Yine ben..

Ah EverMore ah. Ne kadar da mutlu olmuştuk. Ne oldu bu sefer neden hakim olamadın öfkene ? Anlat ki geçen sefer olduğu gibi sana yardımcı olabilelim. Mecalim yok deme, anlat ki sana destek olabilelim.

Konunuzu kapattırmışsınız. Burdan sormak istedim nasılsın, toparlanabildin mi biraz?

Vay be sabahtan beri kendi eski konularımı okuyorum. Neler yaşamışım. O günlere gittim bi kötü oldum. Uzun zamandır siteye girmiyordum. Beni hatırlayan var mıdır acaba. Life90, Stronghold, EverMore bendim..

O dönem o kadar çok buradan destek olan arkadaşlar oldu ki bazılarının sitede son görülme zamanlarına bile baktım bugün. Çoğu aktif değil artık sitede. Zaman acayip bişey..
Bende sizin konularinizi baya okumuştum bir ara . Nasılsınız hayatınız umarım daha düzene girmiştir ve eşinizle sorunlar hallolmustur

O dönem o kadar çok buradan destek olan arkadaşlar oldu ki bazılarının sitede son görülme zamanlarına bile baktım bugün. Çoğu aktif değil artık sitede. Zaman acayip bişey..
Sorunlarınızı çözebilmişsinizdir umarım

kendini bu kadar düşürme bence. fırsat çıkmış karşına al çocuğunu git yeni bi hayata başla. gelirse gelsin gelmezse kendi bileceği iş. yalvarıp durup dünyada tek adam o kalmış gibi tribe sokma bi zahmet.

Yazamadim soranlar olmuş. Eşimle beraberiz ayrılmadık. O dönem ikimiz de terapiye başladık. İkimize de iyi geldi. Özellikle eşim bambaşka bir insan oldu. Terapistimiz bile inanamadı ondaki değişime. Ara ara elbette tartışmalar yaşıyoruz ama aile olmayı öğrendik belki de. Uzatmıyoruz. Kısacası hayatımız çok değişti. Huzuru yakaladık diyebilirim. Bugünlere geleceğimizi hayal bile edemezdim.

Konu açılalı 4 sene olmuş ama aslında değişim 2 sene önce başladı. 2 senedir flört artı evlilik dönemlerimizin tamamında olmadığı kadar huzurluyuz sanırım. İkimiz de birbirimize saygı duymayı, boğmamayı, hem birlikte hem de ayrı ayrı vakit geçirmeyi öğrendik. Ben psikiyatriste devam ediyorum, eşim bıraktı. Ama ondaki değişim hala beni bile şaşırtıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…