kizdan ayrilir ayrilmaz seni mu buldu sacmaKız az önce yine mesaj atmış. Aşık mı oldun sevdin mi o kızı da silip atrın her şeyi bir çırpıda unutabilir misin yaşananları silmekle demiş. Sevgilim cevap vermemiş. İnstagram şifresi bende görüyorum
Arkadaşlar önceki konumu biliyosunuz. Ya ayrılıcam ya da o kızla artık ben konuşucam. Ayrılmak daha mı mantıklı? Çoğu insan ona döner dedi. Buna hala inanamıyorum..o kıza mesaj atsam uzak dur diye.. Yanlış mı olur bu? Ne yüzsüz kız ya..
O kıza mesaj atıp kendinş düşürme sakınKız az önce yine mesaj atmış. Aşık mı oldun sevdin mi o kızı da silip atrın her şeyi bir çırpıda unutabilir misin yaşananları silmekle demiş. Sevgilim cevap vermemiş. İnstagram şifresi bende görüyorum
Arkadaşlar önceki konumu biliyosunuz. Ya ayrılıcam ya da o kızla artık ben konuşucam. Ayrılmak daha mı mantıklı? Çoğu insan ona döner dedi. Buna hala inanamıyorum..o kıza mesaj atsam uzak dur diye.. Yanlış mı olur bu? Ne yüzsüz kız ya..
önceki konunu bşilmiyorum ama ben gidip yolardım o kızıKız az önce yine mesaj atmış. Aşık mı oldun sevdin mi o kızı da silip atrın her şeyi bir çırpıda unutabilir misin yaşananları silmekle demiş. Sevgilim cevap vermemiş. İnstagram şifresi bende görüyorum
Kız instagram yazmış engelli değildi oradan. Sevgilim nihayet cebap vermiş. Ama ne şekilde. Seviyorum değil onu sevebilirim, mantığımız uyuşuyor, sen geleceğimde yoksun artık yazma bana demiş. Kız yine üsteliyor ve sevgilim kalbimde yoksun seni sevmiyorum ben sana acıdığım için öyle davrandım karşımda ağlıyodun napsaydım bırak peşimi. Keşkeler çok kendi hayatına bak artık. Bunu kendin için yap demiş. Eğer bir daba da yazarsan gerekirse hesabımı dondururum numaramı değiştiririm hayatımdaki insana saygı duy sana ait bir kalp yok artık git yazmış. İşte durjm böyle. Sizce güvenilir mi?Ee hani sevgilin engellemisti kizi nasil hala mesaj atiyor ?
Ben mi yanlış hatirliyorum ?
Empati yapiyorum da biriyle bi iliskiye başlasam yogun duygular hissetsem eskiden de boyle mesajlar alsam iliski tehlilkeye girer diye engellerim silerim. Ki zamaninda yapmistim da hesaplarimi dondurup kaybolmustum ortadan iliskime bakmistim.
Sevgilim nihayet cebap vermiş. Ama ne şekilde. Seviyorum değil onu sevebilirim, mantığımız uyuşuyor, sen geleceğimde yoksun artık yazma bana demiş. Kız yine üsteliyor ve sevgilim kalbimde yoksun seni sevmiyorum ben sana acıdığım için öyle davrandım karşımda ağlıyodun napsaydım bırak peşimi. Keşkeler çok kendi hayatına bak artık. Bunu kendin için yap demiş. Eğer bir daba da yazarsan gerekirse hesabımı dondururum numaramı değiştiririm hayatımdaki insana saygı duy sana ait bir kalp yok artık git yazmış. İşte durum böyle.sevgiliniz ne cevap verecek acaba çok merak ettim
Sevgilim nihayet cebap vermiş. Ama ne şekilde. Seviyorum değil onu sevebilirim, mantığımız uyuşuyor, sen geleceğimde yoksun artık yazma bana demiş. Kız yine üsteliyor ve sevgilim kalbimde yoksun seni sevmiyorum ben sana acıdığım için öyle davrandım karşımda ağlıyodun napsaydım bırak peşimi. Keşkeler çok kendi hayatına bak artık. Bunu kendin için yap demiş. Eğer bir daba da yazarsan gerekirse hesabımı dondururum numaramı değiştiririm hayatımdaki insana saygı duy sana ait bir kalp yok artık git yazmış. İşte durum böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?