakıyor mu benim minişim az bakıyor bazen hiç yüzüme bakmıyor kucağımdayken

Merhaba, bebeğinize boğazınızı patlatacak kadar yüksek sesle seslenmeyin korkar yavrucak.

Yazdıklarınız da çok normal şeyler 4. Aydan sonra etrafını keşfetmeye başlıyor hatta meme reddi de bAşlıyor bu ayda çünkü farklı arayışlar peşinde.

Cooook normal. Bebis daha kucuk. Ve sizi cok takdir ettim calistiginiz icin. Benim yapamadigimi yapmissiniz
Bebisle beraber saglikli mutlu olun insallah

Dimi ama bşr yanım evet normal diyor bir yanım da acaba diyor işte o sesi susturamıyorum huzursuz oluyorum. Bide tecrübesizlik eklenince... Normal diyorsunuz a ma değilmi

Zorunlu olmasam hiç çalışmam her gün gözlerim dolu dolu ayrılıyorum bebeğimden kendim büyütmek isterdim ama nasip... Normal değil mi bunlar yani kucağımda da yüzüme bakmıyor ya üzülüyorum çok

Baya erken ayrilmissiniz bu durumda erkekler ek is yapsin ayrilmasin anneler yavrularindan diye kiziyorum uzuluyorum. Isitme testi yapildi mi

Hiç güleceğim yoktu Allah da sizi güldürsün :) kucağımdayken, mama yerken bana bakmaması beni çok üzüyor uzanırken bakıyor uzunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…