yine ben

politician

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
941
64
53
35
İstanbul
Değerli arkadaşlar merhaba ilişkim hakkında. Bi şey danışmak istiyorum yine.ilişkim 3 yıllık ve simdiye kadar sorunlarımız hep kıskanclığımdan dolayı oldu.şimdiki sorunu tetikleyen de bi arkadasımın yasadıkları..neyse.sevgilim su an calıstıgı ve kpssye hazırlandıgı için memleketinde yani küçük bi ilçede yaşıyor.ben onun yanına 1 kez gittim hep o gelior benim yanıma.bu gittiğimde de biz sokakta dolaşırken elele değil de kolkola ya da öyle normal bi şekilde yürüdük..bu benim çok zoruma gitmişti cünkü aklıma direkt eski sevgililerinin görmesinden korkuyor demekki diye bi düşünce geldi..ama her sey iyiydi ve ben bu durumu unuttum..fakat arkadasımın basına nerdeyae aynı sey gelince ve kız sevgilisinden ayrılınca benim düşüncelerim tetiklendi ve dün sevgilinle konusurken bu konuyu actım o da işte küçük bi yer orası falan filan bi şeyler söyledi ben de üstüne gidince baya bi birilerinin görmesinden mi korkuyorsun ki falan deyince o da ben senden önce de kimseyle öyle gezmedim dedi..Ve ben bu lafı duyduktan sonra kendimi kandırılımıs gibi hissettim resmen.. Dün geceden beri konusmuyoruz..napmam gerekiyor sizce? Teşekkürler simdiden..

Bence aşırı kıskançsın bu ilişkine çok zarar verecek gibi görünüyo kendi kendine üretiyosun mesela bende el ele sevmem koluna girerim yada normal yürürüz bunları sorun etme sana olan değerine sevgisine bak yoksa onuda kaybedersin geçmişi bırak eskileri düşünme bu seni de sevgilini de yıpratır

ben bayburtta yaşıyorum eşimin işi dolayısıyla.1 buçuk yıldır evliyiz burasıda küçük yer sevgilin haklı benim eşimde aynısını yapıyor bana.senin deyiminle eşiminde ben hayatındayken birini bulmuş olması gerekiyor bence kuruntu yapmana gerek yok sevdiğin ne diyorsa o.arkadaşının başına geldi diye seninde başına gelecek anlamına gelmiyor tabii tedbiri elden bırakmamak şartıyla erkekler bizim gibi düşünmüyor bide yaşadığı yerse adam napsın.yarın öbür gün kızla gördük diye laf edilmesini hazmedemezler çünkü bizleri namusları olarak görüyorlar..

Benim eşimin ailesi de bir ilçede oturuyor, eşim yıllardır oradan uzakta olmasına rağmen, biz sözlendikten sonra bile çıkıp orda gezdiğimizde benim koluna girmemi rica ederdi.. Ne yazık ki hala bazı yerlerin bu tür kısıtlamaları olabiliyor..
Ne var ki bunda? Elinden tutsa ne, koluna girsen ne? Bu tür şeyleri gözümüzde büyütüp malesef kriter haline getiriyoruz.. Ama yaptığımız sadece kendimize ve karşımızdakine eziyet etmek. Bunun gibi ufacık birşeyin ilişkinizi etkilemesine izin verirsen, büyük sorunlarla karşılaştığınızda ne yapacaksın? Ayrıca her ilişkinin karakteri farklıdır.. Başkalarının ilişkisiyle, yaşadıklarıyla kıyaslama kendi ilişkini..

Bence abartmışsın durumu.Küçük yerlerde böyle şeyler tuhaf,ayıp karşılanır.Hele ki eşi,nişanlısı falan değilken çekinmesi normal bence.Büyütecek bir durum yok bana göre.

Kendine güven
Kötü senaryoların hepsini yaşayacağını sanma
Ama gözünü de dört aç
Karşıya belli etme

Arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için teşekkürler..hepiniz dopru söylüyorsunuz fakat benim takıldıgım nokta eski sevgililerinden bi farkımın olmayışı yani onlara da yapmadım sana da yapmam gibi..canımı acıtan sey bu..

sen kafanda kurup duruosun... çocuk koluma gişr dediyse nolmuş?? küçük bi ilçede hoş karşılanmayabilir...

ben bile nişanlımla kolkola girerim el ele arada bi tutuşuruz yani.. bu sorun edilecek bi konu değilki...

ayrıca eski sewgililerinden neden korksun kız mı?? çok yersiz.... kendini düzelt ilişkiye zarar werirsin böyle yaparsan ve ayrılırsa da o zaman yanımda olsun koluna girsem de razıyım diye ağlarsın haberin olsun !!!!!

sorununuz anlayış meselesi
sen el ele dolaşmayı seviyo olabilirsin ama o sevmiyo olabilir ve haklı gerekçeleri olabilir ne var bunda
kafada yazıp çizip oynayan insanlarla hayat çok zor
allah sevgiline yardım etsin

alakası yok canımm... çocuğun karakteri bu çocuğu illa bozacaksın yani bunu mu istiyorsun?? ne yanii yolsa elini tutsun öpsün dokunsun orda burda bunu mu istiyorsun??

Teşekkürler yazdıklarınız için fakat benim düşüncem eskilerden bi farkımın olmayısı yani dedği laf buna cıkıyor sanki..

Hayır elele yürüseydiniz sizi diğerlerinden daha çok sevdiğini mi anlayacaktınız? Ne alaka ki çocuğun karakteriyse bu niye değiştirsin, prensip meselesi der yanyana yürür.. Bence sevgisini böyle şeylerle ölçmeyin siz kafanıza takar üzülürsünüz, ayıp gelmiştir çocuğa tutmamıştır elinizi başbaşa kaldığınızda tutar önemli olan genelde size nasıl davrandığı..

Belki de süphelerim sona ererdi tutsaydı bilemiyorum..haklısınız teşekkürler

alakası yok canımm... çocuğun karakteri bu çocuğu illa bozacaksın yani bunu mu istiyorsun?? ne yanii yolsa elini tutsun öpsün dokunsun orda burda bunu mu istiyorsun??

Yo hayır bu huyu hosuma bike gidiyodu fakat kendimi değersiz diğerlerinden farksız gibi hissettim bu acı olan sey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…