- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Önem vermiyorum ama ben bu insanlarla akraba olucam ister istemez aynı ortama giricem. Yoksa kafayı bozduğum yoktavrin eltiyi bu kadar kafaya takmamak olmali bu nedir ya elti de elti butun hayat mesgaleniz bumu Allah askina yok haset kiskanc fesat oyle mi ver cevabina isine bak sen kafani eltiyle bozma her gun cagiriyor mu valla canima minnet aman daha sıkı fiki olun de bu dedigimi evlenenince anlarsin ama Allah askina birakin su eltiyi gorumceyi kim naparsa yapsin nu kadar onem vermeye luzum yok
Teşekkür ederim :)Siz de ona göre tavrınızı alırsınız olur biter
Evlenince de “o gelmesin, onu davet etmiyorum” diyecek değil ya
Mühim olan nişanlınız ve ailesinin tavrı, eltinizin değil. Takmayın
onem vermedigin hal buysa ne diyim daha geçen hafta sozlenmisin bismillah demeden eltide elti yok icten fesatlaniyo yok distan bana sunu dedi bakin onun davranislari sorunluysa fesatsa onu baglar siz onunuze bak8n nisanlin ve ailesi bu kadar elti kimdir Allah askina boyle düşünürsen rahat edersin birde hep bi savas halinde olmana gerek yok naparsa yapsin gercekten gul gec yoksa boyle devam edersen cok yipranirsinÖnem vermiyorum ama ben bu insanlarla akraba olucam ister istemez aynı ortama giricem. Yoksa kafayı bozduğum yok
Teşekkür ederim tavsiyelerinize dikkat edeceğim :)onem vermedigin hal buysa ne diyim daha geçen hafta sozlenmisin bismillah demeden eltide elti yok icten fesatlaniyo yok distan bana sunu dedi bakin onun davranislari sorunluysa fesatsa onu baglar siz onunuze bak8n nisanlin ve ailesi bu kadar elti kimdir Allah askina boyle düşünürsen rahat edersin birde hep bi savas halinde olmana gerek yok naparsa yapsin gercekten gul gec yoksa boyle devam edersen cok yipranirsin
Sözden önce de ailelerin tanışma süreci vardı yani toplamda 4 hftadır felan aileler biliyor ve gidip gelme oluyordu aileler arasındaDaha 1 hafta olmuş sözleneli kaç kere davet etti ki
Cok haklısınız ve cok tatlı bir yorum :)Başınıza talih kuşu konmuş da farkında değilsiniz eltiniz size kardeşinizin yapmayacağı iyiliği yapıyor ve müstakbel kayınvalidenizle kayınpederinizin muhabbet yükünü üstüne alıyor. Siz de şikayet ediyorsunuz inanılmaz
Geçen hafta sözlendim. Eltim olacak insanın fenalıgını daha önce yazmıştım.
Eltim bugüne kadar sözlümün ailesini hesaba almamış, ayda yılda bir gidip gelirmiş. Kendi ailesiyle aile apartmanında yaşıyorlar.
2 tane görümcem var iyiler bana karşı seviyorum. Temmuz’da nişanım var ufak tefek alışveriş yapıyoruz, o taraftan görümcem koşuyor bizimle birlikte çünkü k.validem yaşlı ve hasta. K.pederim hiçbir evladına bir şey yapmamış. Sözlüm kendisi biriktirmiş bugüne kadar ve şuan birikimleriyle bir şeyler yapmaya çalışıyor. Zamanında abisi çalışıp kenara koymadığı için şuan yapılanlar eltime batıyor. Bana şu yapılmamıştı sana bu yapılıyor. Ağzının payını verdim sustu ama içten içe hasetleniyor biliyorum.
Hesaba almayan elti kişisi şimdi sözlümün ailesini kıymete bindirdi. Her gün ya evine çağıyor, ya sözlümün ailesine geliyorlar. Sanırım onları benimle paylaşamıyor. Bu davetlerin hiçbirisinde ben yokum. Birde nispet yaparcasına mesaj atıyor.
Ki benim ailem sürekli ablamlarla toplandığımızda sözlümü de çağırır ayrım olmasın gibisinden. Fakat ben hiç davet edilmiyorum sanki dışlanıyorum.
Sizce tavrım ne olmalı ?
Bende öyle söyledim :) sanırım muhatap olmamak en iyisiOlgun ol bence ve bu benim sozlumun biriktirdiği ile alınan seyler de altta kalma sakın cagirirsa çağırsin ne yapacan amaan
Aynen söylediği vakit karşılığını aldı. Bunlar hep böyle demek ki şaşırmamak lazımUzak durursan hareketleri lafları sinirini bozmaz Lafta söylerse karşılığını ver kendini ezdirme
Bende öyle söyledim :) sanırım muhatap olmamak en iyisi
Kendisi benden 17 yaş büyük bide :)Aynen boşver sende evlenince cagirirsin olgun ol böyle hareketler yapan eltin sence ne kadar olgun ? Çocukla çocuk olma derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?