• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ben yine kizim

Bugun cok sukur morali yerinde gelmis.malesef mudur yardimcisi konusmamis daha
Ben de meb deyim o yüzden tahmin ediyorum okul kalabalıksa unutmuşta olabilirler. İnşallahh yeni arkadaşlar edinir ve mutlu olur yavrunuz. Sizi çok iyi anlıyorum oğlumda 3. sınıfta bu sene ve her gün okuldan gelince gözlerinin içine bakıyorum nasıl geçti günü diye.

Ben de meb deyim o yüzden tahmin ediyorum okul kalabalıksa unutmuşta olabilirler. İnşallahh yeni arkadaşlar edinir ve mutlu olur yavrunuz. Sizi çok iyi anlıyorum oğlumda 3. sınıfta bu sene ve her gün okuldan gelince gözlerinin içine bakıyorum nasıl geçti günü diye.
Insallah.onlar mutlu olunca bizde mutluyuz

Kadın size durup dururken nasıl kusuyor anlamadım nasıl belli ediyor bunu mesela konuşmuyor mu mesela benim konuştuğum veliler tek tük yada bir tane galiba :D karşı komşum geçen sene okul ilk başladığı günlerde (öğretmen kendisi kızımın gittiği okulda)herkesin içinde bir hareketi oldu çok sinirlendim ama hiç belli etmedim selamı sabahı kestim yaptığı hareket hakaret gibi geldi birde karşı karşıya oturuyoruz.o şimdi beni gördüğü zaman yolunu değiştiriyor ben gülüyorum ben de konuşmuyorum ama hiç kimse için yolumu değiştirmem sınıf velileri birbirleriyle çok iyiler bir ben pek içlerine girmek istemiyorum böyle iyiyim yalnızlığı seviyorum hiç te takmıyorum siz neden bu kadını bu kadar takıyorsunuz onu anlamadım ha bir de kızı var ki şuan okul yeni başladı kızınız o kadar rahatsız oluyorsa oğretmeniyle konuşun yer değişimi yapsın veliler olarak herkes çocuğunun geleceğine odaklanmış durumdayken duyarsız bir kadının yaptığı hareketleri ve kızının bilmeden yaptığı saçmalıklardan sizin kızınız neden etkilensin çoktan oğretmenine durumu anlatmış olmalıydınız

Kadın size durup dururken nasıl kusuyor anlamadım nasıl belli ediyor bunu mesela konuşmuyor mu mesela benim konuştuğum veliler tek tük yada bir tane galiba :KK70: karşı komşum geçen sene okul ilk başladığı günlerde (öğretmen kendisi kızımın gittiği okulda)herkesin içinde bir hareketi oldu çok sinirlendim ama hiç belli etmedim selamı sabahı kestim yaptığı hareket hakaret gibi geldi birde karşı karşıya oturuyoruz.o şimdi beni gördüğü zaman yolunu değiştiriyor ben gülüyorum ben de konuşmuyorum ama hiç kimse için yolumu değiştirmem sınıf velileri birbirleriyle çok iyiler bir ben pek içlerine girmek istemiyorum böyle iyiyim yalnızlığı seviyorum hiç te takmıyorum siz neden bu kadını bu kadar takıyorsunuz onu anlamadım ha bir de kızı var ki şuan okul yeni başladı kızınız o kadar rahatsız oluyorsa oğretmeniyle konuşun yer değişimi yapsın veliler olarak herkes çocuğunun geleceğine odaklanmış durumdayken duyarsız bir kadının yaptığı hareketleri ve kızının bilmeden yaptığı saçmalıklardan sizin kızınız neden etkilensin çoktan oğretmenine durumu anlatmış olmalıydınız
Sinif ogretmenine anlatali cok oldu.yerlerini ayirdi.kadinla muhattap olmuyorum zaten.ayni sizin gibi kacisiyoruz

Sinif ogretmenine anlatali cok oldu.yerlerini ayirdi.kadinla muhattap olmuyorum zaten.ayni sizin gibi kacisiyoruz[/QUOTyalnız ben hiç kaçmıyorum :)keşke karşımıza çıkan herkes kendimiz gibi olsa kızınıza hayatta başarılar diliyorum.ama hep hassas çocuklar eziliyor keşke bu kadar narin olmasalar benim kızım da aynı öyle en ufak şeyler de korkar ya da hemen suratı asılır ben de isterdim hiçbirşeyden korkmasın onu takmayanı o da takmasın cool olsun :D ama olmuyor.Allah hiçbirimizin çocuğunun ayağına taş bile değdirmesin inş ...

