Yine ben yine kizim

Haa bu arada kiz kizima kusuyor dedimya.anneside bana kusuyor sebebsiz yere.kisacasi ayni sinifta bizi istemiyorlar hos bende istemedim ama
Aman boş ver be canım küssün daha iyidir uzak durur senden bence hiç muhatap olma sınıftaki kızının anlaşabilecegi başka çocukların anneleri ile samimi ol o çocukları evinize davet et sen gizliden kızını yonlerdir arkadaş seçiminde, kesinlikle bu işe yarıyor ben öyle yapıyorum, ben kimle samimi olursam oğullarım da onların çocukları ile oluyor

Kuserse kussun benimde hic umrum degil.ben kizimin uzulmesine uzuluyorum.annesininde kizima bir hinci var tanistigimizdan beri farkindayim.suan bi sucum olmadan bunu yapmasinada ayrica sasiriyorum

Kuserse kussun benimde hic umrum degil.ben kizimin uzulmesine uzuluyorum.annesininde kizima bir hinci var tanistigimizdan beri farkindayim.suan bi sucum olmadan bunu yapmasinada ayrica sasiriyorum
Tuhaf insan ararsan çok canım belliki kadın kompleksli. en iyisi hiç takmamak kızına yapabileceğin en iyi yardım ona örnek olup başka arkadaşlıklara yönlerdirmek.sen takma üzülmeki kızında aynısını yapsın canım

Kizim ucgundur dusunceli morali bozuk duruyor icim parcalaniyo.elimden geldigince hos tutmaya calisiyorum

Kizim ucgundur dusunceli morali bozuk duruyor icim parcalaniyo.elimden geldigince hos tutmaya calisiyorum

Onceden bizim annelerimiz bizi hep buyuklerine saygili ol insanlarla iyi gecin diye uyarirdi hep.kucucuk kizin o tavirlarini bakislarini gorseniz sasarsiniz

Ben olsam değiştirirdim okulunu. Kolaysa kaçmak belki ama yavrum üzülmezdi. Hayatı boyunca nelerle karşılaşacak daha. 11 yaş bünün içim erken ya. Ne bileyim

Ben olsam değiştirirdim okulunu. Kolaysa kaçmak belki ama yavrum üzülmezdi. Hayatı boyunca nelerle karşılaşacak daha. 11 yaş bünün içim erken ya. Ne bileyim
Bana kalsa ben bugun degistiricem.ama iste dogrumu yaparim yanlismi yaparim onu dusunuyorum.baktim bu yil devam ediyo bu sorunlar seneyemi biraksam diyorum.kizimi yanliz birakmak icin elinden geleni yapiyor cocuk.anneside destekcisi.allaha havale ediyorum bi cocugu uzmeye bukadar haklari yok.tamam kafasi sarmayabilir ama bu sekilde yapmasi helede annesinin fiseklemesi cok yanlis geliyo bana

Sürekli dışlandığını bir çocukluğum oldu. Özgüveni kaybetme sebebi oluyor ne yazık ki!
Kendimi küçük kızınızın yerinde gördüm. Duygusal da yaklaştığım için okul değiştirmek daha doğru geldi. Tabi diğer okulunda garantisi yok.
Kızınızla konuştunuz mu hiç! O neler düşünüyor neler hissediyor.

Akran zorbalığı deniyordu galiba buna..
Okulu değiştirmeyin bence. Öğretmenle görüşün gözlemlesin..

Yapıyor musunuz bilmiyorum diğer arkadaşlarından ve annelerinden oluşan bir arkadaş grubu oluşturun. O anne ve kızını bariz dışlayarak eve falan davet edin..

Konustum uzuluyorum anne diyo.okul degistirincede bu arkadaslarimdan ayrilicam onun icin degermi diyo.cocuk okuldan sogucak diye korkuyorum.mesela evlerimiz yakin diger arkadaslarini alihormus yanina.buna seslense bile bakmiyormus.onlar onden geliyo benim kizim arkadan birde arkasina bakip birde bana bakip guluyo kiz

Kızınıza başka okula gitmek ister misin diye sordunuz mu hiç?

Zaten diger velileride begenmiyo bu kadin aklinca.bitek kendisi ustun.kendi cocugu dort dortluk.hadi komsu diye gormezden geldim hep.ucgundur benimlede yarim agiz konusuyo bi tafralar.kusse hic olmazsa rahatlarim

Tam saçını yolmalık

Anlaşılan kızınız gitmek istemiyor. O zaman değiştirmeyin. Burada onun fikri düşüncesi daha önemli tabi.

Tam saçını yolmalık

Anlaşılan kızınız gitmek istemiyor. O zaman değiştirmeyin. Burada onun fikri düşüncesi daha önemli tabi.
Yarin gideyim konusayim sinif ogretmeniyle diyorum ama biyandanda kadina soylerse diyede ustume sarmaktan korkuyorum

Evet sordum.hatta nakil icin aradim okullari acik varmi diye.diger arkadaslarimla tanistim artik annecim onun icin degmez idare ederim diyor

Bence sizin verdiğiniz telkinler yüzünden bu şekilde kabulleniyor.
Yeni gideceği okulda da kısa zamanda tanışır nasılsa..

Bence sizin verdiğiniz telkinler yüzünden bu şekilde kabulleniyor.
Yeni gideceği okulda da kısa zamanda tanışır nasılsa..
Diyorum tanisirsin degisik bi cevre iyi gelir cok uzuluyorsan ben bitanecik kizimi uzmem diyorum.icim parcalaniyo valla.civil civildi onceden

Diyorum tanisirsin degisik bi cevre iyi gelir cok uzuluyorsan ben bitanecik kizimi uzmem diyorum.icim parcalaniyo valla.civil civildi onceden

Bence bir uzmandan yardım alın kızınızla da görüşsün..
Küçücük yaşında aşırı olgunluk göstermek zorunda hissediyor belli ki. Bunları yaşamak zorunda olmadığını söyleyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…