yine ben yine kv sorunu :(

Ne ozel durum olcak kivirmayin para mi yoktu evlenmeyin calisin bekleyin hastalik mi vardi evlenmeince ölüm kalim mi olacakti sanki ozel olan ne hamile miydiniz bastan yuvasini kuramayan insan 1 sene degil 1 omur bekletir sizi lutfen artik bilgilenin evliligi evcilik oyunu yaptiniz iyice hele hemen cocuk yapmak modaniz oldu KUTSAL EVLILIGI EVCILIK SANIP EVLENEN KANAN ERKEGE AKILLANMAYAN SIZLER DERDIDE CEKIN AMA O YETMEDI GIBI COCUK YAPMANIZ ONUDA OYUNCAK BEBEK SANIYORSUNUZ YAZIK BUNCA SORUNA SITRESLI SORUNLU AILEYE COCUK GETIRIYORSUNUZ AMA YAOMASI BEDAVA VE ZEVKLI DEMI YAZIK GERÇEKTEN

Bazı konularda haklısınız ama biraz fazla yüklenmemiş misiniz? Zaten hamile halinde bir şeylerle baş etmeye çalışıyor konu sahibi. Akıl danışmak istemiş.
Herkes hata yapar. Kaldı ki olayın içinde değiliz biz.
Karışmak istemem özgür düşünceniz ama biraz daha yumuşak olmayı denemeliyiz bence.

Ne ozel durum olcak kivirmayin para mi yoktu evlenmeyin calisin bekleyin hastalik mi vardi evlenmeince ölüm kalim mi olacakti sanki ozel olan ne hamile miydiniz bastan yuvasini kuramayan insan 1 sene degil 1 omur bekletir sizi lutfen artik bilgilenin evliligi evcilik oyunu yaptiniz iyice hele hemen cocuk yapmak modaniz oldu KUTSAL EVLILIGI EVCILIK SANIP EVLENEN KANAN ERKEGE AKILLANMAYAN SIZLER DERDIDE CEKIN AMA O YETMEDI GIBI COCUK YAPMANIZ ONUDA OYUNCAK BEBEK SANIYORSUNUZ YAZIK BUNCA SORUNA SITRESLI SORUNLU AILEYE COCUK GETIRIYORSUNUZ AMA YAOMASI BEDAVA VE ZEVKLI DEMI YAZIK GERÇEKTEN
Ben ev için eşimi nasıl ikna ederim diye fikir danışmak istedim hanimefendi evlilik dersinî sizin gibi ön yargılı birinden öğrenecek değilim ayrıca ne biçim bi söz kıvırmayın önce siz konuşmanızı düzeltin sonra evlilik ve çoçuk hakkında yorum yapın lütfen sizin gibi insanlar yüzünden zaten elalem çekinerek konu açıyor kk !

Kabul etmeyecektin beraber yaşamayı. Gec evlenirdin olur biterdi

merhaba arkadaşlar beni eski konularımdan hatırlayanlar olacaktır.. yine sorunum kv le ve galiba ayrı eve taşınasıya kadar bu sorunlar devam edecek gibi görüunuyor..
kendisi hamilelik kilolarıma takmış durumda hamile kaldıgımda 58 kiloydum boyuma göre kilom idaldi vitamindi kan haplarıydı derken hızlı bi şekilde kilo aldım ve 65 kilo oldm şu an.. ama kilolarımın kv gözüne batmış durumda çok değil 1 kaç hafta önce akşam yemeğinde tam sofraya oturacağız kv demezmi bizim köydekilerde gelinin amma kilo almış götü başı salmış diye ben delirdim tabi durduk yere böyle bişey demesine özellikle de sofraya otururken sanki yeme der gibi bende köydekiler bir deri bi kemik mi sanki bana öyle diyolarmış dedim ne var be ne dedim sanki dedi bana tekrar bende tabi canım hiç bişey demedin sen dedim konu orda kapandı ama her fırsattı kilolarımı yüzüme vurmasından bıktım usandım geçen günlerde gece 11 de canım makarna çekti eşimle birlikte geçtik mutfağa makarna yaptık Allahım yapmaz olsaydım keşke gelen gidenin yanında her fırsatta der gelin bi kayıklı makarnayı gece vakti yedi diye aynı lafı kendi annemin yanında da dedi annemde yesin tabi bebek var kızım bebeğini besliyor dedi ondan sonra çenesini açma dı ya diyorum saygımı bozmayım yok illa gel bana laf sok diyor canımı çok sıkıyor bu hamile halimle eşime yalvardım ayrı eve taşınalım diye ama dinlemiyor az sabre diyor 1 sene dişini sık diyor ama bu kadına tahammül edemiyorum artık eşimi nasıl ikna edecem ben arkadaşlar boşanırım diyerek bile tehdit ettim sen beni bırakamazsın diyip geçiyo çok çaresiz kaldım aranızda arkadaşlar var ilk başta beraber oturmayı kabul etmeseydin diye ama bizim durumumuz biraz farklıydı özel bi durum o yüzden kabul ettim o yüzden beni yargılamayın ama şeytan diyor ki ya şu kvle bi kavga kaldır küs git baba evine sonra eşim tıpış tıpış gelir arkamdan ama sonra da diyorum ki annemi babamı böyle üzmeye hakkım yok otur oturdğun yerde diyorum napacam ben arkadaşlar fikri olan varmı
Sen hamile misin, değil misin?

