Yine ben..

Belki de yeniden kötü olabilme korkusu ya da eşini tekrar incitmekten korkmanın tedirginliğidir. Ama bence ona bırak olayları, bırak sarılsın, dokunsun ve seni aslında ne kadar özediğini ve asında ne kadar sevdiğini fark etsin. Sensiz olamayacağını idrak etsin iyice. Tedirginliğin verdiği ürpertiyle onu uzaklaştırma kendinden, bırak bu kez o koysun kuralları, sen zevkini çıkarmaya bak, sevilmenin, sevmenin ve kazandığın zaferin!

neden okurken ağlamaklı oldum bilmiyorum, seni hiç tanımadığım halde neden bu kadar sevindim onu da bilmiyorum. herşey daha güzel olacak, yeter ki siz isteyin.. benim gördüğüm karşılıklı fedakarlıklar yapıyorsunuz. evlilik böyle beslenir herhalde.. umarım ''eşin seni sevmiyor'' diyenler de okumuştur mesajı.. ömrünüz boyu mutluluklar

Oku oku bitiremedim saat oldu 2 horlama eşliğinde bi başka oluyor okumak
Eşinizin sizi sevdiği ve öfkeli olduğu belliydi. Çok keskin insanları anlamıyorum. Arkana bakma,bırak git vs.

Eşiniz merhametli biri. Çok mutlu olun inşallah. Eskiler mazide kalsın :)

Ya gerçekten hepinize çok teşekkür ederim. Anlam veremediğim bi mutluluk var içimde ama aynı zamanda da rahatsız edici bişey.. Ne bilmiyorum tedirginlik mi kaygı mi ama umarım geçicidir. Eşim çok ilgili alakalı eskisi gibi ama bu benim içimdeki "şey" ne anlamıyorum. .

İçinizdeki şey yeniden hata yapıp bir daha aynı şeyleri yaşama korkusu olabilir. Psikoloğunuzla paylaşın bu duygunuzu.

Çok çok sevindim .. Konunun en başından beri eşinin seni gerçekten çok sevdiği belliydi .
Ne hissediyorsan psikoloğun ile paylaş .. Sakın bırakma terapileri .. Mutluluğunuz daim olsun umarım .

O içindeki şey çok doğal tatlım. Uzun bir süre onu kaybetme korkusu yaşadın Allah’ın izniyle böyle güzel gelişmelerde biraz ani olunca normal. Şimdiki zamana yoğunlaş zihninin seni gelecek kaygısıyla korkutmasına izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…