merhaba arkadaşlar beni eski konularımdan hatırlayanlar olacaktır.. yine sorunum kv le ve galiba ayrı eve taşınasıya kadar bu sorunlar devam edecek gibi görüunuyor..
kendisi hamilelik kilolarıma takmış durumda hamile kaldıgımda 58 kiloydum boyuma göre kilom idaldi vitamindi kan haplarıydı derken hızlı bi şekilde kilo aldım ve 65 kilo oldm şu an.. ama kilolarımın kv gözüne batmış durumda çok değil 1 kaç hafta önce akşam yemeğinde tam sofraya oturacağız kv demezmi bizim köydekilerde gelinin amma kilo almış götü başı salmış diye ben delirdim tabi durduk yere böyle bişey demesine özellikle de sofraya otururken sanki yeme der gibi bende köydekiler bir deri bi kemik mi sanki bana öyle diyolarmış dedim ne var be ne dedim sanki dedi bana tekrar bende tabi canım hiç bişey demedin sen dedim konu orda kapandı ama her fırsattı kilolarımı yüzüme vurmasından bıktım usandım geçen günlerde gece 11 de canım makarna çekti eşimle birlikte geçtik mutfağa makarna yaptık Allahım yapmaz olsaydım keşke gelen gidenin yanında her fırsatta der gelin bi kayıklı makarnayı gece vakti yedi diye aynı lafı kendi annemin yanında da dedi annemde yesin tabi bebek var kızım bebeğini besliyor dedi ondan sonra çenesini açma dı ya diyorum saygımı bozmayım yok illa gel bana laf sok diyor canımı çok sıkıyor bu hamile halimle eşime yalvardım ayrı eve taşınalım diye ama dinlemiyor az sabre diyor 1 sene dişini sık diyor ama bu kadına tahammül edemiyorum artık eşimi nasıl ikna edecem ben arkadaşlar boşanırım diyerek bile tehdit ettim sen beni bırakamazsın diyip geçiyo çok çaresiz kaldım aranızda arkadaşlar var ilk başta beraber oturmayı kabul etmeseydin diye ama bizim durumumuz biraz farklıydı özel bi durum o yüzden kabul ettim o yüzden beni yargılamayın ama şeytan diyor ki ya şu kvle bi kavga kaldır küs git baba evine sonra eşim tıpış tıpış gelir arkamdan ama sonra da diyorum ki annemi babamı böyle üzmeye hakkım yok otur oturdğun yerde diyorum napacam ben arkadaşlar fikri olan varmı