Evet acmistim.gecengun guzelce oynarlarken kiza dedim bak okuldada iyi gecinin birbirinizi uzmeyin diye.ama kiz gittikce zit belliyor.kizimada diuorum okulu degistiririm istersen diye.ama hayatinda hep olacak bu tipler diye teselli vermeye calisiyorum.uzgun gordukce kahroluyorum.bilmiyorum nasil davtansamIyide gittigi her yerde olacak bu tiplerden. Nereye kadar okul ortam degistrceksinki?
Sen bi konu daha acmistin dimi bu tarz gene?
Ben olsam sanirim ogretmenle konusurum. Ondan once cocuklarla konusurum
Bende ondan korkuyorum.dersler baslayinca etkilerse diye.kizimi dislamak icin rlinden geleni yapiyor.gidip sinif ogretmenine anlatsammi durumu diyorumÇok zor bir durum .Kızımda buna benzer bir durum yasamisti. Ve yapı itibariyle yumuşak huylu ve duygusal olduğu için ne kadar takma desemde aynı sizin çocuğunuz gibi üzülüyordu. Ben çareyi okul değiştirmekte bulmuştum.Sizde biraz daha gözlemleyin kızınızın sıkıntısı devam ederse okul değiştirme şansınız varsa değiştirin.Cunku okuldaki huzursuzluğu ders başarısını da etkiliyor.
Haklisin, okul degstrmek kolaya kacmak mi oluyo acaba? Yasadigi her zorluktan boylr kacamayacakki, mucadeleyi ogrenmesi sart. Oldurmeyen aci guclendirir mantigiEvet acmistim.gecengun guzelce oynarlarken kiza dedim bak okuldada iyi gecinin birbirinizi uzmeyin diye.ama kiz gittikce zit belliyor.kizimada diuorum okulu degistiririm istersen diye.ama hayatinda hep olacak bu tipler diye teselli vermeye calisiyorum.uzgun gordukce kahroluyorum.bilmiyorum nasil davtansam
Kızın niye bu kızı o kadar takıyor ben olsam kıza bşr daha kızıma sataşmaması konusunda uyarıda bulunurum.. Öğretmene durumu anlatırım bi uyarsın.. Kimse benim kızımı üzemez..Slm arkadaslar bu konuyla ilgili gecende konu acmistim.kizim besinci sinifa basladi.okulu degisti.komsumun kiziyla ayni siniftalar.4 e kadar samimi arkadasi vardi kizimin.neyse kizimin baska bir arkadasida ayni sinifa denk geldi.ama bubdan sonra komsum ve kizinin tavirlari basladi.komsumun kizi yaninda baska bir arkadasi varsa kizimi dislar ama yalnizlarsa kizimi kimseyle arkadaslik ettirmez.anneside herseyi elestirir.neyse okul basladiginda. Beri bunlarda gereksiz bir kusluk yapma basladi.kizda okulda kizima ve arkadasina surekli satasiyormus.kucucuk kiz elinden geleni yapiyor.annesinde tripler havada.kizim ister istemez uzuluyor.hergun okuldan uzgun geliuor.okuldda uzdugu icin.okadar pisman oldumki okul degistirmedigine.seytan diyor bas okulu degistir.kizimi uzgun gordukce kahroluyorum.takma kizim o yokmus gibi davran hayatinda heryerde boyleleri cikacak diyorum.bilmiyorum napmam gerekir.vakit gecmeden nakilmi yaptirsam baska okula.sinif degistiricem ama simdiki sinifinda kizimin eski sinifindan cok arkadasi var.annesiyle konussam annesi anlicak bir tip degil.tartismak istemiyorum.kizimi uzgun gordukce kahroluyorum.bana bi yol gosterirmisiniz
Kizi cekip konusucam ama annesinle ugrasicam daha sonra.zit belledimi cok degisik bi tip.yarin gidip sinif ogretmeniyle konusucamKızın niye bu kızı o kadar takıyor ben olsam kıza bşr daha kızıma sataşmaması konusunda uyarıda bulunurum.. Öğretmene durumu anlatırım bi uyarsın.. Kimse benim kızımı üzemez..
Kizimi surekli takipte.rahat biraksa zaten kizim afkadaslik kurabiliyor.okuldada surekli gicik bilmem ne cekil diyomus.afkadaslarinin yaninda kucuk dusurmeye calisiyormus.cok degisik bir cocuk karsidaki.ben bile yaptigi nuspetleri gordukce sasiriyorum.Somut olarak ne yapıyor ve kızınız ne için üzülüyor
Ben mi anlamadım bilemedim de arkadaşını paylaşamayan ergen çocuk arası bir kız karşıdaki
Yani esasen herkes sadece onun arkadaşı olsun istiyor gibi
Kızınız başkaları ile arkadaşlık ederse bu hastalıklı ilişkiden kurtulur sınıfta bir sürü kişi var
Annesi tuhaf biri.durup dururken kuser.bianda iyi olur.herseyi ben bilirim havasinda.herkese herseyi soylerim bana kimse birsey diyemez modunda.kendi kiskancligi sebebiyle cocuguda fisekledigini dusunuyorum.İki kiz arasindaki sorunu tam olarak cozemedim kiskanclik midir nedir? Annesinin tavri daha ayri bir tuhaf. Sorunu once net olarak tanimlayin. Gerekirse alin karsiniza bu iki hanimefendiyi nedir canim bizim sorunumuz konusalim cozelim birbirimizi her gun goruyoruz deger mi agzimizin tadini bozmaya bir hatamiz mi oldu diye iletisim kurun. Once size geldim diye de belirtin. Baktiniz cozulmuyor ancak durum netlesiyor gidin okula ogretmenle rehberlik birimiyle gorusun. Bu neyin mobingi Allah askina. El kadar bebelere meydan birakmaz okul.
Birde arkali onlu oturtmus.ogretmenden bunu gizli tutmasini rica etsem anlatsam olur heraldeHemen git öğretmeni ile konuș Herseyi anlat oda bilsin onları yan yana getirmesin
Olur tabi bizimde sınıfta öyle uyumsuz bir çocuk vardı sürekli oğlum ile uğraşıyordu öğretmene söyledik o halletti kurtuldukBirde arkali onlu oturtmus.ogretmenden bunu gizli tutmasini rica etsem anlatsam olur heralde
Iste bende oyuzden biraz mucadele versin diye dusunuyirum biryandan.ogretmeniyle konusursamda kizima soylemeyi dusunmuhorumBisey olmaz alissin. Surekli birilerinden kacamaz.
Bizim tanisikligimizin oncesi varda simdi ogretmene soylersemde daha yeni acildiya okul anlamazsa diye korkuyirumOlur tabi bizimde sınıfta öyle uyumsuz bir çocuk vardı sürekli oğlum ile uğraşıyordu öğretmene söyledik o halletti kurtulduk
Yok canım aynen öyle anlat bence gozlemlesin hiç olmassa senin ilgili olduğunu görürBizim tanisikligimizin oncesi varda simdi ogretmene soylersemde daha yeni acildiya okul anlamazsa diye korkuyirum
Haa bu arada kiz kizima kusuyor dedimya.anneside bana kusuyor sebebsiz yere.kisacasi ayni sinifta bizi istemiyorlar hos bende istemedim amaYok canım aynen öyle anlat bence gozlemlesin hiç olmassa senin ilgili olduğunu görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?