yine ben

Perlitik

.
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
3.860
4.814
133
Kizlar selam herkese,
Gununuz guzel gecsin.
Konularimi bilenleriniz vardir, es terapisine basladik guzelde gidiyor. Benim esimin is yerindeki kizlarla gerek whatsapptan yazismalari gerek is yerinden yazismalari gerek konusmalari uzun zamandir gozume batiyordu fakat onceligimiz alkolu oldugu icin oncelikle alkolune odaklanmistim. Neyse gecende is bilgisarini eve getirmisti. Seytan durttu evden cikti zaman ben baktim bilgisayarina bir kiz buna aynen soyle yazmis.

Kiz: sahanesin bitanesin supersin:))))
Esim: thank you. O senin superligin
Kiz: 4 tane kalp yollamis
Esim: eyvallah yazmis

Bunlar arasi sira hep beraber disari cikiyorlar (is yemegi), motivasyon icin sehir disina gidiyorlar falan. Sacma sapan gruplari var. Ama gozlemledigim kadariyla esim gruplara pek yazmiyordu belkide siliyordu. Cok kotu oldum.

Dun de kadin dizisi vardi ya benim iki dizimden biridir. Zaten cok evde de duramiyorum. Esim ben bu diziyi izlerken bana surekli saydirir izleme sunu moral bozucu gel film izleyelim falan hatta ben 3 kere annemlere gittim annemde izledim diziyi. Neyse dun is yerinde cok yorulmustum ustune eve geldim camasir bulasik yemek is gezisine gidecek diye utu yaptim valiz falan hazirladim derken saat 9 oldu. Oturdum diziyi izliyorum saat 10 da uyumusum. Esim gece kaldirdi beni yattik uyandik esimin telefonundan saate baktim. Bu sefer baska bir kiz esime. Ayy orayi kacirmisim adam oldu mu biliyormus diye bir mesaj gelmis whatsapptan. Esime gosterdim bu ne dedim. Baska mesaj yok oncekileri silmissin dedim. Esimde yok durup dururken sadece onu yazmis dedi bana bende sacmalama dedim bir insana sadece o yazilmaz. Orayi niye desin dedim siz konusmussunuz ki kiz sana ayy ben orayi kacirmisim yazmis dedim hemde saat gece 12 de dedim. Esim sacmaliyorsun abartiyorsun dedi ofiste konusuyoruz. Dedim sen bana laf soylerken milletle ben uyurken yazisiyormusun dedim. Kizada esimden ne diyorsun anlamadim yazdim. Esim cok kizdi. Bende esime dedim madem oncesinde konusmadiniz diziyi izlememis ve haberin olmamis olabilir boyle birsey sorman normal ozaman dedim sonrasinda da evden ciktik. Kiz ne yazdi gormedim.

Ise geldim ve inanin onceki yazismalari vb hersey gozumun onunde canlandi ve gercekten kendimi cok kotu hissettim. Ben mi abartiyorum yoksa bir gariplik yok mu? Ve surekli boyle birseylerle karsilasiyorum. Benim isim geregi inanin günde belki en az 20 25 erkekle muhattap oluyorum yeri geliyor tek başıma gece 1lere kadar tek kiz calisiyorum fakat 1 kisi bile bana ne gece ne gunduz is disinda laubali birsey yazmiyor yazamaz. Ben evet kizlarada kiziyorum ama en cok esime kiziyorum ki demekki bir cizgisi mesafesi yok.

Esimle o kizlarla 2 gun is seyahetine cikiyor bende yarin ve cuma is seyahatine çıkıyorum. Kisacasi biz 3 gun esimle gorusemeyecegiz. Esime su sekilde bir mesaj yolladim. Bir kesit asagida veriyorum. Kendimi cok yorgun hissediyorum. Mesajimdan sonra esim cevap vermedi yazi ile fakat sabahtan beri 38 kere aradi. 3 gun boyunca gorusmeyecegim kesinlikle. Acmiyorum telefonlarini. Sanirim bende doldum tastim artik. Uzun oldu okuyanlara tesekkur ederim.

Ben boyleyim dersen kizlar bana kalp yollayabilir ufak tefek flortlesebilirim icip icip dagitirim istedigimi yaparim benim ortam yok normal konusamiyorum istedigi gibi istedigi saatte istedigini yollayabilir insanlar bana cunku benim kimseyle bir cizgim yok alkolu de istedigim gibi alirim sorumsuzun tekiyim ve sana da deger vermiyorum diyorsan cuma gunu bana aksam ustu yazarsin bende annemlerde inerim sende ozgur ozgur davranirsin istedigin gibi. Ben hayatindayken boyle hicbir kizla konusamazsin kendime saygisizlik yaptirmam ama dersen ki ben karimi seviyorum kucuguyle buyuguyle 9 ayda yasattigim herseyi unutturacagim ve guvenini kazanacagim ozaman yeter artik kendine ceki duzen vereceksin kendine geleceksin.Kararini bildirirsin.

Böylelerinin biri için değişebileceğine ihtimal vermiyorum
Kişinin önce kendine saygısı olmalı
Sizi kaybetmemek için değişeceğini var sayıyorsanız bence yanılıyorsunuz

Okadar zoruma gidiyor ki. Sanirim haklisiniz bu 3 gunde bende dusunecegim. Ben herseyi kaldiririm gucluyumdur inanin neler yasatti bana yine onu da kendimi de surekli dik tutmaya calistim. Fakat boyle sacma sapan kizlarla yazismasini kaldiramam. Bekar saniyor sanirim hala kendisini. Maddi manevi fedakarliklar yaptim. Henuz 9 aylik evliligimde ama bunlar flort degil midir ben mi yanlis dusunuyorum. Bunlari kaldiramam. 3 gun boyunca kesinlikle hicbirsekilde iletisime gecmeyecegim. Ve bende karar verecegim aslinda.

