• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine beyaz leblebi..vee vicdan çorbası?

zeineb

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
35
1
16
Balıkesir
67 kilo ile çıktığım zayıflama yolculuğumda 51 kiloya ulaşmış bulunuyorum :) 163 boyundayım. 49-50 olunca bırakmayı düşünüyorum artık yani az bi yolum kaldı arkadaşlar çok şükür.
beyaz leblebi ile ilgili bi kez daha soru sormuştum. ancak şöyle bi durum var; ben bi avuç değil orta boy bi kase yiyorum toplam günde... korkuyorum diyetimi olumsuz etkiler diye ama tok tutuyor ve lezzetli geliyor onca haşlanmış sebzenin çorbanın arasında kendimi alamıyorum yemekten...
diğer bi sorum, diyetisyen dilara koçak hanımın verdiği vicdan çorbası adlı çorbayı yapan kullanan ve memnun kalan var mı?

vicdan çorbası dilara koçak'ın verdiği bi çorba tarifi. çok fazla yediğin günün arkasındaki gün vücudunu ödemden arındırmak içinmiş.kabak, domates, kuru soğan, maydonoz, nane, dereotu, sarımsak çok az suda haşlanıyor ve blendırdan geçirilip püre şeklinde tüketiliyor.istersen 1 t.k zeytinağı ve az bişey tuz ve de karabiber,pulbiber,kimyon falan da eklebiliyorsun.işte ben de deneyip memnun kalan var mı diye merak ettim

vicdan çorbasını bilmem ama ben soğan ağırlıklı lahana bazen yoğurt kalorisi düşük her türlü sebze ile pişirdiğim çorbaları içiyorum sınırsız ekmeksiz bol acılı baharatlı az tuzlu bardakla yani tok tutsun diye su içmek bazen mideyi bulandırıyor böyle arada lezzetli çorbalar diyet yaparken yardımcı oluyor leblebide öyle çok içim bayılınca bir avuç leblebi yavaş yavaş tüketiyorum kesinlikle tok tutuyor miğdeye de faydalı tabi ölçülü tuzluda olunca insan suda içmek istiyor baya oyalıyor yemeği de az yemiş oluyorsun tabi böylelikle

Back
X