Yine ben

ruveydanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
105
0
96
K.K.T.C.
aslında kendi içimde bitirdim herşeyi hergün bu evden gitme hayali ile yaşıorum eşimin beni hiçe sayması bu evliliği umursamamsı ailesinin çocuğu bize verin baskıları bıktırdı artık beni ya ben çocuğumu niye size veriyim eşimde ilgisiz ilgisiz alın siz bakın demesi artık çocuğumuda alıp gitmek istiyorum ama kapıdan adımımı atsam gidecek bi kapım yok ailem kendin ettin kendin buldun katlan zihniyeti ne yapıcam ne edicem bilmiyorum çocuğum daha çok küçük kimselere veremem üstelik bana çok düşkün ....

dedim eşime boşanalım adamın umurunda bile defol git nereye gidersen diye kaynanmda arkasında merka etme oğlum yanına taşınırım birlikte yaşaruım nasıl olsa mahkeme çocuğu sana verir ya bi anne çocuğunun yuvası yıkılsın istermi bu nasıl bi kadındır

anlıyacağınız herşey bitti sadece çaresizlikten katlandığım bu hayattan nasıl kurtulucam dualarınıza ve desteğinize ihtiyacım var

Çok zor Allah yardımcın olsun canım. Çocuğunu onlara verme tabi, niye vereceksinki..Bir işe girersin, çocuğunuda kreşe bırakırsın olmazsa. Öncelikle ayakların üstünde durman gerek senin..

bırkamam onunla yeni bi hayata başlamak çok zor hiçbir iş deneyimim yok babaevinden koca evine özgüven sıfır nerden başlıyayım ne yapayım akıl verin nolur

kadın sığınma evleri gibi kadınlara destek veren yerlerle irtibat kurup yardım isteyin. büyük ihtimalle onlar sizi ve oğlunuzu o evden kurtaracaktır.
kayınvalideniz ne diye çocuğu bu kadar çok istiyor.?

offf çokk üzüldüm nedir böyle adamların böyle kayınvaldelirin istediği allahımm neden rahat bırakmazlar canım çocuğunu tabikide verme alamazlar zaten mahkeme sana verirkaynanan neyine güveniyorda bu kadar emin konuşuyo çocuğu sana verirler diyo oğluna
zor aile desteği olmazsa daha zorr
banada mantıklı geldi kadın sığınma evleri bir araştır istersen allah yardımcın olsun

Kayınvalideniz niye istiyor çocuğunuzu. Annelikmi yapacakmış ona, töbe töbe:umursamaz:

eşimle problemimiz internet bağımlılığı eşim dn görevlisi haliyle sürekli evde ve nette oyunda evle hiç ilgisi yok çocuğuyla ilgilenmiyo defalarca bozdum pc yi ama yinede yaptırıp devam etti bana beş kuruş para vermez bişey almaz ne bana ne oğluma ama okuyan kardeşlerine ayın başında ayrı sonunda ayrı para yetiştirir babası kardeşide çalıştıkları halde ihtiyaçlarını bu karşılar aynı okuldan kendi bulundukları yerde olduğu halde bizim burdaki okula yazdırdılar oğullarının parasını elin kızı yemesin diye çokta yiyorum neyse anlıcanız içinden çıkılmaz bi durumdayım eşime diyorum kıskanç biri olduğumu söyleyip çıkıyo işin içnden daha bi sürüşey bu raddeye gelmesem çabalardım ama gücüm kalmadı

Allah yardımcınız olsun.
Kadın sıgınma evlerı ıle ırtıbata gecsenız?
Yada calıssanız?
ıs deneyımım yok demıssınız,
mesela temızlık yapabılırsınız.
Bu konuda her kadın deneyımlıdır ustelık.
Rabbım en hayırlı kapısını acsın sıze...

Belkı ılk adım olabılır.

ZONGULDAK Meşrutiyet Mah. Bağlık Cd. Kadırga Yokuşu No:14

Telefon: 0372.2520417 2520512

neden zonguldak oralımısın..ailenin yanına gitcen mecbur ama gitmeden önce herşeyi ayarla inanki çalışana işçok..kasiyerlik satış görevlisi hatta evleer temizliğe git...ama gitmeden ayarla sonra al ocuğu babnın evine git..bi süre sonrada ayrı eve ık..dava aç..kocan akıllanırsa gelsin yanına anasını kardeşlerini bırakıp yok iyiki gittin derse sende haytına bak

offfffffffffffffffffffff canım benim yaa
Kurban olduğum Allahım sana yardım etsin bu mubarek günde inşallah.
Başka dicek söz bulamıyorum.çok üzüldüm ya mafoldumben

allah sabir versin sana..... ben böle isin taaa.....evlen cocuk yap o kadinin yillarini al gencligini al...sonra defol git

bence ailenle iyice bir konus, durumun ciddiyetini anlat yinede seni sokaga atacak halleri yok herhelde.Allah yardimcin olsun.esinde birde dn görevlisi pek vicdani yok herhalde. git diyebilcek kadar rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…