Böylelerinin biri için değişebileceğine ihtimal vermiyorum
Kişinin önce kendine saygısı olmalı
Sizi kaybetmemek için değişeceğini var sayıyorsanız bence yanılıyorsunuz
Ben sizin paylaşımlarınızı uzun süredir takip ediyorum ama mucadelenize köstek olmamak için yorum yapmıyorum.Su ana kadar (babam da dahil olmak üzere) alkol illeti ile bukadar hasır neşir olup kendini kaybedecek kadar içen arkadaşların özel hayatlarında da cambaz gibi olduklarını,dürtülerini kontrol edemediklerini goruyorum
Sizin eşiniz maalesef değişmez, daha önce de söyledim. Değişmiş gibi yapabilir ama aynı tas aynı hamam. Boşa kendinizi yoruyorsunuz.
sizi gaza getirmek istemiyorum, kisiden kisiye farklidir bu elbette, ama kanka muhabbeti bile olsa, istemiyorum, esim bi hatunla oyle hasir nesir laubali olamaz.
haklisiniz. ama konuyu cok cok buyutmeyin, su anda net bir sekilde cizginizi belli etmissiniz. onunda prensipli olmasi gerekir. umarim yoluna girer hersey.
Peki kadın aynı şeyi yapsa böylemi düşünecektinBen hep derim kadinlarin dusmani kadinlar diye.Dogru esiniz yalnis yapiyor ama o kendini bilmeyen kadinlar olmazsa erkeklerle konusucak degil her halde.Bence boyle bi sey icin kocandan uzaklasma.hele sevgin varsa hic uzaklasma onlar gelici gecici.daha siki saril kocana daha ilgili ol.yinede sen bilirsin ama ben olsam oyle yaparim.Aile kolaymi kuruluyor?be zorluklardan geciliyor.maddi manevi simdi iki kiz yuzunden kocandan ayrilmayi dusunme .bu benim wahsi fikrim.
Bahtsız sana burda hep yazdık kuzum o adam iflah olmaz bak sen hakikaten çok düzgün aklı basında özverili akıllı bur kadınsın cok-da fedakar ama bak bunun sonu yok bugün öpücük dizi muhabbeti yarın gerisi gelicek ve sen çok yıprandın zaten daha da kötü olacaksın daha fazla yazık etmesen kendini ömrünü harcama bu adama düzelmek için çabası yok bana öyle geliyor ki sana sadece rol yapiyor