Yine mi sen der gibisiniz hanımlar.Belki ilişkimin çok kötü olduğunu düşüneceksiniz ama tek konu açtığım alan ilişkim ve güzel bir ilişkim vardı birkaç saygısızlığı saymazsak.İçinizden laf sayabilirsiniz ama dua etmeniz beni daha mutlu eder.6 yıllık birlikteliğim var.Biliyorsunuz hukuk mezunuyum hakimlik sınavına girdim ve kazandım mülakatları bekliyorum.Lütfen konumla ileride bu mesleği senin gibiler mi yapacak demeyin beni değil ilişkimi biliyorsunuz.Bugün 13. Gün oldu erkek arkadaşımla konuşmamamızın üzerine.Diğer defalar veda mesajı yazıyordum ayrılırsak veda etmiş olalım diye ancak bu defa iyi geceler mesajlarıyla 13 gündür konuşmuyoruz.Neden bana göre çok basit attığım bir mesajı yanlış anladı ve parladı.Bunun sonucuna katlanacaksın fedi ve yazmıyor bende yazmadım.Gurursuz yada güçsüz biri olduğumu düşünmüyorum ama sevgi denilen şey bazen elimi kolumu bağlıyor.Seven 13 gün dayanabilir mi?Belki ayrıldık haberim yok.Bu arada durumlarıma kesinlikle bakmıyor kendisi o bir durum atınca -ki 13 gün boyunda sadece bir adet attı-hemen atlayıp bakıyorum ama o bakmıyor.Numaramı sildiğini düşünüyordum ancak geçen attığı durumu gördüm.Canım açıyor kızlar.Yıllardır beklediğim olmuştu polisliği kazandı kendisi.Tam isteme,nişan derken böyle bir olay yaşadık.Bu kez bitti galiba.Ama çok farklıyım ilk defa bu kadar üzgün ve güçsüz hissediyorum kendimi.Seven böyle yapmaz diye teselli ediyorum.Tavsiyelerinize,güzel dille uyarılarınıza çok ihtiyacım var.Napayım sizce?Bittiğini kabullenip yoluma bakmak istiyorum ama olmuyor.Hayatımda ilk defa bu kadar ağladım sanırım.Canımdan bişey kopuyor sanki.Bu dert değil diyeceksiniz biliyorum ama herkes farklı yaşıyor bişeyleri işte..En sevdiğim şey deniz ve kaç gündür deniz kenarına gidiyorum ancak bişey anlamıyorum.İçimdr çok çok büyük bir boşluk ve acı var.Onu kaybetmek istemiyorum ancak mesaj atmak istemiyorum 2-3 ay öncede tartışmıştık 13 gün konuşmamıştık ben mesaj atmıştım yine ancak şuan beni terslerle kaldıramam..
Muhtemelen gçrüştüğü başkası var. Bir erkek günlerce ortadan kaybolabiliyorsa yğksek ihtimal sebebi hudur. O sebeple de bence ben ne yaptım kendi kendinizi yemek yerine biraz sorun soruşturun derim.Yine mi sen der gibisiniz hanımlar.Belki ilişkimin çok kötü olduğunu düşüneceksiniz ama tek konu açtığım alan ilişkim ve güzel bir ilişkim vardı birkaç saygısızlığı saymazsak.İçinizden laf sayabilirsiniz ama dua etmeniz beni daha mutlu eder.6 yıllık birlikteliğim var.Biliyorsunuz hukuk mezunuyum hakimlik sınavına girdim ve kazandım mülakatları bekliyorum.Lütfen konumla ileride bu mesleği senin gibiler mi yapacak demeyin beni değil ilişkimi biliyorsunuz.Bugün 13. Gün oldu erkek arkadaşımla konuşmamamızın üzerine.Diğer defalar veda mesajı yazıyordum ayrılırsak veda etmiş olalım diye ancak bu defa iyi geceler mesajlarıyla 13 gündür konuşmuyoruz.Neden bana göre çok basit attığım bir mesajı yanlış anladı ve parladı.Bunun sonucuna katlanacaksın fedi ve yazmıyor bende yazmadım.Gurursuz yada güçsüz biri olduğumu düşünmüyorum ama sevgi denilen şey bazen elimi kolumu bağlıyor.Seven 13 gün dayanabilir mi?Belki ayrıldık haberim yok.Bu arada durumlarıma kesinlikle bakmıyor kendisi o bir durum atınca -ki 13 gün boyunda sadece bir adet attı-hemen atlayıp bakıyorum