Yine ben.Yine saçma sapan olaylar

Erkekleri asla anlamıcam çok rahatlar ya duygularını nasıl bastırıyorlar evliyken de değişmiyor yani. Bitmesi gerekiyosa bitsin belki hayırlısı böyledir canım harika bi kariyerin var önüne neler çıkcak sen bile şaşırcaksın. Her zaman hayırlısını iste bu seni çok üzecek bile olsa

İnsanız ağzımızdan istemeden kötü şeyler çıkabiliyor.Keşke tutabilsek şu dilimizi.Evet Söz ağızdan çıkınca pişmanda olsan geçmiyor.Ancak beni tanıyor ne kadar sevdiğimi biliyor.Düzeltilmeyecek şeyler değil bana göre

Tabiki öncelik hayırlı olan.Bu zamanlar geçecek biliyorum.Henüz çok yeni olduğu iÇin konduramıyorum ayrılıkta kabullenmeme aşamasını yaşıyorum sanırım.Çok teşekkür ediyorum umarım nasıl mutlu olacaksak öyle olur her şey.Sizede mutluluklar diliyorum

Numaranızı silse nasıl onun durumlarını göreceksiniz? Ayrıca başkasını bulmuş gibi geldi bana

Bu zamanları yaşıcaksın mecbur canım umarım kolay atlatırsın sen de çok mutlu ol hayatta iyi şanslar

Numaranızı silse nasıl onun durumlarını göreceksiniz? Ayrıca başkasını bulmuş gibi geldi bana
Durum sadece bir defa attı.Oda baya bir önceydi uzun zamandır durum felan yok zaten.13 gün başkasını bulmak iÇin kısa değil mi?

Evet de, düzeltmesi gereken sizsiniz bence...ondan adım bekliyor, aramam, yazmam diyorsunuz. O yüzden dedim.

Belki daha önceden de vardı ama onunla iş ilerleyince sizden kurtulmak için böyle bir yol buldu
Yok öyle bişey olduğunu düşünmüyorum kesinlikle.Tabi hiçbir şey için olmaz dememek lazım ama aklıma dahi böyle bir ihtimal gelmedi

Evet de, düzeltmesi gereken sizsiniz bence...ondan adım bekliyor, aramam, yazmam diyorsunuz. O yüzden dedim.
Ben miyim sizce?Neden peki napmam gerekiyor ?İlk kez siz adım at dediniz gerekçenizi merak ettim.Cevabınız için teşekkür ederim

tartışmalar her ilişkide olur. ama önemli olan haklı çıkmak değil mutlu çıkmak.. orta yolu bulmakta çok zorlanıyorsunuz. bir şekilde problemler olunca uzlaşmayı öğrenmeniz gerek yoksa evlenseniz bile boşanırsınız, daha kötü olur. kendini de sorgula ayrıca bu süreçte.. her problemde ayrılalım demek de çok yanlış. eğer dayanamam ben mesaj atarım diyorsan, benden sana tavsiye şu şekilde yap:
mümkünse yüz yüze olsun ve bir kahve için iki arkadaş gibi de ilişkiden beklentilerinizi anlatın. tamamen mantıksal olarak değerlendirip bunlar olmayacaksa ben devam etmek istemiyorum deyin. onu da dinleyin. duygusal bir konuşma olmasın kesinlikle. duygusala bağlarsa da ciddiye almamaya çalışın. tamamen mantıksal bir konuşma olsun. anlaşamıyorsanız da gerçekten bitirin. dediğim gibi evlenip boşanırsanız daha da kötü olur.

İnanın normalde çok duygusal biri değilim.Bu sefer çok farklı oldum.Dayanabilirim ama bana çoo saçma geliyor bu durumlar bitecekse bitsin devam edecekse güzel bir şekilde etsin.Aslında beklediğim tepkiyi görememekten korkuyorum yoksa bişeyleri düzeltme adına olgunlukla adım atmaya çalışırım ama beni tersler veya inat ederse tüm kapıları kapatırım artık.Ben böyle sağlıksız bir evlilik istemiyorum zaten bişeyleri düzeltmeden olmaz.

Sizi bilmiyorum ama sahsen böyle oyunlara ilişkim içinde hiç izin vermedim. Eskiden insanlara fazla güç verirdim bu konularda. Aklımı ve kalbimi böyle saçma sapan hareketlerle meşgul etmelerine izin verirdim. Sonuc olarak kendimden o kadar taviz veriyordum ki hem fiziksel hem psikolojik anlamda hastalandım. O zaman öğrendim asıl çizgiler nasıl çizilir. Insanlar nasıl yerinde durmasını bilir. İşin kötü tarafı insanların saçma davranışları sizede geçiyor. Mesela benim küsme huyumu annemden görüp adapte etmiştim. Siz mesela iletişim kurmak istediğiniz halde kurmuyorsunuz çünkü karşı tarafın tutumu sağlıksız. Sizde onun sessizliğe bürünüyorsunuz. Zamanla bu sağlıksız iletişim şekli her ilişkiyi bitirir. Her ilişkide kendimizi geliştirebiliriz bunu istesek. Ama önce sağlıksız hareketlerimizi anlamamiz lazim. Ben küsme huyumu yendim. Cünkü saçma birşey. Erkek arkadaşınız da şu küsme ve kinli huylarını bırakmalı eger sağlıklı bir ilişki istiyorsa. Yok ben böyleyim diye odunluga devam ediyorsa o zaman top sizde: Böyle bir ilişkiyi ne kadar sürdürmek istersiniz?

Ben miyim sizce?Neden peki napmam gerekiyor ?İlk kez siz adım at dediniz gerekçenizi merak ettim.Cevabınız için teşekkür ederim
Bu neyin kini, sen hiç mi sevmedin, merak etmiyorsun diye yazardım ben meselaa.

Gerekçe olarak diğer mesajımda açıklamadım. "Seninle birliktelik mantıksız aslında, ama işte kalbime söz geçiremiyorum" demek basit birşey değil bence.

Ki gerçekten aklınıza yatmıyorsa, aşkın bir ömür sürmeyeceğini de hatrınızda tutun. Belki de en sağlıklısı, inceldiği yerden bırakmatır.

Böyle bir ilişkiyi sürdürmek istemem.Dediğim gibi küsme bana hiç olgun gelmiyor.Ne yapmamı öneriyorsunuz?Sizce yazayım mı?Bitmişse bile en azından bittiğini duyup yoluma devam edeyim mi?Bu durumda sağlıklı iletişim kuramıyoruz.Her şey bizim elimizde insanlara böyle davranma hakkını biz veriyoruz

Sevgisine çok aşırı güvendim ondan bu kadar canım acıyor belki de.Ben sevmekten vazgeçsem bile o sever diyordum hep
hayatta her şeye hazırlıklı olmalıyız. Ancak bu şekilde koruyabiliriz kendimizi. Bunu canımız acimadan öğrenemiyoruz maalesef. En hayırlısını dilerim elbette ama her şeye hazırlıklı olun. Hayat bizim kafamızdaki gibi değil.. ve insanlar da öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…