ev ev ustune olmaz demis atalar..annenlede olsa ayni evde zor. kaldiki kv adi ustunde..lokmani bile saymis..hamilesin yani kilo alacaksin tabii daha ne olacak? simdi almayacaksinda ne zamana alacaksin?
ayni evde oturdugunuz muddetce dahada beter olmaz umarin. yarin oburgun cocugun dogdugunda gor tantanayi..isimle baslar yok gaziydi sancisiyla emzirmesiydi herseye karisacak ve sana zehir edecek lohusaligini ..Allah yardimcin olsun..kimse kv kp ine muhtac olmasin maddi manevi..ne onlari bize ne de bizleri onlara..
Allah razı olsun :/ eşime dedim zaten çoçuk doğduktan sonra olaacak kavgalar bak sen dedim bu kv sen tecrübesizzn beceremezsin çoçuğa bakamazsın diyip sırt pırt elimden alacak çoçuğu çünkü öyle bi yapıya sahip kendisi eşim de bişey olmaz diyip geçistiriyor aslında annesinin huyunu biliyor ama ne hikmetse 1 sene bekle sabret diyor anlamadım bende

Kabul etmeyecektin beraber yaşamayı. Gec evlenirdin olur biterdi
Geç evlenmeyi ben kabul etmedim çünkü daha önce bi nişan attım eşimde istemedi geç evlenmeyi ben korktum açıkcası uzun süre nişanlılık arayı soğutur diye çünkü doğru düzgün görüşemedik nişanlılıkda hep telefonlaydı görüşmelerimiz

o zaman duble hatalı.
yani onane ki senin kilondan.
Ayrı eve çıkma durumunuz neden yok?
Ailesi maddi konuda hiç destek çıkmıyor büyük gelini yanındaymış benden önce ona destek çıkıp ayırdılar eltim bileziklerini felan bozdurdu mobilyalarını aldı kvdegil halıydı ıvır sıvır aldı ama eşim ailesine güvenmiyor bana destek çıkmazlar diyo o yüzden evimizin eşya parasını biriktirip çıkalım diyor beyaz eşyamız var onu aldık mutfak eşyasıydı ufak defek a dan z ye onuda aldık tenereydi tabakdı sadece mobilya halı perde geri kalan ev eşyası kaldı ona da bir sene sabret çoçukda geliyor anca alırız diyor ayrıldığımızda borcumuz olmasın rahat oluruz diyor

Ailesi maddi konuda hiç destek çıkmıyor büyük gelini yanındaymış benden önce ona destek çıkıp ayırdılar eltim bileziklerini felan bozdurdu mobilyalarını aldı kvdegil halıydı ıvır sıvır aldı ama eşim ailesine güvenmiyor bana destek çıkmazlar diyo o yüzden evimizin eşya parasını biriktirip çıkalım diyor beyaz eşyamız var onu aldık mutfak eşyasıydı ufak defek a dan z ye onuda aldık tenereydi tabakdı sadece mobilya halı perde geri kalan ev eşyası kaldı ona da bir sene sabret çoçukda geliyor anca alırız diyor ayrıldığımızda borcumuz olmasın rahat oluruz diyor
ya bu konuya dayanamıyorum bak.
Yani siz evlenip sevişecek, bir de çocuk yapacak olgunluğa gelen insanlar neden aileden destek bekliyorsunuz?
O zaman kvalide haklı der geçerim. Onlara gebe kalarak mı evlendiniz?

ya bu konuya dayanamıyorum bak.
Yani siz evlenip sevişecek, bir de çocuk yapacak olgunluğa gelen insanlar neden aileden destek bekliyorsunuz?
O zaman kvalide haklı der geçerim. Onlara gebe kalarak mı evlendiniz?
İşte eşimde ayrıldıktan sonra destek beklemediği için bekleyelim diyor mesela hafta da bir alışveriş mi yapılıyor eve yarısı diğer oğlunun evine gider aman onlar kira ödüyor fatura doğalgaz ödüyor bari mutfak alışverişi ödemesin biz alalım diyor kv de benimde canımı sıkan konulardan birisi bu tamam destek çıkıyorsun madem ama önce sen kendi evini yanına aldığını gelinini oğlunu düşün sonra dışardakini düşün geçen hafta alışverişe gitmedi mesela param yok bu haftada böyle idare edelim dedi ertesi gün eşimden bi öğrendim oğlunun elektrik faturasını ödemişler e sen önce kendi evini düşün bu durumun tam tersi olsayı ayrı olan ben diğer gelini de yanında olsaydı oda aynı alınganlığı yapardı evde yiyecek bişey kalmıyor fakat diğer oğlunun faturası ödeniyor mantıksızlığa bakarmısınız

Back
X