Herkesin cocuk yetistirmesi gercekten cok farkliymis.kimi iyi gecin diye tembihler kimide fisekler

Öyledir zaten bana göre veli neyse çocuk da o.Bazen sorun yaşayınca veli çağırmasak mi yetiştirdiğiyle baş edemedik bi de onunla uğraşmayalım diyoruz.

Düşündüm benim çocuğuma olsa ne yapardım bilemedim.Ama okula dilekçe yazıp durumu bildirirdim.Bunun adı akran zorbalığı.

Benim öğrencilerim olsa konuşurdum o kızla herhalde ama öyleleri insanı sinir hastası ediyor.Şurda gerildim ya

Bence sizin bişeyiniz bu aileye göre fazla.Bir çekememezlik olabilir.
Bizim bu aileye gore maddi manevi herseyimiz daha fazla cok sukur.bende ondan oldugunu dusunuyorum.annedeki kiskanclik sebeb

Bugün tekrar gidin degistirmis mi bakin şu aralar isler yogundur sizinki arada kaynamasin cocugun durumunu anlatin cok zor durumda kaldiginizi falan söyleyin hemen degistirsinler bence
Mudur yardimcisi sadece sinif ogretmeniyle paylasmis bu durumu.sanirim islerin yogunlugundan.kizim biraz daha iyi yerlerini ayirdigimdan beri.ama soyle bir sorun var kadin sinif annesi oldu.kimse aday olmadi bu kadinda atladi

Ben de üzüldüm ya.5leri çok severim şekerdirler,yavrum benim.Milletin böyle saçma sapan şımarttığıyla ufacık çocuk imtihan oluyor resmen
Kurtulaljm derken simdide kadin sinif annesi oldu iyimi.kimse aday olmadi buda atladi tabi.bir havalar bir havalar.

Mudur yardimcisi sadece sinif ogretmeniyle paylasmis bu durumu.sanirim islerin yogunlugundan.kizim biraz daha iyi yerlerini ayirdigimdan beri.ama soyle bir sorun var kadin sinif annesi oldu.kimse aday olmadi bu kadinda atladi
size bu konuda ısrar etmis gibi olmak istemem cok üzgünüm ama o sinifi degistirmediginiz sürece sorunun tamamen çözülmeyecegini düsünüyorum ben olsam yarin okula gider o sınıfidegismedigi sürece oradan ayrilmam sinifin degistigini gözümle görür evime öyle dönerim siz gidin biz haledecegiz deyip duruyorlar siz durumun ciddiyetini yeterince anlatinizmi cocugun sitresten kustugunu söyledinizmi evet bende veliyle yada cocukla muhattap olunmasi taraftari degilim ama siz cok pasif kaliyorsunuz rehber ögretmenede ggidin yarın o isi haledin bence ...
Fazla hadimi aşdıysam özür dilerim ama kiziniza cok üzüldüm umarim bir cözum bulunur artık[/QUOTE]

size bu konuda ısrar etmis gibi olmak istemem cok üzgünüm ama o sinifi degistirmediginiz sürece sorunun tamamen çözülmeyecegini düsünüyorum ben olsam yarin okula gider o sınıfidegismedigi sürece oradan ayrilmam sinifin degistigini gözümle görür evime öyle dönerim siz gidin biz haledecegiz deyip duruyorlar siz durumun ciddiyetini yeterince anlatinizmi cocugun sitresten kustugunu söyledinizmi evet bende veliyle yada cocukla muhattap olunmasi taraftari degilim ama siz cok pasif kaliyorsunuz rehber ögretmenede ggidin yarın o isi haledin bence ...
Fazla hadimi aşdıysam özür dilerim ama kiziniza cok üzüldüm umarim bir cözum bulunur artık
[/QUOTE]
Kizim bu kizlarla konusmuyor ve arkadaslik etmiyor.iki gundur cok mutlu geliyor.yeri degisince baska kizlarla samimilesti

