- 25 Mart 2017
- 344
- 141
- 103
- 37
- Konu Sahibi Mavi mavi1
-
Aynen öyle yapıyorum ben de ama ne bileyim üzülüyorum işte. Komiklikler yaptığımda bakıyor ama her seslendiğimde baksın istiyorum yqni normali o sanıyorum o yüzden endişeleniyorumBenim de 6 buçuk aylık br bebeğim var çoğu zaman seslendiğimde bakıyor ama bazen bağırarak ismini söylesem bile takmıyorYani normal bence annesi gözlemleyin ama rahat olmakta fayda var emin olun. Ben bazen şebeklik yapıyorum dikkatini çekebileyim diye siz de onun dikkatini çekecek şekilde davranıp şarkılar söyleyip sesinizi komikleştirerek çıkarabilirsiniz. O zaman daha çok dikkatini çekeceğine eminim:)
Bebeğiniz onu kucağınıza aldığınızda yüzünüze bakıyor mu benim minişim az bakıyor bazen hiç yüzüme bakmıyor kucağımdaykenBenim de 6 buçuk aylık br bebeğim var çoğu zaman seslendiğimde bakıyor ama bazen bağırarak ismini söylesem bile takmıyorYani normal bence annesi gözlemleyin ama rahat olmakta fayda var emin olun. Ben bazen şebeklik yapıyorum dikkatini çekebileyim diye siz de onun dikkatini çekecek şekilde davranıp şarkılar söyleyip sesinizi komikleştirerek çıkarabilirsiniz. O zaman daha çok dikkatini çekeceğine eminim:)
Öyle mi dersiniz. Endişeleniyorum elimde olmadanCanim 5 aylik bebek bu.
Bence normal.
Hic takma
Baya erken ayrilmissiniz bu durumda erkekler ek is yapsin ayrilmasin anneler yavrularindan diye kiziyorum uzuluyorum. Isitme testi yapildi miZorunlu olmasam hiç çalışmam her gün gözlerim dolu dolu ayrılıyorum bebeğimden kendim büyütmek isterdim ama nasip... Normal değil mi bunlar yani kucağımda da yüzüme bakmıyor ya üzülüyorum çok
yapıldı işitmesinde sorun yok çok şükür. Hatta beşiğindeyken seslendiğimde önce gülüyor sonra dönüyor. Sesimi de tanıyorBaya erken ayrilmissiniz bu durumda erkekler ek is yapsin ayrilmasin anneler yavrularindan diye kiziyorum uzuluyorum. Isitme testi yapildi mi
Hiç güleceğim yoktu Allah da sizi güldürsün :) kucağımdayken, mama yerken bana bakmaması beni çok üzüyor uzanırken bakıyor uzunca
Kucağımda bana bakmıyor ya bazen ona çok üzülüyorumNormal gibi geldi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?