• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine bir facebook sorunu dusuncelerinize ihtiyacim var kizlar :(

gerçek düşüncem direk ayrılırdım en sevmediğim erkek tipi

ilkn post: 37858451 .!.:
Konustum canim surekli yeminler ediyor ben seni aldatmadim cok seviyorum yanlis bisey yapmadim o kizla is yerinde bile konusmuyorum sadece ekli duruyordu fln dedi o kadar laf saydim haklisin hataliyim sana soylem lazimdi ama yanlis hicbir sey yapmadim seni aldatmadim dedi
Ne diyecekti oh seni aldattim sefam olsun mu diyecekti. Inan bakalim ona aylar sonra burada baska bir konunda goruruz seni

daha siz birlikteyken ayrı hesap açıyor, başka kızları ekliyor şu durumda sizi aldatmasa bile bir art niyet varmış önceden de. ayrıca şuan size ayrıldıktan sonra açtım diyerek te yalan söylüyor.
hayır gelmez...

İnsanlar durup dururken 2. hesap açmazlar. Eğer yaptıkları hareketlerin doğru olduğunu savunuyorlarsa kendi hesaplarından da yapabilmeliler. Zaten 2. hesap başlı başına kaçamak şeylerin habercisi.

Eger karsindaki insan senden birseyler gizliyorsa guvenme derim ben niyeti belli zaten ! bu sosyal paylasim siteleride amacini coktan asti kullamasini bilmeyen insanlarin yuzunden ! cok tehlikeli ... yuvalari dagiticak dereceye geldi Allah islah eylesin !

Belki eski facebook adresidir ve kalmıştır kendisi kız hakkında size böyle derken görüşmez herhalde ayrıca en yakın arkadaşının kocasından hamile kaldığını sevgiliniz nereden biliyor kendisi anlatmış olamaz herhalde peki doğurmamış mı? bence konuşun kapatsın o hesabını.

merak kediyi öldürür.

Sanal alem hayatı kolaylaştırırken bir tarafı bozuyor.

Sosyal ağ sadece kötü niyetli insanların işine gelirse kötü niyetli kullanmaya devam eder.

Erkekler bazen kızlara bu tür yakıştırma yapan tuaf tipler. O bahsettiği kızları kötülerler ama onların yanında da ayrılmazlar. Bazen kedi ulaşamadığı ciğere mundar demesi gibi... İnsanlar insanlar açok kolay iftira atada bilir. Doğruda olabilir. Kızı görmemişsin erkek ark anlattığı şekilde kızı eleştiriyorsun.
Kizi gormedim ama daha once attigi msjlari gordum en yakin arkadasinin kocasindan hamile oldugunu fln yazmisti bunun gibi uygunsuz bir cok yazisini gordum

bu sosyal aglari icat edenleri saatlerdir saygiyla aniyorum :KK43:

Kizlar sevgilinizin ikinci bir facebook hesabi oldugunu ve bunu sizden gizledigini ayrica hic ama hic hoslanmadiginiz kesinlikle gorusmesini istemediginiz bir kizi ekledigini gorseniz ne yapardiniz ??

Not:Bu bahsettigim kiz ahlak konusunda berbat biri en yakin arkadasinin kocasindan hamile kalmis ve her erkege yanasan biri bunlarida bana sevgilim soylemisti
face ' i ıcat edene dua edin işte. böyle yakalıyorsunuz. reelde yapsa,yani görüşse, hiç anlamayacaktınız.

Sevgilin yanlış bir şey yapmamıştır belki ama barıştıktan sonra da hesabı söylemeyerek hata etmiş, durduk yere soru işareti yaratmış.

bu sosyal aglari icat edenleri saatlerdir saygiyla aniyorum :KK43:

Kizlar sevgilinizin ikinci bir facebook hesabi oldugunu ve bunu sizden gizledigini ayrica hic ama hic hoslanmadiginiz kesinlikle gorusmesini istemediginiz bir kizi ekledigini gorseniz ne yapardiniz ??

Not:Bu bahsettigim kiz ahlak konusunda berbat biri en yakin arkadasinin kocasindan hamile kalmis ve her erkege yanasan biri bunlarida bana sevgilim soylemisti

ovvv çok sert:=)

Evet canim olmustu daha dogrusu faceden oyun oynuyordu surekli artik biktigim icin yeter dedim bir cok kez anneside bikmisti surekli tartisiyorlardi evde bu durumdan dolayi cunku acil acil bir isim bile olsa oyundayken mesgule atiyordu oyundayim sonra konusalim diye bende katlanamadim birakicaksin oyunu dedim

az once msj atti

"durustlukmu istiyorsun al sana dosdogru durustluk o facede oyun oynuyordum engel olucaksin diye senden gizledim haftada birgun giriyordum giris zamanlarimada bakabilirsin o kizin ekli oldugu aklima bile gelmedi gelseydi tekrar basladigimizda silerdim o kizdan igrendigimi sana soyleyen bendim ettigin kufurlere hakaretlere bisey demedim ama o kizla bnim adimi birlikte anamazsin yazdiklarina dikkat et benim asabimi bozma " yazmis

Belki cidden bu yuzden saklamistir oynadigi oyuna bir git bak ya da cidden giris zamanlarina bak yani gercekten boyle olabilir mi sence sen sevgilini daha iyi tanirsin

Sorun sosyal ağlarda değil,kullanma amacından sapıtanlarda...
Madem kız o kadar ahlaksız,o kadar hafifmeşrep...Ne diye ekliyor ? Ne amaçla ?
Üstelik ayrılmadan evvel...
Evlilik kararınızı gözden geçirin,güvensizlik ve yalan var ortada.
Ha ayrılmayıp evlenecekseniz hiç konuyu açıp yüz göz olmayın.

Beni aldattigini dusunmuyorum ama benden gizlemesi ve yalan soylemesini kabullenemiyorum bu adam ayrildigimiz donem eklemistim demesine ragmen ayrilmadan 1 ay once eklemis ve 1 ay sonrada ona guvenmedigimi dusundugunu icin ayrilik karari almisti. Kendimi salak gibi hissediyorum
Canim bence konusup konusmadigini ogrenmek istiyorsan sildigi mesajlari kurtarabiliyorsun hatta sildigi arkadaslarini bile gorebiliyorsun ama e mail sifresini bilmen lazim

Back
X