ya zaten tersleyecek ve inat edecek bir yapısı varsa bence ayrılmanız iyi olmuş olabilir sizin için. çünkü evlilik sevgililikteki gibi "cici" olmuyo.. o yüzden orta yolu bulabilmek sandığımızdan çok daha önemli bir özellik. anlabileceğinize inanmadığınız biri için çaba göstermeyn. 6 yıl az değil ama evlilikten bahsediyoruz. bir ömür anlaşabileceğine inanmmıyorsan bence bırak gitsin..İnanın normalde çok duygusal biri değilim.Bu sefer çok farklı oldum.Dayanabilirim ama bana çoo saçma geliyor bu durumlar bitecekse bitsin devam edecekse güzel bir şekilde etsin.Aslında beklediğim tepkiyi görememekten korkuyorum yoksa bişeyleri düzeltme adına olgunlukla adım atmaya çalışırım ama beni tersler veya inat ederse tüm kapıları kapatırım artık.Ben böyle sağlıksız bir evlilik istemiyorum zaten bişeyleri düzeltmeden olmaz.
Mesaj atacağım kendisine ona göre bir yol çizeceğim bende.Hayatında başkası varsa,terlerse veyahut kinini uzun süre güderse yapacak bişey yok hayatıma bakmak istiyorum bende.Çok haklısınız.Yorumlarınız ve enerjiniz çok güzel.Bıkmadan yazdınız banaya zaten tersleyecek ve inat edecek bir yapısı varsa bence ayrılmanız iyi olmuş olabilir sizin için. çünkü evlilik sevgililikteki gibi "cici" olmuyo.. o yüzden orta yolu bulabilmek sandığımızdan çok daha önemli bir özellik. anlabileceğinize inanmadığınız biri için çaba göstermeyn. 6 yıl az değil ama evlilikten bahsediyoruz. bir ömür anlaşabileceğine inanmmıyorsan bence bırak gitsin..
Ben normalde gönderme yapmam yapmıyorum fa paylaştığım durumlar kendi resimlerim öyle göndermeli şeyler değil.Ama onlara bile bakmıyor kendisi de asla göndermeli şeyler yapmaz.Korkuyorum aslında alacağım cevaptan.Mantıken bu cevabı alıp yoluma bakmam gerekiyor ama bir yerlerde olacağına varsın Zeynep yazma diyorDoğrudan iletişim kurmaya çalışsanıza niçin durum atmasını falan bekleyerek vakit kaybediyorsunuz, onun sürüncemede bırakmasına siz izin veriyorsunuz. Bittiyse bitti desin lisede yapılıyordu göndermeli durum paylaşmalar falan. Bittiyse kabullenmeniz daha kolay olur bu şekilde "artık bitti gibi hissediyorum"la falan kendinize daha da işkence yaparsınız. Ayrıca mülakata girecekmişsiniz nasıl odaklanabiliyorsunuz pes doğrusu Allah yardımcınız olsun
Açıkcası ben mülakattan önce böyle bir durum olsaydı kafamda netleşmesini isterdim çünkü muallakta kalan şeyler insanı daha çok yoruyor sürekli öyle mi böyle mi diye sorgulatıyor. Ama siz hemen toparlanamam diye düşünüyorsanız mülakata kadar konuşmayın, biticekse de kariyerinize zarar vermeden bitsin bari kolay bi süreç değil mülakata kadar gelmişsiniz bozmasına izin vermeyin. Belki de statü farkını mesleğe başlayınca o da hissetmeye başlamış olabilir. Sonuçta polismiş ve hakim savcıların emniyetteki konumunu çok iyi biliyordur. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım mülakatınızı etkilemez..Ben normalde gönderme yapmam yapmıyorum fa paylaştığım durumlar kendi resimlerim öyle göndermeli şeyler değil.Ama onlara bile bakmıyor kendisi de asla göndermeli şeyler yapmaz.Korkuyorum aslında alacağım cevaptan.Mantıken bu cevabı alıp yoluma bakmam gerekiyor ama bir yerlerde olacağına varsın Zeynep yazma diyor