ama o bakmıyor.Numaramı sildiğini düşünüyordum ancak geçen attığı durumu gördüm.Canım açıyor kızlar.Yıllardır beklediğim olmuştu polisliği kazandı kendisi.Tam isteme,nişan derken böyle bir olay yaşadık.Bu kez bitti galiba.Ama çok farklıyım ilk defa bu kadar üzgün ve güçsüz hissediyorum kendimi.Seven böyle yapmaz diye teselli ediyorum.Tavsiyelerinize,güzel dille uyarılarınıza çok ihtiyacım var.Napayım sizce?Bittiğini kabullenip yoluma bakmak istiyorum ama olmuyor.Hayatımda ilk defa bu kadar ağladım sanırım.Canımdan bişey kopuyor sanki.Bu dert değil diyeceksiniz biliyorum ama herkes farklı yaşıyor bişeyleri işte..En sevdiğim şey deniz ve kaç gündür deniz kenarına gidiyorum ancak bişey anlamıyorum.İçimdr çok çok büyük bir boşluk ve acı var.Onu kaybetmek istemiyorum ancak mesaj atmak istemiyorum 2-3 ay öncede tartışmıştık 13 gün konuşmamıştık ben mesaj atmıştım yine ancak şuan beni terslerle kaldıramam..
İnanın gelir o konuları hiç kafama dahi takmadım.Biz 6 senedir uzak yürütüyoruz zaten.Uzak dediğim şehirlerimiz yakın ancak 2-3 ayda bir yüzyüze görüşüyoruz benim bazı prensiplerimden ötürü.Mesela en son 6 ay önce görüştük kendisiyle virüs felan derkenHakimler 3-4 yılda bir şehir değiştirmek zorundalar...Sana dönse bile peşinden her yere gelebilecek mi sence veya uzak ilişki sürer mi böyle?
Evet benim canım çok açıyor.Hep onun daha çok sevdiğini düşünürdüm,herkeste öyle derdi ancak bu yaşadıklarım öyle söylemiyor.Durumlarıma geçen defa da bakmıyordu sorduğumda bilerek bakmadım demiştiBende senin gibi düşünürüm cevabı kendine vermişsin seven bu kadar dayanır mı. Seviyo olsa bile senin sevdiğin gibi sevmiyor . Sen dayanamadığını her anında olduğunu dile getirirken o merak edip durumlarına bakmayı geçtim arayıp sormuyor bile. Ve erkekler düz mantıktır ince detayı düşünmez kafasında bitirmiş olsa gerek ki böyle davranıyor. Daha yolun başında böyleyken yolun sonunu hayal et ve kendin için güzel bişey yap unutmaya çalış en doğrusu bu gibi..
Kesinlikle haklısınız.İnanın bana kalsa bu kadar uzatmazdım ona kalsa da öyle ama meslek durumu sıkıntılıydı ondan ötürü.Yoksa bu kadar uzun süreli ilişkilere bende sıcak bakmıyorum6 yıllık ilişki olmaz, olursa da böyle olur.
Belki yanlış anlamadı ben ağır konuştum bilmiyorum.Bana sorsanız kendi açımdan ağır değildi ancak o an ki sinirle söylenmiş bir cümleydi.Özel durumum yakındı,hayat teşkalesi bazı sağlık sorunları derken aşırı asabileştim son 1-2 aydır.Beni anlamıyor kimse sanki öyle bir ruh halindeydim.Seni çok sevdiğim için yanındayım.Çok farklıyız biz.Sevmesem durmazdım.Ama sevdiğim için kalbime engel olamıyorum dedim kendisineDaha önce mesaj attığınız için yine ilk adımı sizden bekliyor sanırım. Bu arada yanlış anlayacak ne yazmıştınız?
Çok haklısınız seven insana engel yokturLütfen mesaj atmayın. Sabır en güzel çözüm. Sizi gerçekten isteyip istemediğini ancak bu şekilde anlayabilirsiniz. Kıymetinizi anlamadı gerek. Eğer yine siz bir adım atarsanız en küçük bir olayda “ Sen geri geldin, sen istedin” diyebilir. Kalbinizi ferah tutun ve şuna yürekten inanın: Eğer sizi gerçekten seviyorsa, istiyorsa geri gelecektir. Erkekler gerçekten istiyorsa aşmayacakları engel olmuyor genelde. Gelmiyorsa da güle güle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?