Yine ben..

Arada neler yapıyosun bizlerle paylaş. Gün içinde aklıma geliyosun. Birde kaygılarını muhakkak pisikologunla paylaş. Bu arada sakinliğini koru. Sinirlendigin zamanlar susuyoruz sakinleşince ses tonu ayarı yapıp öyle konusuyoruz

Gelişmeleri bugün okudum, taa temmuz başında terapi de terapi diye yazmıştım defalarca, senin sakinleşmen lazım, eşin bunu görmek istiyo demiştim. Çok mutlu oldum. Sizin içinizdeki şey , siz kendinizi salamıyorsunuz çünkü değişime ihtiyacınız var. Eskisi gibi davranamayacaksınız. Bu kötü bişey değil ama sinirlendiğinizde ağzınıza geleni söyleyemeceksiniz bunun tedirginliği var üzerinizde, ve zor günler geçirdiniz. Zamanla rahat hissedeceksiniz, terapilerinizi aksatmayın. Ve çooookk mutlu olun inşallah.

Ne oldu ? Olumsuz şeyler yazdığımda bana kızmıştınız muhtemelen. Çok gaza getirdi arkadaşlar sizi pespembe bir tablo çizdiler falan. Neden bozuldu birden herşey ?
buradaki klasik tablo bu
en ufak bir gelişmede herkes her şey düzelmiş gibi muhteşem yorumlar yapıyor

buradaki klasik tablo bu
en ufak bir gelişmede herkes her şey düzelmiş gibi muhteşem yorumlar yapıyolar

Herkes iyi olsun istiyor elbette. Yuva yıkmak kolay değil hele de çocuk varken ama gerçekleri de görmemezden gelmemek gerek.

Benim aptallığım.. Öfkeme yenik düştüm yine.
Şu öfkenizi bir yeneydiniz iyiydi kaçacak kocanız artık sizden kim olsa dayanmaz nefret ettirmeyin kendinizden...Ben de çok öfkeli insanları sevmem hele bu eşim olacaksa aman aman ne diyeyim boşanırdım ben de galiba...

Sen ne yaparsan yap bikere karsindakine firsat verdin ya artik o da her firsatta onu degerlendirir.
Elinden geleni gelmeyeni yaptin mi yaptin.
Hatalarinin farkina vardin mi vardin.
Elbette bazen inisler cikislar olur .
Belliki o olanlari atlatamiyacak.

Benim aptallığım.. Öfkeme yenik düştüm yine.

Düzeltilemeyecek bir şey değildir belki de. Ne oldu?
Öfkenize yenik düşebilirsiniz. İnasanoğlu bu. Yani ömrünüzün sonuna kadar bir daha sinirlenmeyeceksiniz diye bir şey yok. Mühim olan onarılmayacak hatalar yapmamakta.

Yine öfkenize yenik düştünüz ve bu bardağı taşıran son damla oldu di mi

ya iki-üç konundaki çok kötü laflar benzeri şeyler söylediysen bilmiyorum.. onları tekrar okudum gerçekten evliliği sonsuza kadar bitirebilecek şeyler umarım biraz düzelme olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…