Bence siz de yorulmuşsunuz bu ilişkiden. Karakter olarak kastetseniz bile alt metinde bu söyleminiz var. Çok cabaladiğinizin farkındasınız ve bu açıdan haksız da değilsiniz. Peki karakter olarak nasıl farkliyiz demek istediniz? Çünkü mesajlarınızda daha cok seven tarafın o olduğunu ve size karşı ilgili biri oldugunu söylemişsiniz sanırım. Bence ona karşı böyle kapalı ifadeler değil de tam olarak neyi kastettiginizi açıklayarak yazarsanız daha iyi olur.Evet kırılabilecek bir cümle.Sizlerden duyunca daha objektif bakabildim.O an çok basit kırıcı olmayan bir şey gibi gelmişti.Ben meslek ve eğitimi kesinlikle kastetmedim karakter olarak çok farklıyız bunu anlaması gerekiyordu.6 yıldır iyi köyü bir mesleği olsun diye bende çok çabaladım.Polisliğü kazanınca sevinçten ağladım.Hayatında ben olmasam bile zorlanmasın hiç
Siz çok iyi niyetlisiniz çoğu kişi sizin konumunuzda böyle bir erkek arkadaşı beğenmemeye başlardı bile. Bilemedim ya ben netsizlikten nefret ederim. Yansın ortalık ama netlessin isterim. Sanırım dayanamazdım sessizliğe ve yazardım zaten soyle düşünün bitecekse bitecek er ya da geç. En azindan erken öğrenmiş olursunuz niyetini.Bana yazdığı mesaja resmî cevap verdim zaten.Sağol aynılarını senin içinde temenni ediyorum dedim.Misal geçenlerde büyük bir tartışmamız oldu.Bu seferki gibi küçük değildi.1 gün sonra yalvardı bana ben de istemiyorum artık deyince ağlamaya başladı.Söz verdi bir daha seni üzmeyeceğim diye o zaman da uyardım bak böyle şeyler olursa bizden geriye bişey kalmaz yakışmıyor böyle çocuksu şeyler diye.İnanın mesleği önemseyen biri olmadım.Daha geçenlerde 2 avukat istemeye gelecekti istemedim düşünmüyorum dedim.Sevgi çoo önemliydi ama böyle yapan birinin sevgisini de maalesef sorguluyorum artık.Kesinlikle dik durmak,eğilmemek o kadar önemli ki.Bazen küçük şeyleri gözümüzde büyütüyoruz
hayırlısı olsun hakkınızda..Mesaj atacağım kendisine ona göre bir yol çizeceğim bende.Hayatında başkası varsa,terlerse veyahut kinini uzun süre güderse yapacak bişey yok hayatıma bakmak istiyorum bende.Çok haklısınız.Yorumlarınız ve enerjiniz çok güzel.Bıkmadan yazdınız bana
Haklısınız.Yaşamam gerekiyor bazı şeyleri.Ne yazacağımı bilmiyorum.O bana göre daha çok kendine hakim olabiliyor sankiBak soyle dusun surada insanlarla yazismaya baslayali kac dakikani harcadin. Aklinda soru isaretleriyle. Icin icini kemiriyor. Vakit o kadar kiymetli ki hele senin yaslarinda.
Madem bu kadar huzursuzsun. Az once bir arkadasin dedigi gibi yaz bakalim tepkisi ne olacak. Bunun gururla filan alakasi yok. Bu cok normal insani bir durum. Onun dusuncesini ogrenmen gerekiyor. Alacagin cevaplardan korkma bu sekilde hayata devam edemezsin. Ya iyi olur ya kotu olur. Ikisini de goguslemeyi bilmen lazim. Boyle kuruntularla kendini yipratacagina ara gitsin ne var bunda
Evet beni etkilemedi desem yalan olur.Konduramama durumu çok yıprattı beni inanın.Önceliğüm kariyerim zaten.Bu süreçte böyle yapması hoş değil.En azından bekleseydi yada daha önceden bitirseydiAçıkcası ben mülakattan önce böyle bir durum olsaydı kafamda netleşmesini isterdim çünkü muallakta kalan şeyler insanı daha çok yoruyor sürekli öyle mi böyle mi diye sorgulatıyor. Ama siz hemen toparlanamam diye düşünüyorsanız mülakata kadar konuşmayın, biticekse de kariyerinize zarar vermeden bitsin bari kolay bi süreç değil mülakata kadar gelmişsiniz bozmasına izin vermeyin. Belki de statü farkını mesleğe başlayınca o da hissetmeye başlamış olabilir. Sonuçta polismiş ve hakim savcıların emniyetteki konumunu çok iyi biliyordur. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım mülakatınızı etkilemez..
