evet kızlar her sinir harbinde genelde buraya gelip konu açıyorum.
benim daha önce yazıştığım hatta buraya konu açtığım bir adam vardı. hatta defalarca aramıştım herkes eleştirmişti.
neyse biz bu adamla aylardır görüşmüyorduk. hatta hayatıma yeni yeni insanlar da aldım.
ancak kendisi her 3-5 ay da bir hortladığı için ben de ona karşı kayıtsız kalamadığım ve cevap verdiğim için bir iletişimin içine giriyoruz.
yine bana geçen gece yazmış gece yarısı. ben de uyumamıştım ve konuştuk uzun uzun tüm gece hatta çok ama çok samimi yazıştık. belki daha önce hiç olmadığı kadar. sonraki iki gün boyunca tabiki samimi yazışmanın etkisiyle karşılıklı bir yakınlaşma sevgililik moduna geçtik.
neyse görüşme planları yaptık cumartesi yani yarın???? olaya bakarmısınız yarın için kahvaltı ve tüm gün birlikte olma planı yaptık.
ama ne oldu dersiniz az önce sinir harbi ile birbirimize girdik.
olayı kısaca anlatıcam ve gerçekten kim haklı bunla ilgili yorum yapan olursa çok sevinicem.
sabah 9 gibi mesajlaştık ve en son ona ben bir soru sordum o da gördü. mavi tiki de gördüm. dedim işi vardır. hiçbirşey sormadım. sonra tekrar aradan birkaç saat geçince yine birşey sordum ama sorularım da yarın için ve cevap verse ona göre ayarlayacağım şeyler var. ama cevap vermiyor.
neyse sinirlendim ama yine sakinliğimi korumaya çalışıyorum. ve saat kaç oldu dersiniz? saat akşam 5 oldu ve hala yazmayınca. ben de bu sefer kendimi tutamadım ve "sürekli whatsapa giriyorsun. kaç kere yazdım. gördüğün halde cevap vermiyorsan demekki seni rahatsız ediyorum. ben gidiyorum. hoşçakal" diye yazdım. aradan geçti yine bir saat. bana "ya arkadaşla telefonda bir şeye bakıyoruz mesaj üstüne mesaj yazıyorsun yapma şöyle, ilgi krizlerin beni bitiyor" yazmış.
ben de tabi ki ilgi krizi falan deyince, ortada bir ilgi mi var ki ben kriz geçireyim yazdım. üstüne de bir sürü şey yazdım. ve size anlatamam kızlar son bir saattir de yazmadığım şey kalmadı. ama hepsini okuyor ve bir kelime bile yazmıyor ya. o yazmadıkça ben duramıyorum. resmen sinir krizi geçirtcek bana. bu normal mi sizce?
tamam herkes dicek ne uğraşıyorsun. niye yazıyorsun da ya bu sessizlik insanı gerçekten sinir ediyor. ben dayanamıyorum.
en son yazdım ki"bana kesin birşey söyle zırt pırt hayatıma girip dengemi bozuyorsun. bana net ol ve ona göre davran." yine birşey yazmayınca ben de en son "o zaman ben de başkalarıyla yoluma devam ediyorum, umarım ben başkalarıyla yazışırken sen de tekrar bana ulaşmazsın" yazdım. dışardan ne görünüyor gerçekten merak ediyorum. olayın içinde başım ağrıdı resmen