yine benzer rüya, ne anlama geliyor olabilir:(

Rüya tabirlerinden anlayan arkadaşlar yorumlayabilir mi?İki hafta önce platonik olarak çok ilgi duyduğum, onun da ilgisi beğenisi olduğunu düşündüğüm insanı rüyamda görmüştüm, sağ parmağında beyaz bir yüzük vardı, normalde benle konuşmaya çekinen biri, yüzüme bile bakamayan biri, benle rüyamda arkadaşça konuşuyordu.Neyse, iki gece önce yine rüyamda gördüm, bu sefer beni telefonla arıyor, hiç konuşmadığımız kadar arkadaşça konuşuyorz ve birbirimizden hoşlandığımızı belli eden cümleler kuruyoruz, dün gece yine gördüm,yine bir ortamdayız, normalde hemen kalkıp giden biri, bu sefer rüyamda kalkmadı ,en son o kaldı masada,bir baktım sol parmağında altın yüzük var, sol bileğinde de şu kapkalın altın sarısı uzaktan parlayan bileziklerden 1 tane var,ama kalın çok ilgi çeken sarı altın.Bir hafta önce başka bir semtteki şubede çalışmaya başladım ve ona olan hislerim ne olursa olsun artık onu görmem imkansız.Onun da bana karşı boş olmadığını biliyorum ama hep uzak ve çekingen durdu.Sizce bu rüyalar ne anlama geliyor olabilir? Özellikler yüzük ve bilezik hala gözümün önünde.

yüzük hayırlı bi durum da altının pek iyi olduğunu sanmıyorum

bn pek anlamam ama okudugum kadarıyla hissettiğimi yazayım.size yakın zamanda acılıp ciddi bir ilişkiye baslamak ısteyecek gibi geldi bana.sonucu evlilik olabilir gibi.

bir daha birbirimizi görmemiz imkansız artık

imkansız dıye bısey yoktur allah ısterse görürsün.bende eskı sevgılımden 3 yıl önce ayrılmıstım o kadar kötü bi durumla ayrılmıstık ki imkansız dıye dşünürken birden kendisi geldi gecen hafta görüştük bile o kadar yıl sonra.sımdı gene ayrıldık ama hala bı umudum var :) yanı zamanla nolcak bilemeyiz heran hersey olabilir.imkansız diye düşünme.

neden imkansız olsun ayrı yerlerde çalışmanız farklı galaksilerde yaşadığınız anlamına gelmiyor...

haklısınız tabii, şu an için farklı galaksilerde yaşayan iki kişinin birleşmesi bana daha imkanı olan bir durum görünüyor ya, yine de bilinmez tabii

imkansız dıye bısey yoktur allah ısterse görürsün.bende eskı sevgılımden 3 yıl önce ayrılmıstım o kadar kötü bi durumla ayrılmıstık ki imkansız dıye dşünürken birden kendisi geldi gecen hafta görüştük bile o kadar yıl sonra.sımdı gene ayrıldık ama hala bı umudum var :) yanı zamanla nolcak bilemeyiz heran hersey olabilir.imkansız diye düşünme.

haklısın ,ben de çok inanırım kadere zaten, şu an imkansız geliyor sadece, gördüğüm rüyalardan da etkilendim tabii, senin de hakkında hayırlısı olsun, neden ayrıldınız tekrar merak etmedim değil,3 yıl sonra tekrar senden ayrılmak için mi gelmiş ,neyse hayırlısı, üzülme sen de

Erkekler için gümüş yüzük takmanın anlamı mülk ve saltanat anlamına geliyormuş.

Normalde şöyle yapardı rüyamda böyle yapmadı diyorsun ya işte tamamen bilinç altı
Hep söylüyorum bazı rüya tek tek yorumlanmaz bazısı ise bütün yorumlanmaz
Şimdi rüyada geçen çoğu şey bilinçaltı gibi altın mı yüzük mü bilezik mi hangisinin anlam taşıdığını bilemeyiz
Genel olarak çok bel bağlamayıp üzülmemeni tavsiye ederim
Nasibinse zaten farklı galaksilerde olsanız bile olur :)

Hiçbir anlamı yok rüyalarının.
Hepsi blinçaltınla alakalı.

Ben de bir ara aklımdaki insanla ilgili hep aynı tarzda rüyalar görüyordum.
Beni bırakıp gidiyordu her defasında.
Yorumlattım rüyalarımı, onunla bir şey olmaz, hayatında başkası var falan dediler bana.

Ama hiç de öyle olmadı.

O vakit anladım ki rüyalarım bilinçaltımdaki düşüncelerimden kaynaklanıyor.
Düşündüğüm insanın beni istemeyeceğini, benimle ilgilenmeyeceğine inanıp durmuşum.
Doğal olarak da rüyalarımda hep beni bırakıp gidiyordu bu yüzden.
Lakin öyle detaylı ve etkileyici rüyalardı ki ben haberci rüya sanıyordum her birini.
Değilmiş işte.

Sen de takılma. Rüya ile amel olmaz.

Back
X