yine ben

Hayir benim esim 1. Dereceden suclu ama kizlarda hic demiyorlar mi bu adam evli. Kalp gondermek nedir. Geceleri ben uyurken mesajlasmak nedir.

İyi de kızlara evli erkek daha cazip. Aa bak karısı varken bana bakıyor, beni beğeniyor demek varken neden bekarın peşine düşsün ki! Hiç olur mu öyle şey!! Tövbe tövbe. Ama mantık bu ne yazık ki. Umarım sorunlarınızı çözebilirsiniz, ama sanırım eşinizin karakteri bu. Sınırsız, çizgisiz, lakayıt vb. Allah kolaylık versin inşallah, çok zor bir durum.

Cinsel birliktelikleri mi olmuş. Şahanesin süpersin aklıma ilk o geldi.

Bence elinizden gelen her şeyi fazlasıyla yaptınız. Elbette yuva yıkmak kolay değil. Ama Ada'm iflah olmaz.

daha önce de yazmıştım gerçekten çok bahtsız birisin (

evli barklı adama kalp yollayan kızda suçlu ama eşininde ondan bir farkı yok.

Simdi buraya yine yazacaklar hep kadin mi suclu olur erkekde sucyok mu diye.
Hayir efendim. Evet kadin kadar erkekte de suc var. Ama akli basinda bir kadin evli bir erkekle konusmaz. Bekari evlisi yok! Karsindaki evliyse slm slm bu kadar.
Evli bir erkege, hangimiz sahanesin bitanesin diye yazabilir? Yazilir mi? Evet ben erkege sucsuz demiyorum amaa, kadin daha fazla suclu. Bu sekilde msjlasmalara izin veren erkek de suclu.

Önceki konularına da yazmıştım.
şimdi tekrar yazayım.

Eşini sevdiğin için kondurmak istemiyorsun, düzeltmek için istekli ve azimlisin.
Ama senin kocan düzelmez arkadaşım !
Bir kaç gün iyi olur, sonra yine aynı tas aynı hamam.
sorun 1 iken 3 olacak 5 olacak 15 olacak.
evliliğin yıllandıkça sorunlar silsilesi olacak ve yıpranacaksın.
Yanı kısacası BU MODEL ERKEKLER DEĞİŞMİYOR ! ! !

Ve bu koca kişisi senin gibi bir hatun kişiyi asla haketmiyor.

Sanirim haklisiniz. Engelledim. Whatsapptan yazdim ki icimden gelenleri. Anlamak isteyen anlar.

Bence elinizden gelen her şeyi fazlasıyla yaptınız. Elbette yuva yıkmak kolay değil. Ama Ada'm iflah olmaz.
Benimde aklıma o geldi kalpler falan da varmış bide.

Mesajları da sildiğine göre içerik sakıncalı görmemeniz gereken şeyler. Beraber seyahate gittiklerinde de ne kadar laubali olabildiklerini tahmin edebiliriz bu konuşmalardan. Yazıklar olsun siz onun için çabaladıkça böyle yapıyosa kendinize yazık etmeyin derim

Evet anliyorum seni cok zor seyeler yasamissindir.peki sana karsi nasil?ilgilimi davraniyor?

Benim anlamadigimda o. Benim yanimda bana asiri duskun. Biri yanimizda olsun olmasin karicim karicim agzindan dusmez. Zaten bana kotu davransa bu kadar yardimci destek olmazdim ona

Sen adamı düzelteceğim siye uğraşırken yılların geçecek. Hem de acıya acıya.
Yazık değil mi?
Her hayal gerçekleşecek diye bir şey yok.
Hayat seni bambaşka yola götürür, daha güzel hayaller kurarsın.
Ailen yine seninle gurur duyar, emin olabilirsin.
Benim kardeşim olsan, boyun eğmek yerine, kendi gelecegini seçmenle övünürdüm.
Alkol alma alışkanlığı değişmez. Ara verir, yeniden başlar.
Sen bu arada mutlu mesut hamile kalırsın, hayatın cehenneme döner.
Aynı seyleri evde bir de çocukla yaşarsın.
Sen hayallerini bu adamla gerçekleştiremezsin.
Birazcık ağzına bal çalınıp tekrar tekrar hayal kırıklığına kalbin nasıl dayansın?

Esinizin "bu hareketi yaparsam bana zarar gelir,hakkımda böyle düşünülür" freni ne yazık ki çalışmıyor.Gundeminiz nasilda çabuk değişti farkettiginizi mi??Geçen hafta eşine fedakarlık yapan alkol konusunda bağımlılığı olan bir adamı sırtında taşıyan bir kadındıniz bu gun ise esini gereksiz yere kıskanan kadinsiniz,esiniz de kadınların peşinden koştuğu bir adam.Bu kısır döngü boyle devam edecek ne yazık ki.Esiniz geçen hafta karıma birşey yapamazlar diye öfkeden içiyor,evi yikip doluyordu?Şimdi milletle fingirdesiyor? Siz eşinizi sırtlamaya devam ettiğiniz sürece sanki sizin hayırsız evladiniz,atsan atamazsin sırtında taşırsin modunda yaşayacaktır.Universite de arkadaşımızın sevgilisi bu haldeydi,kiz resmen adama bakti.En sonunda düzgün bir işte buldular.Hersey düzene girince adam geldi bana aşkını ilan etti.Arkadasimin onu "anlamadığını" soyledi.Belki eşiniz de elin kızına bunu söylüyordur??

Yok konusmanin oncesi kiz is icin bir yardim istemis esimde yardim etmis. Onun uzerine oyle yazmis. Eger en ufak cinsel birlikteleri oldugunu bilsem veya yapsa suan coktan dava acmistim. Ama ben bunlari bile kaldiramiyorum. Bence resmen flortlesmek

Mesala 2 hafta once esimi is yemeginden almaya gittim. Esim kızları da evlerine birakabilir miyiz dedi. Saat cok gec degildi bende zaten bir sevimsizlikleri var ya gozumde. Bende ben senin arkadaslarinin soforu muyum dedim. Ama sonra esimi dusundum laf soz olmasin diye tamam dedim hepsini evlerine biraktim. Esim tabi ben onlara birsey demiyim ters davranmiyim diye surekli beni oyaladi. Kizlarda bir nasilsiniz demeden gercekten soforleriymisim gibi evlerini tarif etti.

Asıl böyle bir evliliğe devam ederseniz ailenizi hayal kırıklığına uğratırsınız. Şans falan vermeyin bu adama bi daha. Çocuk var mı ?

Esim 1. Dereceden suclu. Kizlarda suclu. Yazismalarinin hepsi laubali. Esime surekli ovguler birseyler demekki esiminde hosuna gidiyor ki yazmis o senin superligin diye. Gercekten kimse haketmez bunlari ama ben hic haketmedim 9 aylik evliligimde maddi manevi yapmadigim kalmadi. Allah a havale ediyorum.

Belli ki eşiniz flörtöz olmayı,egosunun okşanmasını seviyor. Lütfen beni yanlış anlamayın ama eşiniz karşısındaki insana değer veren biri olsaydı çoktan alkolü bırakmış kızlarla da arasına mesafe koymuş olurdu. Hayat üzülmek için çok kısa. Oturup bu konuları en ince ayrıntısına kadar konuşun baktınız eşinizin bu evlilik için hiçbir çabası yok o zaman en iyisi boşanma kararı almak. Neyse ki ortada bir çocuk yok o zaman daha yıpratıcı bir süreç olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…