- 25 Mart 2017
- 344
- 141
- 103
- 37
- Konu Sahibi Mavi mavi1
-
Bebeğiniz kaç aylık..gülüyormuş.. Bakıyormuş zaten.. Bazen bakmayabiliyorlar gayet normal..Merhaba bebeginiz buyumuştür simdi nasıl benjm.bebegim de kucaginda bana bakmiyir eemerjen nadiren bakiyor kanepede yerde besikte iken bakiyor guluyor bende cok huzursuz uyorum lutfen yardimci olur musunuz
3 aylık ama kucağımda ilken asla bakmıyor her kanepede de yerde sürekli ilken iletişim kürüyorum , kucağımda ilken sürekli kafasını başka taraflara çeviriyorBebeğiniz kaç aylık..gülüyormuş.. Bakıyormuş zaten.. Bazen bakmayabiliyorlar gayet normal..
Ya ben de ayni durumdayim son durum nedir. Benim.bebegim de kucağımda bakmıyor ama yatarken bakıyor gülüyor benim de içim içimi yiyor3 aylık ama kucağımda ilken asla bakmıyor her kanepede de yerde sürekli ilken iletişim kürüyorum , kucağımda ilken sürekli kafasını başka taraflara çeviriyor
Merhaba aynı durumdayız doktora götürdünüz mü öngörüsü nedir? Cevaplarsanız memnun olurumYa ben de ayni durumdayim son durum nedir. Benim.bebegim de kucağımda bakmıyor ama yatarken bakıyor gülüyor benim de içim içimi yiyor
Merhaba 4 bucuk aylık bebeğim emerken hiç bakmaz biberonla beslerken bakar bazı. Yattığı yerden bakıyor ama kucakta bakmıyor sağa sola çeviriyor başını. Bu konuda otizmden şüphelenmelimiyim sizin son durum nedir. Cevaplarsanız memnun olurum lütfengozleri daha yeni bir kac aydir etrafindaki renkli seyleri gormeye baslayan hayata adapte olmaya calisan dokunarak hissederek kesfetmeye baslayan bir insan olarak sesinizi umursamamasi normal degil mi?
birde bagirmak yerine fisildayarak seslenmeyi deneyin
konu sahibi ben degilim ama emerken nereye baksin ki en fazla sizinle göz temasi kurar belkiMerhaba 4 bucuk aylık bebeğim emerken hiç bakmaz biberonla beslerken bakar bazı. Yattığı yerden bakıyor ama kucakta bakmıyor sağa sola çeviriyor başını. Bu konuda otizmden şüphelenmelimiyim sizin son durum nedir. Cevaplarsanız memnun olurum lütfen
Teşekkür ederim cevap için.7 aylık oldu şuan. Hala kucakta sağa sola çeviriyor başını. Ama normalde bakabiliyor. Gülüyor ba ba ba ınga gibi sesler çıkaroçıyor. Üfleme çok yapıyor. Oturmayı sevmiyor hep gezecez evde. İsmine bazen bakıyor bazen bakmıyor. İsminemi sese mi bakıyor anlamıyorum hep ismiyle seslendim lakap takmadım. Düşünmekten bıktım usandım benimle aynı durumda olup normal gelişen bebek var mı diye. Hani kucakta bakmayıp tipik bebek var mı off offf ne zor anne olmakkonu sahibi ben degilim ama emerken nereye baksin ki en fazla sizinle göz temasi kurar belki
benim kizim bana hic bakmazdi o aylarda kafasini cevirir oraya buraya bakardi emerken
onune renkli nesneler koyun su cubuga gecirilen halkalar falan olabilir.
