- 26 Mayıs 2018
- 8.213
- 38.824
- 548
- 51
Çocuk falan dinlemem bir ara sıkıştırır tehdit ederim. Bir daha kızımı rahatsız etme diye. Eğer gider şikayet ederse ben sadece konuştum der çekilirim kenara. Çok pasifsiniz ve kızınız da öyle olacak...
Kusura bakmayın ama bu artık kaçıncı konunuz kendimi tutamıyorum ve icimdekileri olduğu gibi yazıyorum; sizin ezikliginiz, pasifiğiniz kızınıza da örnek olmuş maalesef .
Ya nasıl bu kadar pasif olabiliyorsunuz?
Onlarca yorum yapıldı hala o kadın anlamaz diyorsunuz , yahu gidin bir konuşun önce anlamazsa anlamasin .
Bir dişinizi gösteremediniz, kızınızın ezilisini izliyorsunuz .
Pes diyorum artık size .
Herhalde kızın annesi de merve aksakKonu sahibi küçük kızdan da tırsıyor.
Ben kızıma birşey demiyorum o üzgün gelip bana anlatıyor.uzak dur diyorum üzülmesin diyeHayır kızını rahat bıraksa belki o zaten kendi sorununu halledecek. Ama kıza sürekli görmezden gel muhatap olma uzak dur diye tembihliyor.
Bugün öğretmeniyle konuştum zaten.ben halledicem dedi.oda durumun farkindaymis.esime anlatıyorum bu durumu.oda onların çocuk olduğunu söylüyor.valla napicagimi sasirdimOkuldan randevu alın, akran zorbalığını engeleyemediğiniz için noterden ihtarname çektireceğim bu sorunu halletmezseniz deyin, bakın bakalım neler oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?