Ben sizin paylaşımlarınızı uzun süredir takip ediyorum ama mucadelenize köstek olmamak için yorum yapmıyorum.Su ana kadar (babam da dahil olmak üzere) alkol illeti ile bukadar hasır neşir olup kendini kaybedecek kadar içen arkadaşların özel hayatlarında da cambaz gibi olduklarını,dürtülerini kontrol edemediklerini goruyorum

Bahtsız sana burda hep yazdık kuzum o adam iflah olmaz bak sen hakikaten çok düzgün aklı basında özverili akıllı bur kadınsın cok-da fedakar ama bak bunun sonu yok bugün öpücük dizi muhabbeti yarın gerisi gelicek ve sen çok yıprandın zaten daha da kötü olacaksın daha fazla yazık etmesen kendini ömrünü harcama bu adama düzelmek için çabası yok bana öyle geliyor ki sana sadece rol yapiyor

Cok tesekkur ederim. Kendimi aldatilmis gibi hissediyorum. Bence o yazismalar flortlesmedir. Ben herseyi yapmaya hazirdim yapiyordum da. Ama tek kabullenemeyecegim sey budur. Kalp gondermek nedir haksiz miyim kendimi boyle hissetmekle

Flörtöz insanlar değişmez. Eşinizin böyle ergen gibi sabaha kadar kızlarla yazışması rezillik. Zaten mesajları silip durduğuna göre daha görmediğiniz ne flörtöz konuşmalar oluyordur Allah bilir.

Neden böyle bir adam için uğraşıp didiniyorsunuz ki? Tek çabalayan siz gibisiniz.

sizi gaza getirmek istemiyorum, kisiden kisiye farklidir bu elbette, ama kanka muhabbeti bile olsa, istemiyorum, esim bi hatunla oyle hasir nesir laubali olamaz.

haklisiniz. ama konuyu cok cok buyutmeyin, su anda net bir sekilde cizginizi belli etmissiniz. onunda prensipli olmasi gerekir. umarim yoluna girer hersey.

Ben hep derim kadinlarin dusmani kadinlar diye.Dogru esiniz yalnis yapiyor ama o kendini bilmeyen kadinlar olmazsa erkeklerle konusucak degil her halde.Bence boyle bi sey icin kocandan uzaklasma.hele sevgin varsa hic uzaklasma onlar gelici gecici.daha siki saril kocana daha ilgili ol.yinede sen bilirsin ama ben olsam oyle yaparim.Aile kolaymi kuruluyor?be zorluklardan geciliyor.maddi manevi simdi iki kiz yuzunden kocandan ayrilmayi dusunme .bu benim wahsi fikrim.

Valla bu kdr samimiyete gerek yokki.. is arkadasi olede kalmali.. is yerinde bizdede skype yuklenmis laptoplarda.. arada konusuruz is icabi. Telefonla ariycamiza ordan yazariz mesela:) hic kalp filan atmiyoruz birbirimize :) cok gereksiz heleki watsapp yazismalari filan. Profesyonellikten uzak geliyor. Patronumla sms le yazisiyoruz gerektiginde..

Böyle erkekler neden evlenir acaba ne halin varsa gör neden kadınla evlenip başını yakiosun yani değişmez cnm alışmış arada mesafe koymalı sen aynı şeyi yapsan erkekler her lafı söyler aldatmis sayarlar çocuğun yoksa ayrilmiyorsan bile yapma olan çocuklara oluyor malesef

Ben cok gordum ama degisen erkekleri.ama sabrliysaniz tabi.benim kocam 4 aydir evliyim.3 senede sevgili olduk.1yil cok kotuydu kizlar falan yalan soylemeler.ama son iki yil dan fazla oldi hic bisey gormedim ve sevgiyle sabrla degistiyme inaniyorum.yinede siz bilirsiniz.eyer dayanamam diyorsaniz dusunun

Oncesi de var ama buyutmek zorundayim. Kac kere uyardim. Bu 3 gun icin bende dusunecegim. Cunku gercektende o kadar emegime bunlar hic olmadi cok kirginim.

Şu ana kadar yaşadıklarınızı sizden başka çok az insan kaldırabilirdi zaten, buna rağmen hala sizi üzebiliyor. Ben yolunuza kafanız rahat bir şekilde yalnız devam etmenizi diliyorum sizin. Sizi hiç hak edecek biri değil eşiniz. Çekilecek çile de değil, değişecek biri de değil. Yolun başındasınız, daha da kötü olacak. Değmez.

Peki kadın aynı şeyi yapsa böylemi düşünecektin
Kadın kadının düşmanıdır derken bu yapıdaki kadınlar daha doğru bir tespit olur

Sanirim haklisiniz. Inanin onca emegime o kadar uzuldum ki. Cok kirginim. Hala daha ariyor. 3 gun icin kesinlikle gorusmeyecegim. Ve sakin kafa dusunecegim. Sonrasinda kararimi verecegim.

Eşinizin o kız ya da kızlarla sizi aldattığını düşünmedim fakat çok laubali bir arkadşlığı var o belli. Kızlar da bir acayip. Benim en yakın arkadaşımın eşi de benim çok yakın arkadaşım ama yine de önemli bir şey olmadıkça, çok gerek olmadıkça asla ona mesaj atmam, evli barkı çünkü, hele gece 12de. Ama onlara bu fırsatı , bu yüzü eşiniz vermiş maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…