Yine ben.Yine saçma sapan olaylar

ya zaten tersleyecek ve inat edecek bir yapısı varsa bence ayrılmanız iyi olmuş olabilir sizin için. çünkü evlilik sevgililikteki gibi "cici" olmuyo.. o yüzden orta yolu bulabilmek sandığımızdan çok daha önemli bir özellik. anlabileceğinize inanmadığınız biri için çaba göstermeyn. 6 yıl az değil ama evlilikten bahsediyoruz. bir ömür anlaşabileceğine inanmmıyorsan bence bırak gitsin..

Mesaj atacağım kendisine ona göre bir yol çizeceğim bende.Hayatında başkası varsa,terlerse veyahut kinini uzun süre güderse yapacak bişey yok hayatıma bakmak istiyorum bende.Çok haklısınız.Yorumlarınız ve enerjiniz çok güzel.Bıkmadan yazdınız bana

Doğrudan iletişim kurmaya çalışsanıza niçin durum atmasını falan bekleyerek vakit kaybediyorsunuz, onun sürüncemede bırakmasına siz izin veriyorsunuz. Bittiyse bitti desin lisede yapılıyordu göndermeli durum paylaşmalar falan. Bittiyse kabullenmeniz daha kolay olur bu şekilde "artık bitti gibi hissediyorum"la falan kendinize daha da işkence yaparsınız. Ayrıca mülakata girecekmişsiniz nasıl odaklanabiliyorsunuz pes doğrusu Allah yardımcınız olsun

Ben normalde gönderme yapmam yapmıyorum fa paylaştığım durumlar kendi resimlerim öyle göndermeli şeyler değil.Ama onlara bile bakmıyor kendisi de asla göndermeli şeyler yapmaz.Korkuyorum aslında alacağım cevaptan.Mantıken bu cevabı alıp yoluma bakmam gerekiyor ama bir yerlerde olacağına varsın Zeynep yazma diyor

Bak soyle dusun surada insanlarla yazismaya baslayali kac dakikani harcadin. Aklinda soru isaretleriyle. Icin icini kemiriyor. Vakit o kadar kiymetli ki hele senin yaslarinda.
Madem bu kadar huzursuzsun. Az once bir arkadasin dedigi gibi yaz bakalim tepkisi ne olacak. Bunun gururla filan alakasi yok. Bu cok normal insani bir durum. Onun dusuncesini ogrenmen gerekiyor. Alacagin cevaplardan korkma bu sekilde hayata devam edemezsin. Ya iyi olur ya kotu olur. Ikisini de goguslemeyi bilmen lazim. Boyle kuruntularla kendini yipratacagina ara gitsin ne var bunda

Açıkcası ben mülakattan önce böyle bir durum olsaydı kafamda netleşmesini isterdim çünkü muallakta kalan şeyler insanı daha çok yoruyor sürekli öyle mi böyle mi diye sorgulatıyor. Ama siz hemen toparlanamam diye düşünüyorsanız mülakata kadar konuşmayın, biticekse de kariyerinize zarar vermeden bitsin bari kolay bi süreç değil mülakata kadar gelmişsiniz bozmasına izin vermeyin. Belki de statü farkını mesleğe başlayınca o da hissetmeye başlamış olabilir. Sonuçta polismiş ve hakim savcıların emniyetteki konumunu çok iyi biliyordur. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım mülakatınızı etkilemez..

Her tartisma sonrasi siz mi adim atarsiniz..

Haklıysanız sürekli özür dilemeniz karşı tarafın egosunu yükseltir. Biraz sessizde kalın. Eğer sizi seviyorsa o dönüş yapsın. Dönmezse kendi yolunuza bakın. Ben nasibi zorlamamak taraftarıyım. Nasibinse sana gelir.