4 aylik cocuktan çok sey beklemeyin
surekli ismiyle seslenin lakap takmayin yani atiyorum minnosum kuzum tarzi seylerden ziyade hep ismiyle seslenin ki ismine tepki verip vermedigini anlayabilesiniz ilerde
benim kizim ismine hic donmezdi cunku ben hep minnoş derdim minnoş diyince bakar ismini soyleyince ustune almazdi
kucaginiza alip evde gezdirin herseyi gosterin
gozleri yeni acilmis bir bebegin hemen herseye tepki vermesini bekleyip rahatsizlik endisesi yasamayin
onun işi çok simdi etrafinda bir suru bakmasi gereken sey var bizlemi ugrasacak
kucakta basini saga sola cevirmesine neden bu kadar takildiniz anlamadim ben.Teşekkür ederim cevap için.7 aylık oldu şuan. Hala kucakta sağa sola çeviriyor başını. Ama normalde bakabiliyor. Gülüyor ba ba ba ınga gibi sesler çıkaroçıyor. Üfleme çok yapıyor. Oturmayı sevmiyor hep gezecez evde. İsmine bazen bakıyor bazen bakmıyor. İsminemi sese mi bakıyor anlamıyorum hep ismiyle seslendim lakap takmadım. Düşünmekten bıktım usandım benimle aynı durumda olup normal gelişen bebek var mı diye. Hani kucakta bakmayıp tipik bebek var mı off offf ne zor anne olmak
Bebeğinşze gözükmeden kulağının yakınında bir yerde birşeylerle ses çıkartın tepki verip o tarafa dönüyorsa sorun yok Benim kızım küçükken kuzenimin kızıyla aynı aylardaydılar dikkatimi çekmişti tepkisizliği annesi farkında değildi ikintane legoyu aldım kulağının arkasında birbirine vurdum hiç bakmadı anneyi uyardım aldırış etmedi işine geleni duyuyor diye 4yaşına gelince farkedebildiler otizmliymiş 11yaşına geldi şuan tedavi görüyor .Bence geç kalmayınHerkese merhaba kızlar Eylül ayında anne oldum çok şükür (Rabbim isteyen dileyen arzulayan herkese nasip etsin inşaallah) ilk kez anne oldum bu yüzden çok dikkat ediyorum her şeye belki de evhamlıyım. Ama sorum şu ki bebeğimi biberonla beslerken yüzüme bakmıyor, karşıda oturan biri varsa ona bakıyor, etrafı izliyor,ara sıra yüzüme bakıyor. Kucağıma aldığımda az bakıyor yüzüme, kucağımda bile başka yerlere bakıyor, uzattığımda ise uzun uzun bakıyor konuşuruz agu gugu :) seslendiğimde bazen hemen bakıyor çoğu zaman hiç oralı olmuyor, boğazımı patlatsam da bakmıyor, bazen tek sefer seslenmemde bakıyor bazen hiiiiç bakmıyor yada geç bakıyor. Tecrübeli anneler acaba normal mi bunlar yoksa bir doktora götürmeli miyim içim içimi yiyor resmen. Bu arada dönüyor,biberonu görünce heyecanlanıyor,agu gugu konuşuyor, ayaklarını tutuyor, oyun halısında uzaktaki oyuncağına uzanıyor, emziğini kendisi tutuyor çıkarıyor 5 buçuk aylığız. Beni tek endişelendiren nokta her seslendiğimde bakmaması sizce normal mi yoksa doktora götürmeli miyim lütfen yardım edin kızlar.
Bu arada çalışmaya başladığımdan beri bebeğimin beni umursamadığını sevmediğini düşünüyorum öyle hissediyorum hiç sevinmiyo beni görünce buna ayrı üzülüyorum
Normalde göz teması kurabiliyorsa sorun ne anlamadım. 7 aylık bebek zaten her seslendiğiniz de bakmaz ki. O an başka bir şeyle ilgileniyordur mesala. 16 aylık bebeğim bile her seslendiğim de bakmaz. Bazen umursamaz bazen başka birşeye dalar.Teşekkür ederim cevap için.7 aylık oldu şuan. Hala kucakta sağa sola çeviriyor başını. Ama normalde bakabiliyor. Gülüyor ba ba ba ınga gibi sesler çıkaroçıyor. Üfleme çok yapıyor. Oturmayı sevmiyor hep gezecez evde. İsmine bazen bakıyor bazen bakmıyor. İsminemi sese mi bakıyor anlamıyorum hep ismiyle seslendim lakap takmadım. Düşünmekten bıktım usandım benimle aynı durumda olup normal gelişen bebek var mı diye. Hani kucakta bakmayıp tipik bebek var mı off offf ne zor anne olmak
İnşşallahkucakta basini saga sola cevirmesine neden bu kadar takildiniz anlamadim ben.
ne yapmasini bekliyosunz cocugu bir salin bence.
suphelendiginiz sey olsa sese de bakmazdi isminede, cocukta bir tuhaflik yok bence.
Ay inşallah biraz içim rahatladı.Normalde göz teması kurabiliyorsa sorun ne anlamadım. 7 aylık bebek zaten her seslendiğiniz de bakmaz ki. O an başka bir şeyle ilgileniyordur mesala. 16 aylık bebeğim bile her seslendiğim de bakmaz. Bazen umursamaz bazen başka birşeye dalar.
Bu kadar incelemeyin çocuğunuzu. Fazla evham hem sizi hem bebeğinizi yorar.
hic mi bakmiyor yoksa goz temasi var ama etrafiylami ilgileniyor.İnşşallaharkadaşların bebekleri kucakta hep annelerine bakıyor benim ki bakmadığı için takıldım ne bileyim. İlk bebeğim birde ne doğru ne yanlış bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?