kızlar bisey sorucam.
eltimin eve misafirliğe çağırmak için beni değil de eşimi araması, ve bunu son iki kezdir bariz bir şekilde yapması sizce ne demek oluyor?
eltimin beni araması gerekmez mi?? aramızda da bir husumet yok... hani bir kavga olur bir gerginlik olur ona tepki olarak yapsın... öyle bir şey de yok.
hiç çok samimi olmadık seviyeli bi ilişkimiz var eltimle...
sizin fikrinizi bilmem ama ben gıcık oldum !
Genelde erkek aileleri( bazı ince düşünceli istisnalar dışında) bu tavrı sergilerler. Gıcıklığına değil de sanırım oğulları daha yakınları olduğu için. Benim kv de hep eşimi arardı. Bize gelmek için de bizi çağırmak için de. Eşime bundan bahsettiğimde ' ne var ki bunda ' derdi. Ama sonraları ben takmamaya, eşim de bana hak vermeye başladı. ( bunu sakın tartışarak yapmayın. Güzelce söyleyin. Ben senin aileni güzel ağırlamak istiyorum. Hbrim olursa daha iyi olur gibi)sonra onu aradıklarında beni değil onu arayın deyip beni aramalarını sağladı. Şimdi böyle alıştılar artık. Yani art niyet değil ama genel alışkanlık böyle.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kv kp ya da kaynım hiç böyle değiller. hatta kv maşallah diyim hep beni arar çağırır. eşim de dududada ya soriyim demiş. bundan ne anlarsınız?
hee bi de daha önce beni arardı . şimd ne olduysa eşimi aramaya başladı...
Daha once seni ariyorsa ve simdi degistirdiyse eltin kendince biseye bozulmustur.sen de aynisini yapabilirsin veya en guzeli sen anlamamazliga vurup tavrini hic degistirmezsin eltinin gercek derdini ogrenene kadar.bi bakarsin bskslim altindan ne cikacak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kv kp ya da kaynım hiç böyle değiller. hatta kv maşallah diyim hep beni arar çağırır. eşim de dududada ya soriyim demiş. bundan ne anlarsınız?
hee bi de daha önce beni arardı . şimd ne olduysa eşimi aramaya başladı...
kızlar bisey sorucam.
eltimin eve misafirliğe çağırmak için beni değil de eşimi araması, ve bunu son iki kezdir bariz bir şekilde yapması sizce ne demek oluyor?
eltimin beni araması gerekmez mi?? aramızda da bir husumet yok... hani bir kavga olur bir gerginlik olur ona tepki olarak yapsın... öyle bir şey de yok.
hiç çok samimi olmadık seviyeli bi ilişkimiz var eltimle...
sizin fikrinizi bilmem ama ben gıcık oldum !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?