• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ben yine kizim

5. sınıf olduğuna emin misiniz? Liseliler falan olmalı, ne saçma sapan şeyler ya bunlar. İşte büyünce ruh hastası olacak insanların çocuklukları da bu demek.[/QUOTE bugun almaya gittim kizimi kizlarin bakislarini gormeliydiniz.okadar kin dolu.10 yasindaki kiz cocuklari bunlar

Evet ayni liseli gibiler.anneyle daha hicbisekilde konusmadik bilmiyorum neler olacak
Olay şu ki sizin kızınız daha naif yaratılışlı bir kız. Diğeri ise zorba. Yani bırakıp gitseniz karşısına hep başka zorbalar çıkacaktır. Destekle atlatmaya çalışmanız gerekiyor. Bence okul yönetiminin ve çocukları gözlemleyen öğretmenlerinin liderliğinde diğer aile ile görüşmelisiniz. Görüşmediğiniz sürece zorba kızın kendine güveni hep artacağından olaylar büyüyebilir.

Olay şu ki sizin kızınız daha naif yaratılışlı bir kız. Diğeri ise zorba. Yani bırakıp gitseniz karşısına hep başka zorbalar çıkacaktır. Destekle atlatmaya çalışmanız gerekiyor. Bence okul yönetiminin ve çocukları gözlemleyen öğretmenlerinin liderliğinde diğer aile ile görüşmelisiniz.
Benim kizimin ve arkadasinin bukadarina akli ermez diye dusunuyorum.

Artık olaya el atma zamanı gelmiş kızınız bunu tek başına atlatamaz belliki o kızlar çocuk değil canavar .
Annesiyle biran önce konuşun çocuğunu uyarsın hatta gerekirse o kızla siz konuşun ve bu konuşma çokta yumuşak olmasın.
Öğretmenleri bilgilendirin dikkat etsinler.
Bu denli kızınızın psikolojisini bozmaya hakkı yok .

Artık olaya el atma zamanı gelmiş kızınız bunu tek başına atlatamaz belliki o kızlar çocuk değil canavar .
Annesiyle biran önce konuşun çocuğunu uyarsın hatta gerekirse o kızla siz konuşun ve bu konuşma çokta yumuşak olmasın.
Sinif ogretmenine ve mudur yardimcisina bahsettim bu durumu.gerginlik olmamasi adina daha hic konusmadim ama artik olay buyuyecek gibi

Sinif ogretmenine ve mudur yardimcisina bahsettim bu durumu.gerginlik olmamasi adina daha hic konusmadim ama artik olay buyuyecek gibi
Kızınız yeterince geriliyor bence , bence sizde pasifsiniz şimdiye kadar nasıl ailesiyle konuşmazsınız kiziniz daha küçük lütfen kapanmayacak yaralar açılmasına izin vermeyin .

Evet cocuklari bukadar uzmeye haklari yok.inanmazsiniz okul kiyafetlerinin birini actim.yedekler ambalajinda duruyor okul fln degistirecek olursam devistitirim diye.benim anlamadigim.bu komsuyla nolduda bukadar zit bellediler

Kızınız yeterince geriliyor bence , bence sizde pasifsiniz şimdiye kadar nasıl ailesiyle konuşmazsınız kiziniz daha küçük lütfen kapanmayacak yaralar açılmasına izin vermeyin .
Uymayalim uymayalim derken.belki uymayinca birakirlar dedim ama dahada kinleniyorlar

Uymayalim uymayalim derken.belki uymayinca birakirlar dedim ama dahada kinleniyorlar
Yazık yavrucaga ben üzüldüm ya , diğerininse bir kulağının çekilmesi gerekiyor artık ne demek kimse arkadaşlık etmesin yalnız kalsin , o yaşta bu entrikalar nedir yani .

Bakalim bu isin sonu nereye varacak.benim yerimde baskasi olsa bukadar sabirli olmazdi

Ben de üzüldüm ya.5leri çok severim şekerdirler,yavrum benim.Milletin böyle saçma sapan şımarttığıyla ufacık çocuk imtihan oluyor resmen

Ben de üzüldüm ya.5leri çok severim şekerdirler,yavrum benim.Milletin böyle saçma sapan şımarttığıyla ufacık çocuk imtihan oluyor resmen
Evet kizim zor bir sinavdan geciyor gibi.ama allah goruyo haksiz yere yapiyorlar.ben annenin akil verdigini dusunuyorum.

Öyledir zaten bana göre veli neyse çocuk da o.Bazen sorun yaşayınca veli çağırmasak mi yetiştirdiğiyle baş edemedik bi de onunla uğraşmayalım diyoruz.

Düşündüm benim çocuğuma olsa ne yapardım bilemedim.Ama okula dilekçe yazıp durumu bildirirdim.Bunun adı akran zorbalığı.

Benim öğrencilerim olsa konuşurdum o kızla herhalde ama öyleleri insanı sinir hastası ediyor.Şurda gerildim ya

Bence sizin bişeyiniz bu aileye göre fazla.Bir çekememezlik olabilir.

Esim engelledi beni hep dahada zit belleyip cocugun ustune dahada gelirlerse diye
O oyle olmuyor işte. İlk başta tepkinizi gösterseydiniz daha iyiydi bu şekilde ezildikce eziliyorsunuz. Geçmiş olsun. Bence siz kavga etmek istemediğiniz için kızınız bu kadar hırpalanmış. Annesi ile konuşup nü konu üzerine çoktan olay cikarmaliydiniz.

Back
X