yine ben

Sanirim esiminki sadece goruntude gercekten icten cabalayan tek kisi sanirim benim dediginiz gibi. Kalp yollamak bence masum birsey degil evli bir erkek icin kabul edilemez benim gozumde.

Normal bir durum değil. Kararınızın arkasında durmalısınız. Allah yardımcınız olsun. Kabullenmesi çok zor bişey..

Ben size çok üzülüyorum biliyor musunuz?
Eğitimli, güzel ahlaklı, başarılı, Çalışkan bir kadın canlanıyor gözümde sizi okurken.
Ve haketmediginiz seyleri yasıyorsunuz.
Aklım almıyor neden kendinize bunu yapıyorsunuz?
Adam alkolik, evi dağıtıyor, orayı burayı kırıp döküyor, siz gecelere kadar çalışırken o alkolün, flörtün peşinde.
Ne kadar seviyor olabilirsiniz?

Sanirim haklisiniz. Inanin onca emegime o kadar uzuldum ki. Cok kirginim. Hala daha ariyor. 3 gun icin kesinlikle gorusmeyecegim. Ve sakin kafa dusunecegim. Sonrasinda kararimi verecegim.
Zaten sakıncalı olmasa konuşmalar geçmişinde dururdu. Sildiğine göre seni rahatsız edecek kadar laubaliler belki.

Engelle 3 gün. Sakin kafayla düşün.

Tek konu bu degil ki. Cok yoruldum. Okadar emegime hakaret gibi goruyorum. Ve buradaki en büyük suclu benim esim sonra kizlar. Cunku esim yuz vermese boyle yazismalar olmaz.

Sanirim haklisiniz. Inanin onca emegime o kadar uzuldum ki. Cok kirginim. Hala daha ariyor. 3 gun icin kesinlikle gorusmeyecegim. Ve sakin kafa dusunecegim. Sonrasinda kararimi verecegim.
Bak ben sana yapacağını soylıyım yine pesinde dolaşacak yalvaracak düzelicem diye çünkü senin osefkat merhamet damarını bulmuş gireceği yerim farkında sende kıyamayıp bir sonraki vukuatina kadar kafan karışık halde yaşayıp gideceksin ama dikkat et hep senden eksikliyo sana bu kadar pislik yaşatan adamın kapına köpek olması lazım bırak seni üzüp incitmek şöyle dursun lütfen kendini heba etme ve bence yanlış yapıyorsun arıyor mu aç yüzüne ne söylemek istersen şöyle öyle kapat böyle içine attıkça sen yipranacaksin

Üzgünüm ama ben sizin eşinizin düzelecegine hiç inanmıyorum ve bence sizin düşündüğünüz doğru sizden gizli konuşuyor kızlarla

Kırılmakta haklısınız insan gösterdiği gibi saygı görmeyi bekliyor en azından. Sen aynı şeyleri yapsan soğukkanlı kalır mıydı? Eşiniz flörtöz bi tip, onun kafasının sizde olması için sizin de kaçak oynamanız lazım. Eşi çantada keklik kendisi rahat.

Boynuzlar arşa çıkmış terapi falan boşa zaman harcıyorsun.

Esime de aynen oylr dedim. Senle evlenmek birinin basinin yanmasi demekmis o sanssizda benmisim dedim.

çok güzel yazmışsın eşine tebrikler
ama burnunu iyicene sürtürmen lazım iyi bir ders
bu kadarla kalmamalı
söylediğin sözlerin arkasında durmalısın

Cok tesekkur ederim bende zaten ona uzuluyorum. Verdigim emeklere hakaret goruyorum. Cok yoruldum.

Sen bu adama çok fazla tolerans gösteriyorsun. Her daim affetmeye hazırsın iki lafıyla seni yumusatabiliyor. Kaybetme korkusu yok seni. Annesi gibi olmussun ilişkinizde adeta.

Şu ana kadar alkolle mücadele edip de kazanan bir tanıdığım oldu, dayım. O da kırk yıl içti 69 yaşında bıraktı. Sizi üzmek için yazmıyorum ama o yaştan sonra zaten bıraksa ne olur, bırakmasa ne olur. Hayat gitmiş elden. Yazık yengem yarı deli çıktı zaten bu kırk yılda. Kendinizi heba etmeyin. Ayrıca belli ki kızlarla birşey olmasa bile eşiniz olsun derdinde. Şimdi yakalandı diye belki olmayacak ama sizin kafanızda herzaman bir acaba olacak. Her iş seyahatinde, her mesaiye kaldığında. Ve emin olun o şeytan bir defa girdiyse adamın aklına mutlaka bugün değilse yarın, yarın değilse bir yıl sonra yapacak bu işi.

Kesinlikle haklisiniz. Benim dediğim gibi is cevrem hep erkek ama ben cok yakin olduklarimin yemin ederim hepsinin esini taniyorum. Yeri geliyor onlarla seyahet yapiyorum beni tanimalilar ki icleri rahat etsin. Is icin aramam gerekse bile aksam veya hafta sonu eslerini ararim hal hatir sorar telefona oyle isterim.

Peki kadın aynı şeyi yapsa böylemi düşünecektin
Kadın kadının düşmanıdır derken bu yapıdaki kadınlar daha doğru bir tespit olur
Tek konu bu degil ki. Cok yoruldum. Okadar emegime hakaret gibi goruyorum. Ve buradaki en büyük suclu benim esim sonra kizlar. Cunku esim yuz vermese boyle yazismalar olmaz.
Evet anliyorum seni cok zor seyeler yasamissindir.peki sana karsi nasil?ilgilimi davraniyor?

alkol icin bence yeteri kadar sure vermissiniz . kizlarla mesajlasmasi konusunda da yuzde yuz haklisiniz . ben kabul edemezdim o mesajlari sanirim . kalpli kalpli .

Hiç abartmıyorsunuz haklısınız . Benim eşime bırak kalpli mesaj atılmasını iş yerinden bir tane kız mesaj atamaz . Mesajlaşacak rahatlığı vermez kimseye bende sinir olurum zaten o yüzden dikkat eder öyle şeylere . Eşiniz fazla rahat ve duygularınızı önemsemiyor belli ki . Allah yardımcınız olsun umarım düzelir.

Cok tesekkur ederim. Beni cok mahcup ettiniz. Eger bu flort mesajlarini gormeseydim hala daha duzelecek diye dusunecektim. Fakat artik benimde inancim kalmadi. Hep bir yerden yara aliyorum icime atiyorum artik ruyalarim bile korku filmi gibi olmaya basladi. Sanirim artik kendimi de dusunmeliyim. Uc gun boyunca dusunecegim. Esimi engelledim. Esimi seviyorum fakat okadar hayallerle evlendim ki sanirim en cokta o hayaller icin savasiyorum. Nikahimda annemin narin narin gozlerinden akan yaslar. Evden cikarken babamin kardeslerimin gozlerinin dolmasi hep bunlar gozumun onune geliyor. Ailem her zaman arkamda. Ben onlari asla hayal kirikligina ugratmadim ve her zamanda basarilarimla ovunduler. Sanki onlara karsi mahcup olacagim gibi hissediyordum oyuzden surekli esimi duzeltmeye calisiyordum. Fakat ailem su yasadiklarimin ceyregini bilse beni asla esimle gorusturmezler.

Konusahibi diger konularında da farkettiğim kadarıyla ısrarla kocanın karakter özelliklerini değiştirebileceğini düşünüyorsun,ki kişilik özellikleri törpülense bile özü hep saklı kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…