Rüya tabirlerinden anlayan arkadaşlar yorumlayabilir mi?İki hafta önce platonik olarak çok ilgi duyduğum, onun da ilgisi beğenisi olduğunu düşündüğüm insanı rüyamda görmüştüm, sağ parmağında beyaz bir yüzük vardı, normalde benle konuşmaya çekinen biri, yüzüme bile bakamayan biri, benle rüyamda arkadaşça konuşuyordu.Neyse, iki gece önce yine rüyamda gördüm, bu sefer beni telefonla arıyor, hiç konuşmadığımız kadar arkadaşça konuşuyorz ve birbirimizden hoşlandığımızı belli eden cümleler kuruyoruz, dün gece yine gördüm,yine bir ortamdayız, normalde hemen kalkıp giden biri, bu sefer rüyamda kalkmadı ,en son o kaldı masada,bir baktım sol parmağında altın yüzük var, sol bileğinde de şu kapkalın altın sarısı uzaktan parlayan bileziklerden 1 tane var,ama kalın çok ilgi çeken sarı altın.Bir hafta önce başka bir semtteki şubede çalışmaya başladım ve ona olan hislerim ne olursa olsun artık onu görmem imkansız.Onun da bana karşı boş olmadığını biliyorum ama hep uzak ve çekingen durdu.Sizce bu rüyalar ne anlama geliyor olabilir? Özellikler yüzük ve bilezik hala gözümün önünde.