Çok teşekkür ederim iyi niyetli gördüğünüz iÇin umarım öyle olabilmişimdir.Ego yapılacak bişey görmedim ortada meslekte,kariyerde gelip geçici önemli olan insan olabilmek.Bende hiç sevmiyorum ortası yok.Ama kendisi sürüncemede bırakıyor beni.Karakter olarak bazı farklarımız var ben daha açık sözlüyümdür o daha sessizdir ben duygularımı uçlarda yaşarım o daha dengelidir.Ben daha sinirli bir yapıya sahibim o sessizdir.Bana göre daha olgundur kendisi.Ama artık çocuklaşıyor.İkimizde birbirimizin ilkiyiz.Daha önce hayatımızda kimse olmadı.Yani belki tartışmalara bakıp ne sevgisi diyorsunuz ama çok sevdik birbirimizi inanın.Bunlar sadece yazılanlar.Pronlem olduğunda tartıştığımda yazdıklarım.Evet biraz fazla tartışıyoruz ama hiç böyle olmadı.en en fazla 3-4 gün sonra mesaj atardı.Genellikle o adım attı hep benim en büyük hatam hep bitirmeye yeltendim o yalvardı son 1 yıldır eskisi gibi değil.Siz çok iyi niyetlisiniz çoğu kişi sizin konumunuzda böyle bir erkek arkadaşı beğenmemeye başlardı bile. Bilemedim ya ben netsizlikten nefret ederim. Yansın ortalık ama netlessin isterim. Sanırım dayanamazdım sessizliğe ve yazardım zaten soyle düşünün bitecekse bitecek er ya da geç. En azindan erken öğrenmiş olursunuz niyetini.
Çok teşekkür ederimhayırlısı olsun hakkınızda..
Biraz benim ilişkime benziyor. Alttan alan sakin kalan taraf o. En ufak şeyde bitirmeye çalışan ben. Bunun hata oldğunu fark edip dengelemeye çalışıyorum ben. Şimdi burdan sevmiyor demek kolay ama belki onun için bir dolum noktası olmuştur. İlişkide bitirmekle alakalı bir şeyler geçerse yıpranıyor. Ne yaptınız diye soracaktım banlanmışsınız .Çok teşekkür ederim iyi niyetli gördüğünüz iÇin umarım öyle olabilmişimdir.Ego yapılacak bişey görmedim ortada meslekte,kariyerde gelip geçici önemli olan insan olabilmek.Bende hiç sevmiyorum ortası yok.Ama kendisi sürüncemede bırakıyor beni.Karakter olarak bazı farklarımız var ben daha açık sözlüyümdür o daha sessizdir ben duygularımı uçlarda yaşarım o daha dengelidir.Ben daha sinirli bir yapıya sahibim o sessizdir.Bana göre daha olgundur kendisi.Ama artık çocuklaşıyor.İkimizde birbirimizin ilkiyiz.Daha önce hayatımızda kimse olmadı.Yani belki tartışmalara bakıp ne sevgisi diyorsunuz ama çok sevdik birbirimizi inanın.Bunlar sadece yazılanlar.Pronlem olduğunda tartıştığımda yazdıklarım.Evet biraz fazla tartışıyoruz ama hiç böyle olmadı.en en fazla 3-4 gün sonra mesaj atardı.Genellikle o adım attı hep benim en büyük hatam hep bitirmeye yeltendim o yalvardı son 1 yıldır eskisi gibi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?