- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
Cevap veriyorum: evet. O gerçek bir aşkitooocnm bnm çok tatlı yaaaa
![]()

İkona aynen katılıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap veriyorum: evet. O gerçek bir aşkitooocnm bnm çok tatlı yaaaa
![]()
Bana denk gelen ilk düzgün adamNiye yeryüzündeki bir düzgün erkek o mu ?
Rica ederimmİyi fikir tesekkürler![]()
Şunlar da var unuttum söylemeyi
Çok dikkat isteyen şeyler yapın mesela orgu orun,taki yapın el isi yani
Mesela 2 sene önce depresyon derecesine gelmiştim arkadaş tavsiyesiyle taki yapmaya başladım
Belki yüz tane bileklik yapıp hediye etmisimdir çevreme
Üretmek kendini ise yarar hissettiriyor mutlaka deneyin
Hımm bu süper fikirTbsl ebay de gez bence. Süper designer elbieler çantalar var onlara bak![]()
Hayat rahat değil, kafa rahat.
Çözümü olan bir şeyse kafaya takmaya değmez, çözümü yoksa ne kadar kafaya taksan da olmayacaksa yine değmez.
Bence siz bir şeyleri kafaya takmayı seviyorsunuz.kızlar bi konuyu kafaya takmamak için neler yapıyorsunuz?önerileriniz neler?
Aynen bir de hıc bilmediğiniz bir model öğrenmeye çalışınca çok dikkatli oluyorsunuzÖrgü benim stresimi de azaltıyor. İşten çok strese girdiğim akşamlarda kafamı boşaltıyor.
Ebay da üye olayım dedim türkiye yok nasıl alışveriş yapıyorsunuzTbsl ebay de gez bence. Süper designer elbieler çantalar var onlara bak![]()
Ebay da üye olayım dedim türkiye yok nasıl alışveriş yapıyorsunuz
Adam aslında çok düzgndü.bende çok düzgündüm ama o kadar düzgün olabileceğime inanmadı işte.bi daha bulamam öyle düzgün birini ben ki niyse
Bana güvenmediğinden yapmış bana güvense yapmazdı ben bahtsızım zatiIyi de adam whatsappi kapatip cekmemistir diye yalan soylemis.
Bu mu duzgun yapmayin allasen. Neler var o whatsappi kapatmasina sebep kim bilir..
Türkiye yok ki biraz daha inceleyim durEbay.com da satılan malların altında yurtdışında nerelere kargo var kargo fiyatı ne kadar yazıyor:))
Üye olmadan da bakabilirsin gözünün kestiği bir şey olursa üye ol sonra da doların düşmesini bekle
Ebay.co.uk ingiltere kargo daha hızlı olur hem de fena mallar olmuyor :)
Beceremedim türkiye ye yok hiçEbay.com da satılan malların altında yurtdışında nerelere kargo var kargo fiyatı ne kadar yazıyor:))
Üye olmadan da bakabilirsin gözünün kestiği bir şey olursa üye ol sonra da doların düşmesini bekle
Ebay.co.uk ingiltere kargo daha hızlı olur hem de fena mallar olmuyor :)
Beceremedim türkiye ye yok hiç