Yine bir alışveriş sorunu???

İptal edilemiyor gibi şeylere inanmayın. Her malın 15 gün içinde iade 30 gün içinde değişim hakkı vardır. Çatır Çatır iptal etmek zorundalar.yok oyle bir dünya.

Pazartesi kesin gelicek dedi gelmezse artık gidip orayı birbirine katıcaz.

Kaymakamlikta oluyor tuketici haklariyla ilgilenen birim. Gidip konus buyuk ihtimalle dilekçe fatura vs isterler. İnternetten ornek dilekce bulur uyarlar teslim edersin

Oradan birşey alınmaz. Ben epilasyon aleti almıştım. Yanlış model vermiş. Bir hafta oyaladılar. Sonunda eğer paramı vermezlerse avukatla geri geleceğimi söyledim. Hemen verdiler.

Kesinlikle alınmaz tırnak makası bile almam adama da saydım beceriksiz diye. Haklısınız haklısınız diyo. Mal ya çıkarsınlar bence işten şikayet edicem heryere. Bi de büyütüyosunuz diyo. Yurt dışından alsak çoktan gelmişti. Bi de diyoki parçalı ürün. Sandalyeleri tek tek mi yolluyolar dedim. Altı üstü 4 sandalye ya. Daha da bişey almam ve pazarteside gelmezse yandılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…