Kizimin o kızdan daha çok arkadaşı var aslında.ama bu kız çok acayip birşey ya.artik işin tadı tuzu kaçıyor.kizim aslında diğer arkadaşlarına koyamıyor hepsini seviyor ama bu kız sürekli mutsuz ediyor kizimiKesinlikle yari yil tatilinde degistirin
Cocugunuzdan onemli degil kimse
Inan dersleeini bile etkiler
Arkadas yok cevre yok
Ne yapsin cocuk
Derse konsantre olamaz..acik ve net soyluyorum...
Okulunu degistirin
Farkli cevre farkli ortam.ona da iyi gelecek.
Ve kizinizla konusun dertlesin
En ufaktan bizi dusun
Biz kadinlar biriyle tartissak moralimiz bozuluyor
Kiziniz daha cocuk. Onun ic dunyasini bilemezsiniz
Öğretmenle konuştum yerlerini falan ayırdı.cuma günü kızım yine geldiği gibi öğretmenimi ara şöyle anne diye tutturdu.cok arayipta öğretmenin gözünden batmak istemiyorum.Eşinizde siz de ayrı ayrı çok pasifsiniz
Ezik durdugunuz için eziyorlar. Biraz güçlü durmuş olsaydiniz bu kadar sizinle ugrasmayacaklardi. Öğretmen ile bu durumu konuşmadiniz mi? Ne diyor. Akran zorbalığı oluyor bu çünkü
Kizimin o kızdan daha çok arkadaşı var aslında.ama bu kız çok acayip birşey ya.artik işin tadı tuzu kaçıyor.kizim aslında diğer arkadaşlarına koyamıyor hepsini seviyor ama bu kız sürekli mutsuz ediyor kizimi
Kızı görseniz varya bana öyle tavır yapıyı sanki dövecek.on yaşındaki çocuk sanki koca bir kadın.o yokmuş gibi davran yaklaşma diyorumBu da bir tür mobbing o kız ve annesi tarafından. Lakin sizin bu konuda bir hataniz var: siz çocuğunuzun okulunu tabi ki değiştirebilirsiniz ama bu onun kolay bir hedef oldugu gerçeği değiştirmez. Yeni okulunda başkası tarafından hedef olarak alınabilir. Simdi ne alaka diyebilirsiniz ama bende orta okula kadar öyle hedef alındığım için iyi bilirim. Okul değiştirmek istiyorsanız bile kızınızı güçlendirmenin yollarını arayin. Diger kiz gibi insanlar her zaman farklı şekilde önüne çıkacak
Derslerini etkileyecek gibi duruyor.napicagimi şaşırdım.yine arasam öğretmeni iyice sivrilirmiyim diyorum.kadin öyle bir sirretki hakkından geleceğim bı tip degilMutsuz oluyir demissiniz
Bence derslerini etkiler
Derslerini etkiliuorsa
Kizinizla.konusun
Baska okula gitmek istiyorsa gonderin
Ama arkadassiz kalmak farkli
Yalniz cocuk mutsuz olur
Onun fikrini dusuncesini onemseyin
Kızı görseniz varya bana öyle tavır yapıyı sanki dövecek.on yaşındaki çocuk sanki koca bir kadın.o yokmuş gibi davran yaklaşma diyorum
Derslerini etkileyecek gibi duruyor.napicagimi şaşırdım.yine arasam öğretmeni iyice sivrilirmiyim diyorum.kadin öyle bir sirretki hakkından geleceğim bı tip degil
Kızım kimle arkadaşlık kursa gidip onla arkadaş olma diyormuş.oda duyunca üzülüyor tabi.kizimda öyle şımarık bir çocuk değil.simdiye kadar bunlardan duyduğumu kimseden duymadım.anneside bana takmış durumda.hatta birlikte gün yaptığımız arkadaşlarımız vardı.bu kadın düzenliyor günü.ondan bile beni çıkarmış .aramızda öyle tartışma kavga olmadiTam olarak okulda kızınıza napıyor da kızınızın bu kadar canı sıkılıyor?
