Yine ben :(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Yaa yine ben :( sevgilimle basim dertte sanirim yeni başlayan bir ilişkim herşey güzelken ya da ben öyle sanmisim sevgilim 3.5 yillik nişanlılıktan sonra nişan atmis bu olayi bana anlattıktan sonra sanki biz ayrilmişz gibi davrandi sebep sordum sen söyle dedi güya o bana bu olayi anlattıktan sonra yüz ifadem değişmiş e napcaktimki çokmu mutlu oldum diycektim geçmişi umrumda değil ama sanirim onun geçmişi geçmemiş ayrilik sebeplerini kesinkle söylemiyor çok zor zamanlar yaşadim dedi yeni birini sevmeye ćalisiyomus oda benmisim üstüme gelme diyor bana bu kadar soru sorma dünde içmiş beni arazi unutamadin dimi dedim saçmalama dedi sonrasında o uyudu kaldi yazdiklarima cevap da vermedi tek dediği bana üstüme gelme ama ben ona nasil davrancam inanin şaştim kaldim

Böyle takılan erkekleri de anlamıyorum ya. Eski ilişkisini anlatır unutamamış hissi verir insanın içine kurt düşürür sonrada üstüme gelme bilmem ne. Ne istediğini bilmeyen insanlardan nefret ediyorum. Ne demiş Mevlana:Bir insan bilmiyorsa ne istediğini, hem seni ziyan eder hem kendini. Dibini görmediğin suya dalmadığın gibi, emin olmadığın sevgiye de teslim etme kendini.

Böyle takılan erkekleri de anlamıyorum ya. Eski ilişkisini anlatır unutamamış hissi verir insanın içine kurt düşürür sonrada üstüme gelme bilmem ne. Ne istediğini bilmeyen insanlardan nefret ediyorum. Ne demiş Mevlana:Bir insan bilmiyorsa ne istediğini, hem seni ziyan eder hem kendini. Dibini görmediğin suya dalmadığın gibi, emin olmadığın sevgiye de teslim etme kendini.
Haklisiniz beni ararsa peki sizce ne diyeyim

ayrıl.seni seven bırını bul vaktını harcama.

Allah affetsin cok güldüm,keşke bir daha anlatsana aşkım çok heyecanlı deseydiniz niye suratinizi astiniz ki çok ayıp.

Yaa yine ben :KK43: sevgilimle basim dertte sanirim yeni başlayan bir ilişkim herşey güzelken ya da ben öyle sanmisim sevgilim 3.5 yillik nişanlılıktan sonra nişan atmis bu olayi bana anlattıktan sonra sanki biz ayrilmişz gibi davrandi sebep sordum sen söyle dedi güya o bana bu olayi anlattıktan sonra yüz ifadem değişmiş e napcaktimki çokmu mutlu oldum diycektim geçmişi umrumda değil ama sanirim onun geçmişi geçmemiş ayrilik sebeplerini kesinkle söylemiyor çok zor zamanlar yaşadim dedi yeni birini sevmeye ćalisiyomus oda benmisim üstüme gelme diyor bana bu kadar soru sorma dünde içmiş beni arazi unutamadin dimi dedim saçmalama dedi sonrasında o uyudu kaldi yazdiklarima cevap da vermedi tek dediği bana üstüme gelme ama ben ona nasil davrancam inanin şaştim kaldim
Ah ahh bu erkeklerin unutmak için başkalarını kullanmaları.. Yara bandı olma!!

Back
X