Yine ben

Hım aradı arkadası yer ayırtmış biz hep birlikte bayramda bi yere gidecektik.onun için ablasının telinden.engelliydi bende..engellemek de çocukça zati de hiç kendime yakıştırmamıştım da...güvenim kırıldı kızlar söylediklerine...
Ben nasıl güveneyim

Bana güvenmediğinden yapmış bana güvense yapmazdı ben bahtsızım zati
Ne alakasi varmis size guvenmemesiyle?

Insan guvenmiyorsa gorusmez. Bu ne boyle denek mi sanmis sizi veya iliskinizi?

Bence siz guvenmeyin bu kisiye.

Ne alakasi varmis size guvenmemesiyle?

Insan guvenmiyorsa gorusmez. Bu ne boyle denek mi sanmis sizi veya iliskinizi?

Bence siz guvenmeyin bu kisiye.
Aynen güvenemiyorum bende.seviyorum diye kullanıyo sanırım bence ben bu duruma düşürmeyeyim kendimi.adam beni sevmiyo..ben yanlış bişi yapmadım ki suçum yok hep doğruyu söyledim ki

yayıyorsun akşama kadar evde açıyorsun 9 sezonluk bir dizi akşama kadar izliyorsun
bir süre sonra göz ağrısından ve baş ağrısından neye canının sıkıldığını unutuyorsun

neyle ugrasirsan ugras gine takiyon gine takiyon
unutsan bile anlik kafana gelip gine takiyon

Hayatınızdan caninizi sikanlari cikartim. Evet. Esimin vefatiyla birlikte sürekli yonetme hirsi ve arzusu gozeten ailesinin bazi fertleri yüzünden depresan ilac kullaniyorum. O onu dedi. Bu ugramadim darilacak. Şu bu derken baktim akil sağlığım sektede. Banada bisey olsa cocugum napar? Çıkardım hepsini hayatımdan. Cocugumuda göstermiyorum. Sen sag ben selamet. Hayat cok kisa. Kimse bir derin bakış bir anlik uzuntuye degmez. Sallayin gitsin.

Sen uzerine gittikce beyin takilir dusuncelere.. uzerine gitme kafana taktiklarinin, kendiliginden ucup gider zaten ..

kızlar bi konuyu kafaya takmamak için neler yapıyorsunuz?önerileriniz neler?

İstedigin kadar takmiyorum dese de takiyor insan ister istemez. Bunu senin kafamda bitirmen gerekiyor canm namazini kil duani et derim ben en azndan icin huzurlu olur

kızlar bi konuyu kafaya takmamak için neler yapıyorsunuz?önerileriniz neler?
Ölüm diye bişey olduğunu hatırlayabilirsin. İnsanlar 15 yaşında 28 in de 32 de ölebiliyorlar. Önünde bir 50 yılının daha olduğuna garantisi yok mesele; senin hayatını felç eden sorunlara bir de böyle bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…