Yine bir tatil meselesi..Kızlar bana yardımcı olun..

Senin aklın onda kalmasın onun aklı sende kalsın.
Aynı zamana sende planlar yap hiç evde durma, yoğun ol ki onu düşünme..
Her zamankinden farklı olarak saha az mesaj at, daha az ara.
Hatta aramalarını geç gör. Aaa aşkım görmedim de huylansın :)
Ben olsam öyle yaparım.
Bu kız niye böyle davranıyor, neyle meşgul ki beni kıskanmıyor, hatta aramıyor bile diye
düşünmekten aklına gelen şeylere odaklanamaz

tehlıkelı bır tatıl olacak bence erkek erkege gıdıyorlr sonucta. senınkı yapmasa yanındakı yapar ve kesın o yanındakının de bır arkadası vardır
ortama bır sekılde uyum sağlanır dıye dusunuyorum
nasıl olsa senın hıcbır zaman bundan haberın olmayacak. kısacası, muamma orası...
o yuzden bosuna dert etme. senın bundan hıcbır zaman haberın olmayacak

Son düzenleme:
Aldatıldığını yeni öğrenmiş biri olarak söylüyorum; ortamın hiç önemi yok. Sen ona güveniyorsan, karakteri sağlamsa olay bitmiştir. Karakterliyse, sen varken istediği ortama gitsin bir şey yapmaz, yapamaz. Karaktersizse evinde otursa da, 24 saat senin yanında olsa da her şeyi rahatlıkla yapar. O yüzden ben sevgilimin sevgisine de değil karakterine güvenirim diyorsan rahat ol, rahat bırak.

Canım cok güveniyorum. O gideceği arkadaşı bile başından beri hep benimle onun sevgili olmasını istemiş. Biz birlikteyiz dediğimizde cok sevinmişti ama rahat bi tip işte tutamaz kendini onu bunu gösterir benimkine. Ama bütün cevresi her zaman derler bu cocuk seninle değişti, hayatta bi yanlış yapmaz diye. Benden cok onlar güveniyolar.

aldatırsa keyfi bilir seni kaybeder dicem ama aldatsa muhtemelen asla öğrenemiceksin.

işin kötü ve tehlikeli tarafı bu.

Evet canım.. Ama Allah büyük öyle bi adilik yapacak olursa Allahından bulsun başka dicek bişeyim kalmaz. Ama güvenim var umarım bu güven boşa cıkmaz.

Şu dediğin şeyin olmasını o kadar istiyorumki :) orda tek düşündüğü şeyin ben olmasını cok istiyorum. Ama ya hiç meraklanmazsa, "ohh sevgilim güveniyo bana, o da takılsın istediği yerde" diye düşünürse.. Şaşırmam ya cünkü beni sıkmayan biri, kıskanınca bile bunu bana yansıtmaz içinde yasar.

güveniyorsan neyi sorun yapıyorsun eğer içinde yoksa hiç bişey den korkma eğer içinde varsa sen yanındaykende yapar bırak gitsin sende git gez toz sıkma canını sevgilinide bunaltıp tatilini hezir etme hatta sen söyle git hayatım bütün yıl çalıştın hak ettin diye

Ya ona fırsat vermemişsinki hiç :)
Hep sen sıkmışsın, kıskanmışsın, üstüne düşmüşsün.
Çek ilgiyi, şok et.
Ne oldu buna diye bak nasıl tutuşuyor..

Galiba ilgisinin dagılması tatili için heycanlanması sinirimi bozdu. Bilemiyorum, güveniyorum evet hemde çok. Öyle bişey yapacak bir karaktere sahip değil. Ama işte ortam sinir bozucu

Ya ona fırsat vermemişsinki hiç :)
Hep sen sıkmışsın, kıskanmışsın, üstüne düşmüşsün.
Çek ilgiyi, şok et.
Ne oldu buna diye bak nasıl tutuşuyor..

Evet ben direk belli ederim kıskandığımı kızdıgımı vs. Ama o deli gibi kıskansada "seni niye üzeyimki" diyo ve içinde yaşıyo. Hislerini gün yüzüne cıkarıp belli eden hep benim. Dediğini yapıcam tatlım. Tesekkur ederim.

Galiba ilgisinin dagılması tatili için heycanlanması sinirimi bozdu. Bilemiyorum, güveniyorum evet hemde çok. Öyle bişey yapacak bir karaktere sahip değil. Ama işte ortam sinir bozucu

benim sevgilim gitsin o aramadıkça arayıp sormam bile aradığı zamanlarda da kızarım çünkü yıl boyunca kusura bakmayın it gibi çalışıyor hak ediyor biz kadınlar sokaga çıkarken heyecanlanıyoruz bırakta erkek arkadaşın tatile gidiyor heyecanlansın takılma sende destek ol

canım bende konu açmıştım buraya benimde erkek arkadaşım yanındaki zıpır arkadaşlarıyla alanyaya otele gittiler tatile benimde senin gibi içim içimi yedi şu anda o kadar iyi anlıyorum ki seni ama oraya gittiğinde aramadım fazla hatta o merak etti beni hep arayıp çok özlediğini söyledi. birlikte gelmeliyiz dedi buraya. çok üstüne düşme ordayken nerdesin nabıyosun gibi sorular fazla sorma o zaten seni özlücektir. kıskandığını belli etme canım inşallah çabuk geçer senin için bir hafta

Canım evet konunu biliyorum. Geldimi sevgilin ? Birde nasıl tuttun kendini nerde naptıgını sormadan nasıl durabildin

Evet cok haklısın canım. Hem kafası dagılıp enerjisini boşaltınca daha iyi bir şekilde yanıma gelecek. Teşekkür ederim.

Canım evet konunu biliyorum. Geldimi sevgilin ? Birde nasıl tuttun kendini nerde naptıgını sormadan nasıl durabildin

bende gezdim canım hiç boş durmadım sürekli arkadaşlarımlaydım hatta dışarı çıktığım için o merak etti beni. sende ne zaman konuşsanız meşgul ol bişeyle gez dolaş yanlız kalırsan için içini yer. zaten ne yaptığını sormama fırsat vermedi o söyledi ne yaptıklarını güvendiğini belli et ben sana güveniyorum sen bize zarar vercek bişey yapmassın de ki bişey yapcaksada vicdanı rahat etmesin oyala kendini canım

Çok tesekkur ederim canım. Bende bunu yapmayı denicem.

tatile gider orda ya belki arkadaşlarına uyar fikri mi? yoksa sizsiz tatile gidiyor, eğleniyor olması mı tedirgin ediyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…