Kizim bu kizlarla konusmuyor ve arkadaslik etmiyor.iki gundur cok mutlu geliyor.yeri degisince baska kizlarla samimilesti[/QUOTE]
Siz bilirsiniz o zaman birsey diyemiyorum iste bu yüzden bir an önce degistirin demistim ben size ,sinifa alısmadan ,dengeler oturmadan ,dersler başlamadan
Yer degistirilmis haliyle mutlu diyorsaniz birsey diyemeyecegim hakinizda hayirlisi olsun

Kizim bu kizlarla konusmuyor ve arkadaslik etmiyor.iki gundur cok mutlu geliyor.yeri degisince baska kizlarla samimilesti
Siz bilirsiniz o zaman birsey diyemiyorum iste bu yüzden bir an önce degistirin demistim ben size ,sinifa alısmadan ,dengeler oturmadan ,dersler başlamadan
Yer degistirilmis haliyle mutlu diyorsaniz birsey diyemeyecegim hakinizda hayirlisi olsun[/QUOTE]
Okul degistirmeyi bende cok istedim ama sinif degisikligini zaten kizim istemedi.ilkokuldan 15 kisi var sinifta.onlara kiyamadi.oyuzden tereddutte kaldim.yer degisikliginden sonra baska arkadaslariyla daha yakinlasti.simdi kizin anneside sinif anneligine geldi kondu.eski arkadaslarimizin hicbiri istemedi ve istemediklerinide cok belli ettiler ama o halinden cok memnun

Yer degistirilmis haliyle mutlu diyorsaniz birsey diyemeyecegim hakinizda hayirlisi olsun
[Okul degistirmeyi bende cok istedim ama sinif degisikligini zaten kizim istemedi.ilkokuldan 15 kisi var sinifta.onlara kiyamadi.oyuzden tereddutte kaldim.yer degisikliginden sonra baska arkadaslariyla daha yakinlasti.simdi kizin anneside sinif anneligine geldi kondu.eski arkadaslarimizin hicbiri istemedi ve istemediklerinide cok belli ettiler ama o halinden cok memnunQUOTE]
Sinif anneligi ne ya ne gerek var orta okulda böyle seylere
Neyse sikmayin caninizi hayirlisi olsun

Okul degistirmeyi bende cok istedim ama sinif degisikligini zaten kizim istemedi.ilkokuldan 15 kisi var sinifta.onlara kiyamadi.oyuzden tereddutte kaldim.yer degisikliginden sonra baska arkadaslariyla daha yakinlasti.simdi kizin anneside sinif anneligine geldi kondu.eski arkadaslarimizin hicbiri istemedi ve istemediklerinide cok belli ettiler ama o halinden cok memnun
Sinif anneligi ne ya ne gerek var orta okulda böyle seylere
Neyse sikmayin caninizi hayirlisi olsun[/QUOTE]
Daha cok muhattap olmak zorunda kalicaz.kimsede istemedi gerci

Kurtulaljm derken simdide kadin sinif annesi oldu iyimi.kimse aday olmadi buda atladi tabi.bir havalar bir havalar.

Bi kamyon arkası yazı görmüştüm .Bi havalar bi havalar sanki ejderhası var :D
Sınıfın yükü bir anlamda bu

Kızınız çok üzülüyorsa değiştirin bence sınıfı.İz bırakmasın ruhunda.Çocıklarımızın çoğu cıvıldıyor okulda kızınızı üzmelerine izin vermeyin

Acaba çocuklar kendi sorunlarıyla kendileri baş etmeye çalışsa daha iyi olmaz mı? Hayatları boyunca size bağımlı çocuklar yetiştirmeyin lütfen!
Arkadaşlarıyla sorunları varsa bırakın kendisi çözsün! Bu kadar müdahale etmek doğru değil!

Bi kamyon arkası yazı görmüştüm .Bi havalar bi havalar sanki ejderhası var :KK70:
Sınıfın yükü bir anlamda bu

Kızınız çok üzülüyorsa değiştirin bence sınıfı.İz bırakmasın ruhunda.Çocıklarımızın çoğu cıvıldıyor okulda kızınızı üzmelerine izin vermeyin
Kizim arkadaslarina alisti onlari seviyor arkadaslarida onu seviyor.bitek bu kiz sorun.

Back
X