• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ben

Şunlar da var unuttum söylemeyi
Çok dikkat isteyen şeyler yapın mesela orgu orun,taki yapın el isi yani
Mesela 2 sene önce depresyon derecesine gelmiştim arkadaş tavsiyesiyle taki yapmaya başladım
Belki yüz tane bileklik yapıp hediye etmisimdir çevreme
Üretmek kendini ise yarar hissettiriyor mutlaka deneyin

Örgü benim stresimi de azaltıyor. İşten çok strese girdiğim akşamlarda kafamı boşaltıyor.

Eger esime kizdiysam bol miktarda alisveris harcama vs. İncir agaci dikmek gibi. Parayi seven bir adamsa ise yarar bidaha uzmez seni sende kafana takacak olaylar yasamazsin:KK53:

Baska mevzularsa arkadaslarla takilmaca, sohbet, hobi isleri tarzinda seyler yapmakta rahatlatabilir.

Örgü benim stresimi de azaltıyor. İşten çok strese girdiğim akşamlarda kafamı boşaltıyor.
Aynen bir de hıc bilmediğiniz bir model öğrenmeye çalışınca çok dikkatli oluyorsunuz
Yanlış yapınca da tüm hırsınızı örgüden çıkarıyorsunuz
Düşünsenize örgüye bağırıp stres attiginizi:KK48:

Ebay da üye olayım dedim türkiye yok nasıl alışveriş yapıyorsunuz

Ebay.com da satılan malların altında yurtdışında nerelere kargo var kargo fiyatı ne kadar yazıyor:))

Üye olmadan da bakabilirsin gözünün kestiği bir şey olursa üye ol sonra da doların düşmesini bekle:KK50:

Ebay.co.uk ingiltere kargo daha hızlı olur hem de fena mallar olmuyor :)

Adam aslında çok düzgndü.bende çok düzgündüm ama o kadar düzgün olabileceğime inanmadı işte.bi daha bulamam öyle düzgün birini ben ki niyse

Iyi de adam whatsappi kapatip cekmemistir diye yalan soylemis.
Bu mu duzgun yapmayin allasen. Neler var o whatsappi kapatmasina sebep kim bilir..

Ebay.com da satılan malların altında yurtdışında nerelere kargo var kargo fiyatı ne kadar yazıyor:))

Üye olmadan da bakabilirsin gözünün kestiği bir şey olursa üye ol sonra da doların düşmesini bekle:KK50:

Türkiye yok ki biraz daha inceleyim dur

Beceremedim türkiye ye yok hiç

Back
X