Biraz karışık ve uzun önceki ppaylaşımımdan bakabilirsinizGörücü görüşmesinden sonra taraflar birbirine görüş bildirmedi mi ?? Neden havada kaldı sizin böyle
Evet keşke aynı apartman da olmasaydık belki daha kolay olurduSizinki aşk değil kaçan kovalanır mevzusu.
Adam size dönüş yapmayınca kafanıza taktınız.
Sizden hoşlansaydı inanın gelip konuşurdu, araya birilerini koyardı. Beğenen bir erkek kırk takla atar tavlamak için, uğraşırdı sizinle tekrar iletişim için.. Öyle mal mal bakmazdı sadece..
Yolunuza bakın, aynı apart. oturuyorsanız biraz zor olacak ama yine de çabalayın.
Görüşmek isteyen yeni biri olursa mutkaka görüşün, kafanızdan ancak yeni biri olursa atabileceksinşz gibi bu adamı.
Keşke aşk olmasaydı ama malesef öyle onu görünce kalbim ağzıma geliyor onunla tanıdığımdan beri 6 kilo verdim yemek yiyemiyorum kötüyüm anlayacağınızAşk, unutabilmek falan bu kadar basit şeyler değil. Siz biraz gurur meselesi haline getirip gözünüzde büyütmüşsünüz herhalde.
Keşke aşk olmasaydı ama malesef öyle onu görünce kalbim ağzıma geliyor onunla tanıdığımdan beri 6 kilo verdim yemek yiyemiyorum kötüyüm anlayacağınız
2 ay geçti ama hala her sabah karşılaşır bakışırız ve gider ben bu adamdan kestim umuduOlayin ustunden kac gun gecti hala mi acilamadi
Umudu kesmekte cok haklisin simdi sen bir adim atsan karsiliginda olumsuz cevapta alabilirsin belli olmaz isleri sacma en iyisi sallamamak2 ay geçti ama hala her sabah karşılaşır bakışırız ve gider ben bu adamdan kestim umudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?