Yine bir iş sorunu

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.635
287
123
Kızlar sizinde is yeriniz de Günaydın dediginiz de cevap vermeyenler dün ıyiyken bugün kötü olan bir şey sorduğunuzda zor cevap veren kendini beğenmişler var mı benim girdiğim is yerinde böyle gruplasmislar birbirlerine çok iyiler bir hafta olacak benim ne kadar konuşmaya iyi olmaya çalışsam da havalarından geçilmiyo konuşmayaym diyorum o da olmuyo bir de bir tanesi de bana işi ogreten (güya ögretiyo zar zor ağzından lafı zorla alıyorum ) bir hafta oldu ama hem işi ogrenemedm hem de ortama alısamadim şunu anladım ki ya insan kalmamış yada benim karşıma boyleleri çıkıyo

zamanla ya onlar size alışacak ya siz onlara
neden bu şekilde davranıyorlar çok mu güzelsiniz ya da çok mu bakımsız ? tehdit olarak algılanacak bir durumunuz var mı ?

Bir hafta çok az uyum sağlamak ve kaynaşmak için. Kendinize biraz daha süre verin, bu dönemde de gözlem yapın. İş yerindeki insanlarla çok samimi olmak, gruplaşmak vs. iyi bir fikir değil zaten. Mesafe daha iyi böyle ortamlarda. Uzun vadede siz kârlı çıkarsınız.

İş öğretmeme konusunda da gerekiyorsa amirinizle görüşün. Ben de böyle bir duruma maruz kalmıştım, adam sürekli geçiştiriyordu, ben peşinde koştukça bahane buluyordu. En sonunda müdüre iletmek zorunda kaldım çünkü işimi etkiliyordu. O da müdüre gidip "hiç umurunda değil, ben teklif ediyorum ama" diyormuş. O yüzden iş yeri survivor ya, uzaklık daha sağlıklı.

zamanla ya onlar size alışacak ya siz onlara
neden bu şekilde davranıyorlar çok mu güzelsiniz ya da çok mu bakımsız ? tehdit olarak algılanacak bir durumunuz var mı ?
Yo güzel değilim bakımsizda değilim ama bilmiyorum neden böyle oluyor soğukta değilim konuşmaya çalışırım herkesle

Yo güzel değilim bakımsizda değilim ama bilmiyorum neden böyle oluyor soğukta değilim konuşmaya çalışırım herkesle
zamanla düzelir 1 hafta çok kısa bir süre iş dünyası zor özellikle kadınlarla dolu bir ortamda çalışıyorsan

Bence işini yap çık, sana iş öğretirken herşeyi öyle iyi öğrenmeye çalış ki ona sonradan sorma şansın olmasın. Onlar sana nasılsa sen de öyle davran, günaydın dedilerse de,demedilerse deme.

Bir hafta çok az uyum sağlamak ve kaynaşmak için. Kendinize biraz daha süre verin, bu dönemde de gözlem yapın. İş yerindeki insanlarla çok samimi olmak, gruplaşmak vs. iyi bir fikir değil zaten. Mesafe daha iyi böyle ortamlarda. Uzun vadede siz kârlı çıkarsınız.

İş öğretmeme konusunda da gerekiyorsa amirinizle görüşün. Ben de böyle bir duruma maruz kalmıştım, adam sürekli geçiştiriyordu, ben peşinde koştukça bahane buluyordu. En sonunda müdüre iletmek zorunda kaldım çünkü işimi etkiliyordu. O da müdüre gidip "hiç umurunda değil, ben teklif ediyorum ama" diyormuş. O yüzden iş yeri survivor ya, uzaklık daha sağlıklı.
Oyle galiba bilmiyorum ama iş ortamı çok zor :(

Oyle galiba bilmiyorum ama iş ortamı çok zor :KK43:

Evet baya zor,özellikle kadınlarla çalışıyorsan. Ben 1 yıl boyunca kadınlarla çalıştım, 21 yaşındaydım, iş yerinde heves tabii o halde hep şık gitmek isterdim, bir gün saçıma fular bağlamıştım bana kadın "Yeni doğum yapmış kadınlara benzemişsin" demişti. 21 yaşındaki bir kız için travmaydı resmen.

Kızlar sizinde is yeriniz de Günaydın dediginiz de cevap vermeyenler dün ıyiyken bugün kötü olan bir şey sorduğunuzda zor cevap veren kendini beğenmişler var mı benim girdiğim is yerinde böyle gruplasmislar birbirlerine çok iyiler bir hafta olacak benim ne kadar konuşmaya iyi olmaya çalışsam da havalarından geçilmiyo konuşmayaym diyorum o da olmuyo bir de bir tanesi de bana işi ogreten (güya ögretiyo zar zor ağzından lafı zorla alıyorum ) bir hafta oldu ama hem işi ogrenemedm hem de ortama alısamadim şunu anladım ki ya insan kalmamış yada benim karşıma boyleleri çıkıyo
Boyle insanlarla hic karsilasmadim lakin benden de kaynaklanio olabilir.Ben biraz daha sertim ve isi genelde bilerek girdigim icin kimse bise diyemedi sozlu olarak da davranissal olarakta. Is ogretirkende bi okadar yanimdaki bilmedigi icin yumusak ve guleryuzlu davranirim.sonucta sizde is ogreniosunz onlarin yaptigi terbiyesizlik.bence sizde hic konusmaya calismayin isinize odaklanin.zamanla zaten sizle konusmak zorunda kalacaklar.

Üstünüze niye alınıyorsunuz ki insanız her sabah mutlu uyanmaya biliyor bazen aklına bir sey takılıyor bazen ne bilim yorgun oluyor görmeyebiliyor takılmayın bu kadar.

bir tek iş yeri tecrübem oldu, hala aynı yerdeyim. sayıca az olduğumuz için hiç böyle problemler yaşamadım. hemen herkesle de aram iyidir. ama kalabalık yerlerde bu tip şeyler oluyor. yetişkin insanların yetişkinler gibi davranmasını beklesek de bazen böyle hala lisede gibi takılabiliyolar. bana saçma geliyor günaydın dememek yada gruplaşıp dışlamak vs... ama olmuyorsa olmuyodur. işinizi yapın, geçin.

Back
X