Bence siz de yorulmuşsunuz bu ilişkiden. Karakter olarak kastetseniz bile alt metinde bu söyleminiz var. Çok cabaladiğinizin farkındasınız ve bu açıdan haksız da değilsiniz. Peki karakter olarak nasıl farkliyiz demek istediniz? Çünkü mesajlarınızda daha cok seven tarafın o olduğunu ve size karşı ilgili biri oldugunu söylemişsiniz sanırım. Bence ona karşı böyle kapalı ifadeler değil de tam olarak neyi kastettiginizi açıklayarak yazarsanız daha iyi olur.
Ayrıca 6 yıllık ilişki de böyle laçka şekilde bitirmezdi bence sanırım bahsettiği gibi sizi cezalandırmak niyetinde. Zaten önceden dönüş yaptığınızı da biliyor. Içi rahat.

Siz çok iyi niyetlisiniz çoğu kişi sizin konumunuzda böyle bir erkek arkadaşı beğenmemeye başlardı bile. Bilemedim ya ben netsizlikten nefret ederim. Yansın ortalık ama netlessin isterim. Sanırım dayanamazdım sessizliğe ve yazardım zaten soyle düşünün bitecekse bitecek er ya da geç. En azindan erken öğrenmiş olursunuz niyetini.

Son düzenleme:
hayırlısı olsun hakkınızda..

Haklısınız.Yaşamam gerekiyor bazı şeyleri.Ne yazacağımı bilmiyorum.O bana göre daha çok kendine hakim olabiliyor sanki

Evet beni etkilemedi desem yalan olur.Konduramama durumu çok yıprattı beni inanın.Önceliğüm kariyerim zaten.Bu süreçte böyle yapması hoş değil.En azından bekleseydi yada daha önceden bitirseydi

Çok teşekkür ederim iyi niyetli gördüğünüz iÇin umarım öyle olabilmişimdir.Ego yapılacak bişey görmedim ortada meslekte,kariyerde gelip geçici önemli olan insan olabilmek.Bende hiç sevmiyorum ortası yok.Ama kendisi sürüncemede bırakıyor beni.Karakter olarak bazı farklarımız var ben daha açık sözlüyümdür o daha sessizdir ben duygularımı uçlarda yaşarım o daha dengelidir.Ben daha sinirli bir yapıya sahibim o sessizdir.Bana göre daha olgundur kendisi.Ama artık çocuklaşıyor.İkimizde birbirimizin ilkiyiz.Daha önce hayatımızda kimse olmadı.Yani belki tartışmalara bakıp ne sevgisi diyorsunuz ama çok sevdik birbirimizi inanın.Bunlar sadece yazılanlar.Pronlem olduğunda tartıştığımda yazdıklarım.Evet biraz fazla tartışıyoruz ama hiç böyle olmadı.en en fazla 3-4 gün sonra mesaj atardı.Genellikle o adım attı hep benim en büyük hatam hep bitirmeye yeltendim o yalvardı son 1 yıldır eskisi gibi değil.

Biraz benim ilişkime benziyor. Alttan alan sakin kalan taraf o. En ufak şeyde bitirmeye çalışan ben. Bunun hata oldğunu fark edip dengelemeye çalışıyorum ben. Şimdi burdan sevmiyor demek kolay ama belki onun için bir dolum noktası olmuştur. İlişkide bitirmekle alakalı bir şeyler geçerse yıpranıyor. Ne yaptınız diye soracaktım banlanmışsınız .

Konuyu merak ettim okudum. Erkek arkadaşınızın ne zorlu bir hayatı varmış. Eski konularınıza da baktım, uzun zamandır beklediğiniz olmuş. Erkek arkadaşınızın söylediğiniz söze alınmış olabilir, kendisini size denk görmeyip, kendisinden uzaklaştırmaya çalışabilir. Ben meslekleriniz ne olursa olsun sizin için bir önemi olmayacağını söyleyin. Yarım kalan bir aşk hikayesi gibi olmuş, ben bile üzüldüm. Niye banlanmış ki konu sahibi?

6 yıl süren bir ilişki inişler çıkışlarla laçka olur maalesef. Ya evlenmek ya da ayrılmak gerek bence. Böyle kavgalar, çocuk gibi arayıp sormamalar... Unutmaya çalışın derim. İnanın zaman kaybı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…