Yine bir kaynana vakasi daha..(chpye oy verdim diye)

tarkaninoglumurat

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
462
298
34
Size bir sorum olucak.
bir kadinin esi hangi partiye oy verirse kadin da o partiye oy vermek zorunda mi?
Benim fikirlerime en yakin parti x.esim ve ailesi y parti.sabah oy kullanmaya gittik sonrasinda esim hangi partiye oy verdigimi sordu x dedim.burda bi sikinti yok.kv sordu ona da ayni cevabi verdim,demez olaydim.onlarin ailede bir ilkmisim, biz kari koca anlasmamismiyiz hangi partiye oy vericegimizi,aman sakin kimse duymasinmis,neden x partiye vermisim bidi bidi bidi...bu nedir ya bi insanin fikirleri dusunceleri bu kadar mi degersiz olur?anlamiyorum ben mi hataliyim?koyun gibi onlar nereye ben oraya mi olmam lazim?

Son düzenleme:
Esim karismiyo sana ne deseydin?
nisanlimla ben de farkli siyasi gorusteniz. Ikimiz de digerine saygi duyuyoruz. Onun ailesi bana, benimki de onunkine saygi duymak zorunda.

o_O
Size bir sorum olucak.
bir kadinin esi hangi partiye oy verirse kadin da o partiye oy vermek zorunda mi?
Benim fikirlerime en yakin parti x.esim ve ailesi y parti.sabah oy kullanmaya gittik sonrasinda esim hangi partiye oy verdigimi sordu chp dedim.burda bi sikinti yok.kv sordu ona da ayni cevabi verdim,demez olaydim.onlarin ailede bir ilkmisim, biz kari koca anlasmamismiyiz hangi partiye oy vericegimizi,aman sakin kimse duymasinmis,neden x partiye vermisim bidi bidi bidi...bu nedir ya bi insanin fikirleri dusunceleri bu kadar mi degersiz olur?anlamiyorum ben mi hataliyim?koyun gibi onlar nereye ben oraya mi olmam lazim?
İçeriğide tam düzeltemediğini hatırlatmak isterim.... En Büyük TÜRKİYE

X