mesajları okumayı zor yetiştirdim korktum uyanmasın hepsinş okuyayım diye:) aklıma bile gelmedi..Tüm mesajların resmını cekıp kendısıne hepsını tek tek atıp sapık pislık sana harcıcak zamanım bıle yok dıyıp bassaydınız engeli.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesajları okumayı zor yetiştirdim korktum uyanmasın hepsinş okuyayım diye:) aklıma bile gelmedi..Tüm mesajların resmını cekıp kendısıne hepsını tek tek atıp sapık pislık sana harcıcak zamanım bıle yok dıyıp bassaydınız engeli.
Ne pislik adammış !!!!! Sizi rahatsız etmeye kalkarsa polise gidinmesajları okumayı zor yetiştirdim korktum uyanmasın hepsinş okuyayım diye:) aklıma bile gelmedi..
aa bu güzelmiş:))) ben onu diyene kadar o yedek kulübesinden birilerini çağırır bile:) insan ziyanı ya vallaRandevu ver sapa bir yere, beklet, "Geliyorum trafiğe takıldım, geliyorum bi tanıdık gördüm, 5 dkya oradayım" filan diye sordukça beklet. Sonra da "Gelemiycim ya kusura bakma. Neyse kalan 14 kızdan birini çağırıp takılabilirsin bby" deyip engelle.
aa bu güzelmiş:))) ben onu diyene kadar o yedek kulübesinden birilerini çağırır bile:) insan ziyanı ya valla
:))) tabi canım hiç yoktan iyi, denenebilir:)Çağırmasına bile gerek yok, telefondan takılır zaten sizi beklerken diğerleriyle. :)
Belki sokakta şifayı kapar da birkaç gün grip yatar. En fazla olacak bu. Ama hiç yoktan iyidir. :))
tamda öyle, biz acaba üzülüyor mu oda diye düşünürken o başka kadını yatağa atabilmek için sana bile söylemediği güzel sözler söylüyor.. sonra özledim dediğinde kalbimiz çıkıyor yerinden bak dayanamadı geldi diyoruz ama değil... stepne oluyoruz işte, seviyorken görmek zor hoş ha diyince duygular bitmiyor ama gerçekleri gördüğün an için soğuyor. bu mu yani diyorsunAslında bu konunun ana sayfada sürekli olması gerekir. O kadar çok gel git yaptı, mesajlarıma yanıt vermedi, ilgilendi ama sonradan yazmadı diyen adamların iç dünyası olarak kabul etmek istemeyenlerin el rehberi olması gerek. Sizi yokladı demek isterken anlatmaya çalışıp inandıramadığımız kızlar direk bunu okumalı. Sürekli ona buna, ya cevap verirse ya bana verirse diye, evli, bekar, genç yaşlı demeden herkese yazan pisliklerin iç dünyası.