Yine bir kv vakasi

ya niye bunu yapmak zorunda bırakıyorlar.... onlarda gençmiş zamanında gezmiş tozmuş eşleriyle, şimdi bu yapışma neyin nesi...ben zaten gittiğim bi çok yere teklif ediyorum yalnız yaşadığı için ama bazende sağol kızım sız gıdın demesını beklıyorum..cıdden sinirlerim bozuluyo bu konuyaa..
Çoğu gezip tozamamış aslında zamanında
Belki de onun hıncı

Ya da şimdi de kocaları dururken yine oğlunu merak ediyorlar aman geline kaptırmayayım diye kimisi

İyi yapmışsın
Fazla kibar olunca millet tepene de çıkabiliyor maalesef
Herkes o kadar düşünceli değil hatta kimisi meraktan alakalı alakasız kendini dahil etme hakkı buluyor
Benim de eski halimden eser yok, kibarlık hak edene yapılınca güzel diğer türlüsü kendine zararmış

Aynen imzamı atıyorum şu cümlelerinin altına. Biz kibardık, düşünceliydik, inceydik de ne oldu? Sessiz tebessümüm, siz bilirsiniz deyişlerim hep suistimal edildi, şaka yapıyoruz diyerek kabalıklarına bir de güldüler.
Bir yerden sonra ne kadar ekmek o kadar köfte'ye dönüyor işler ister istemez,
yeri geliyor arızaya bağlıyorsun...

Eski halim gelse, şimdiki halim önünde diz çöküp tövbe ister :KK70:

valla benim kv hep ballandıra ballandıra anlatır, eşi ( rahmetli olmuş) şöyle gezdik bölee tatiller yaptık falan... e tamamm yetmezmiii, bırak oğlunda aynını eşiyle yaşasın...
bu hafta cıkalım anne dedım, gezdik tozduk yemek falan yedik beraber, laf arasında dedımkı benim oğlanın da eksiği çok alışverişe çıkmam lazım dedim, cevap hazır '' çıkalım kızım, haftaya da onu hallederiz '' :KK57::KK57:

Çoğu gezip tozamamış aslında zamanında
Belki de onun hıncı

Ya da şimdi de kocaları dururken yine oğlunu merak ediyorlar aman geline kaptırmayayım diye kimisi

Aynen imzamı atıyorum şu cümlelerinin altına. Biz kibardık, düşünceliydik, inceydik de ne oldu? Sessiz tebessümüm, siz bilirsiniz deyişlerim hep suistimal edildi, şaka yapıyoruz diyerek kabalıklarına bir de güldüler.
Bir yerden sonra ne kadar ekmek o kadar köfte'ye dönüyor işler ister istemez,
yeri geliyor arızaya bağlıyorsun...

Eski halim gelse, şimdiki halim önünde diz çöküp tövbe ister :KK70:
Bi ferahlama geliyo dimi insana

Ya arkadaslar ben artik cidden anlamiyorum. Kv kizi bi yere gidecek olsa onuda goturmek istese gitmez ben zor yururum size ayak bagi olurum der. Biz bugun esimle plan yaptik o da duymus tabi gidin basbasa dolasin benide goturun dedi. Bu nasil bi basbasa dolasmaksa.. kendi yetmez gibi yan apartmanda eltisinin gelininin kizi (didisinin didisi) var onuda cagirmis. Benim butun sevkim kacti. Aksama kadar yalandan gulumsemekle gececek zamanim. Her an herseyde yanimizda olmasindan bide yanina ekuri ayarlamasindan biktim artik
Son anda tansiyonum yerlerde olur gözlerim kararır çıkmazdım evden. Gitsin dıdısının dıdısıyla

O seferlik bir şeyse hoş görebilirsiniz yani ben öyle sezdim herhalde her dakika sizinle gezmiyordur ve peşinize birilerini takmıyordur hem nereden haberi olabilir ki her zaman sizin gezmeye çıktığınızdan bunu duymuş ve gelmek istemiş sanki hiçbir zaman baş başa kalamıyormuşsunuz gibi yazıyorsunuz. Nasıl haberi olabilir aynı evde oturmuyorsanız.

tatlı dille hayır demeyi öğrenmek lazım zorla bütün gün zoraki gülümsemek zorunda değilsin katlanmak zorundada değilsin arada bi başbaşa gezmek ister insan. eşine istemediğini söyle nazın geçiyodur illaki onunda aklında bulunsun kv sölediğinde de destekleyici konuşsun yada direk o sölesin

Ya arkadaslar ben artik cidden anlamiyorum. Kv kizi bi yere gidecek olsa onuda goturmek istese gitmez ben zor yururum size ayak bagi olurum der. Biz bugun esimle plan yaptik o da duymus tabi gidin basbasa dolasin benide goturun dedi. Bu nasil bi basbasa dolasmaksa.. kendi yetmez gibi yan apartmanda eltisinin gelininin kizi (didisinin didisi) var onuda cagirmis. Benim butun sevkim kacti. Aksama kadar yalandan gulumsemekle gececek zamanim. Her an herseyde yanimizda olmasindan bide yanina ekuri ayarlamasindan biktim artik
bnmki balayına gelecekti ben 2. gün dönmesem bunlar ne düşüncesiz insanlar ya

Keşke o an bi gün gideriz diye geçiştirseydiniz.
Böyle bir problem varsa planlarınızı anlatmayın, hiç duyurmayın.

Bizimki de tatillere dahil olmak isterdi, bi kere tartıştık hatta vurgulu vurgulu "başbaşa" dedim diye.

Allah'tan eşimin belli izin günü yok da plan yapamıyorlar.

Gerçi olsaydı arada birlikte bir şeyler yapmak isterdim.

Back
X