- 20 Eylül 2017
- 2.398
- 9.467
- 158
- 38
siz savaşmiyorsunuz ki zaten kaçak dövüşüyorsunuz ve isin kotu kismi kizinizada aynisini ogretiyorsunuz ne demek sen onu yok say gormezden gel birisi gelicek surekli iliskilerimi bozucak ama yok sayicaz siz daha cocukla bile başa cikamam diye kodlamisiniz kendinizi simdi okul değiştirdiniz tamam eee sonra buyucek sorunlar başka sekilde decam edicek gep kacicak misinizCirkef olmasa konuscam ama çok değişik bir insan.her kötülüğü yapacak cinsten.suan tartışmayı kaldıracak durumda değilim.egosu aşırı yüksek.
Bu kızın en büyük şanssızlığı sizin bu aşırı pasif durumunuz. Madem beceremiyorsunuz lütfen çocuğun okul süreçleri ile babası ilgilensin. İlla bu işler anne üzerinden yürüyecek değil.Öğretmenle konuştum yerlerini falan ayırdı.cuma günü kızım yine geldiği gibi öğretmenimi ara şöyle anne diye tutturdu.cok arayipta öğretmenin gözünden batmak istemiyorum.
Tatlım hep bu yaklaşım ile hareket ettin ettin isxbak nasıl büyüdü.Kızı görseniz varya bana öyle tavır yapıyı sanki dövecek.on yaşındaki çocuk sanki koca bir kadın.o yokmuş gibi davran yaklaşma diyorum
Tatlım hep bu yaklaşım ile hareket ettin ettin isxbak nasıl büyüdü.
Bir kere kıza ne baktın desen kız belki geri basacak.
Muduru devreye soksaniz ogretmeni aramayin
Muduru korkutun esiniz gitsin
Erkekler daha iyi anlasir beraber gidin esinjz konussun
Durum neyse anlatin yoksa okuldan alacaginizi ogretmetmenin bile fayda etnedigibi soyleyin.
Öğretmene anlattınız mı durumuSlm arkadaşlar.artik benim konum garip bir hal aldi.ve bu durumdan artık çok sıkıldım.kizim önceki konumda bahsettiğim gibi.hala sınıf arkadaşıyla sorun yaşıyor.biz sessiz kaldıkça annelik kızlı aynı tempo devam ediyorlar.kizim kimle arkadaşlık etse bu kız hep takipte.kizim çoğunlukla üzgün geliyor okuldan.diger arkadaşlarını çok seviyor.ama bu kız sürekli kızımın diğer arkadaşlarıyla kızımın arasını bozuyor.anne zaten konuşulup ulaşacak bir tip değil.kizima bu kızdan uzak durmasını söylüyorum.annesiylede durup dururken kus gibi bir hal aldık.ben bulasmadikca diğer velilere de hep ben ve kızım hakkında dedikodu yapıyor.artik öyle sıkıldimki bu durumdan.yuzunu bile görmek istemiyorum.malesef gönüllü olarak kendini sınıf anneside yaptı oyuzden muhatap olmak durumundayız.sessiz bir savaş var aramızda.birkac aya evimi değiştiricem ovyuzdende tatsızlık olmasın diyorum ayrıca tartissam bile anlamayacak bı insan.elimizden geldiğince sanırım oda öyle karşılaşmaya calisiyoruz.kizima çok uzuluyorum.ve artık bu yıl öyle böyle gecicek bir dahaki yıl okulunu değiştirip yeni bı çevre yeni arkadaşlarla başlasın diye karar verdim.artik bu tatsızlık tam dolayı bu okul içine sinmiyor.yoksa hiç beklemeden yarı yıldami değiştireyim.cunku kızımın çok morali bozuluyor.kadinla konuş diceksiniz ama gerçekten konuştuğumda dahada zıt belliyecekler buna eminim ve kızım dahada mutsuz olacak.cok strese giriyorum nasıl davranacağımi sasirdim
Mudur yapsin adam gibi uyarisini.. gerekirse baska yaptirimlara gidilsin. Aglamayana meme yok bu devirdeÖğretmenle değil, okul idaresiyle konuş. Gerekirse mobingden mahkemeye gideceğini söyle. Öğretmen ne yapabilir en fazla sus kızım dur kızım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?