Bence kızın annesiyle sert bi biçimde konuşun, kızınıza da sınıfta daha baskın olmasını öğütleyin. O ne öyle bi kız yüzünden okul değiştirmek yahu
Kendisi komşum hadi tartışmasına diyorum.olay büyümesini.dort yılda az değil diyorum yüzyüze bakicaz.ama sürekli kadın kızım ve beni dışlama peşinde ona canım sıkılıyorSiz kendiniz bu konuda maalesef cocugunuzu yönlendiremezsiniz, çünkü kendiniz bile o çocukla olan duruma başa çıkamiyorsunuz. Bunu saldiri olarak algilamayin lütfen. Ama bu konuda korkmadan ve net harekete gecilmesi sart. Bir pedagog ile görüşebilirsiniz mesela
Annesiyle sizin aranızdaki problemi bilemem ama kızınızın bu kızla acilen yüzleşmesi gerek. Eğer böyle araya sizi öğretmeni soka soka halletmeye çalışırsa hayatı boyunca mı bu böyle devam edecek ki? Sizi hafife alıyorlar sanırım ama bunda biraz da sizin payınız var gibi geldi bana.Kızım kimle arkadaşlık kursa gidip onla arkadaş olma diyormuş.oda duyunca üzülüyor tabi.kizimda öyle şımarık bir çocuk değil.simdiye kadar bunlardan duyduğumu kimseden duymadım.anneside bana takmış durumda.hatta birlikte gün yaptığımız arkadaşlarımız vardı.bu kadın düzenliyor günü.ondan bile beni çıkarmış .aramızda öyle tartışma kavga olmadi
Kadın zaten beni patlatmak için uğraşıyor.ben bişey diyim diye bekliyor.bunun bahanesiyle kızını ve kendini üste cikaracakAnnesiyle sizin aranızdaki problemi bilemem ama kızınızın bu kızla acilen yüzleşmesi gerek. Eğer böyle araya sizi öğretmeni soka soka halletmeye çalışırsa hayatı boyunca mı bu böyle devam edecek ki? Sizi hafife alıyorlar sanırım ama bunda biraz da sizin payınız var gibi geldi bana.
Bende şöyle düşündüm.kizimla güzelce konuşup yeni bir çevre yeni arkadaşlarla baslasinAnnesiyle sizin aranızdaki problemi bilemem ama kızınızın bu kızla acilen yüzleşmesi gerek. Eğer böyle araya sizi öğretmeni soka soka halletmeye çalışırsa hayatı boyunca mı bu böyle devam edecek ki? Sizi hafife alıyorlar sanırım ama bunda biraz da sizin payınız var gibi geldi bana.
Kendisi komşum hadi tartışmasına diyorum.olay büyümesini.dort yılda az değil diyorum yüzyüze bakicaz.ama sürekli kadın kızım ve beni dışlama peşinde ona canım sıkılıyor
Kiziniza bi dövüs spora yazdir hobi olarak okuldan sonra stresi atsin ve kendini savunmaya ögrenip kimse rahatsiz etmemeyi ögrencek ama okulu tabi ki degisebilirsiniz ama oda baska okulda kolay hedef haline gelcek yine ayni seyi yasayabilir bu yüzden tavsiyem ki dövüs spora yazdir kendine güveni gelsin savunmayi da ögrenir hemSlm arkadaşlar.artik benim konum garip bir hal aldi.ve bu durumdan artık çok sıkıldım.kizim önceki konumda bahsettiğim gibi.hala sınıf arkadaşıyla sorun yaşıyor.biz sessiz kaldıkça annelik kızlı aynı tempo devam ediyorlar.kizim kimle arkadaşlık etse bu kız hep takipte.kizim çoğunlukla üzgün geliyor okuldan.diger arkadaşlarını çok seviyor.ama bu kız sürekli kızımın diğer arkadaşlarıyla kızımın arasını bozuyor.anne zaten konuşulup ulaşacak bir tip değil.kizima bu kızdan uzak durmasını söylüyorum.annesiylede durup dururken kus gibi bir hal aldık.ben bulasmadikca diğer velilere de hep ben ve kızım hakkında dedikodu yapıyor.artik öyle sıkıldimki bu durumdan.yuzunu bile görmek istemiyorum.malesef gönüllü olarak kendini sınıf anneside yaptı oyuzden muhatap olmak durumundayız.sessiz bir savaş var aramızda.birkac aya evimi değiştiricem ovyuzdende tatsızlık olmasın diyorum ayrıca tartissam bile anlamayacak bı insan.elimizden geldiğince sanırım oda öyle karşılaşmaya calisiyoruz.kizima çok uzuluyorum.ve artık bu yıl öyle böyle gecicek bir dahaki yıl okulunu değiştirip yeni bı çevre yeni arkadaşlarla başlasın diye karar verdim.artik bu tatsızlık tam dolayı bu okul içine sinmiyor.yoksa hiç beklemeden yarı yıldami değiştireyim.cunku kızımın çok morali bozuluyor.kadinla konuş diceksiniz ama gerçekten konuştuğumda dahada zıt belliyecekler buna eminim ve kızım dahada mutsuz olacak.cok strese giriyorum nasıl davranacağımi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?