- 25 Mayıs 2016
- 27
- 32
- 3
- 34
Aslında konuyla ilgili pek bişey konuşmadık ama çocuk uyuyunca baya bi sohbet ettik balkonda. Bana sımsıkı sarıldı bi ara arkamdan gelip. Temaslarda bulundu pek çok kez.. Beraber uyuduk. Ama dedim ya ikimiz de aslında bi garibiz ne yapacağını bilememe gibi sanırım bu.. Ama ben anlam veremediğim bi tedirginlik yaşıyorum..
neden okurken ağlamaklı oldum bilmiyorum, seni hiç tanımadığım halde neden bu kadar sevindim onu da bilmiyorum. herşey daha güzel olacak, yeter ki siz isteyin.. benim gördüğüm karşılıklı fedakarlıklar yapıyorsunuz. evlilik böyle beslenir herhalde.. umarım ''eşin seni sevmiyor'' diyenler de okumuştur mesajı.. ömrünüz boyu mutluluklarEvet beklediğim gelişmeler oldu ama ben şu dönemde olmasını değil de terapistten sonra olmasını bekliyordum. Biz terapiste gidene dek eşimle ayrı durma kararı almıştık iki gün önce. O akşam yani o terapiste gittiği akşam ben de onu bekledim dışarıda. Çıkışta oturduk biraz. Konuştuk ve konuşmada ben ona herhangi bir boşanma durumunda çocuğunu istediği zaman (mahkemenin izin verdiği zamanların dışında da) görebileceğini, benim bu şehirden gitme fikrinden vazgeçtiğimi söyledim. Yani vereceğin kararda lütfen çocuk boyutunu düşünme dedim. Tamam teşekkür ederim dedi. Sonra beni eve bırakıp otele gitmişti. Dün hiç aramadım, o da aramadı. Gece çocuk uyuyunca oturdum tv izliyordum gayet de dingin ve huzurluydum aslında. Yani elimin telefona gitmesi gibi bir durumum da yoktu. Gece 1 de telefonum çaldı. Bi kere çaldırıp kapattı. Hiç oralı olmadım. 5 dakika sonra aradı. Konuşmalar aynen şöyle:
E:Napıyosun?
B:İyiyim sen napıyosun?
E:Köydeyim. Ama ben çok kötüyüm..
B:Hayırdır inşallah?
E:Bugün tüm gün çok tedirgindim. Akşam olmak bilmedi. Kendimi çok kötü hissettim. Aklım hep sizdeydi.
B: Biz iyiyiz, çocuk da gayet iyi, uyuyo tedirgin olmanı gerektirecek bişey yok merak etme.
E:Ben yine de tedirginim. İçimden bi ses sürekli napıyosun sen kendine gel evine git diyo.
B:Anladım..
E:Ben gelmek istiyorum eve.
B:Sen bilirsin.
E:Tamam geliyorum, görüşürüz.
Yarım saat sonra geldi eve, ben salonda tv izliyordum ışıklar kapalı. Işığı açtı gözümün içine baktı. Ben ona bakıyorum o bana bakıyo. Napıyosun dedi tedirgin bi şekilde. Tv izliyorum dedim. Ben boşanmak istemiyorum, vazgeçtim dedi bana öfkeli bi şekilde. Ben bakıyorum sadece .
Bundan sonra hani bi çocuk size küser de gönlünü alırken nasıl konuşur işte öyle tatlı, hafif sert ama daha çok böyle insanın içinden kalkıp yanağını sıkıştırmasını getirecek şekilde "Ama bundan sonra benim dediklerim olacak, bana kötü davrandığın zaman da çeneni pükerim (bana kızınca öyle derdi hep), yarın akşam da yatağımıza gelicem. Şimdi çok sigara kokuyorum. Kalk hadi yat yerine" deyip kolumdan tutup yatak odasına götürdü. Ben yaa ama ben bişey izliyodum yaaa falan öyle saçmaladım. Hadi hadi çabuk sabah kalkamıyosun sonra dedi. Ben de ne olduğunu idrak etmeye çalışırken uyuyakalmışım..
Sabah dersim vardı erken çıktım evden. O uyuyordu daha. Bi daha da konuşmadık.
İşte böyle..
Buralar pek sessiz. Merak ediyorum neler oluyor life
Buralar pek sessiz. Merak ediyorum neler oluyor life
Arkadaşlar herşey çok güzel ne diyebilirim kiibugün harika bi gün geçirdik eşim oğlum ben..
ohh rahatladım kaç zamandır yazmıyordun çok sevindim hep böyle mutlu olunArkadaşlar herşey çok güzel ne diyebilirim kiibugün harika bi gün geçirdik eşim oğlum ben..
Allah daim etsin inş.Arkadaşlar herşey çok güzel ne diyebilirim kiibugün harika bi gün geçirdik eşim oğlum ben..
Ya gerçekten hepinize çok teşekkür ederim. Anlam veremediğim bi mutluluk var içimde ama aynı zamanda da rahatsız edici bişey.. Ne bilmiyorum tedirginlik mi kaygı mi ama umarım geçicidir. Eşim çok ilgili alakalı eskisi gibi ama bu benim içimdeki "şey" ne anlamıyorum. .
Ya gerçekten hepinize çok teşekkür ederim. Anlam veremediğim bi mutluluk var içimde ama aynı zamanda da rahatsız edici bişey.. Ne bilmiyorum tedirginlik mi kaygı mi ama umarım geçicidir. Eşim çok ilgili alakalı eskisi gibi ama bu benim içimdeki "şey" ne anlamıyorum. .
O içindeki şey çok doğal tatlım. Uzun bir süre onu kaybetme korkusu yaşadın Allah’ın izniyle böyle güzel gelişmelerde biraz ani olunca normal. Şimdiki zamana yoğunlaş zihninin seni gelecek kaygısıyla korkutmasına izin vermeYa gerçekten hepinize çok teşekkür ederim. Anlam veremediğim bi mutluluk var içimde ama aynı zamanda da rahatsız edici bişey.. Ne bilmiyorum tedirginlik mi kaygı mi ama umarım geçicidir. Eşim çok ilgili alakalı eskisi gibi ama bu benim içimdeki "şey" ne anlamıyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?