yine cinayet, yine yine yine!!!

La vie en Rosee

Honey, i am pure gollddd
Pro Üye
1 Haziran 2018
5.328
16.329
248
bugün belki kaç milyon kez duyduğumuz şeylerden birini daha duyduk.... her cinayetten sonra ah vah ediyoruz, bu son olsun diyoruz... ama yok hep aynı.... kelimelerim kifayetsiz..
pınar Gültekin cinayeti.. kansız evli ve bir çocuk babasıymış. yakmış, üstüne beton dökmüş ve toprak atmış. nasıl bir vicdan bu, nasıl bir yaratık? içim acıyor içim, gencecik kız hayalleri vardı, umutları vardı. sorun ne, kim, kimler? yetiştirenler mi? ortam mı? yoksa hiçbir nedeni yok da tamamen ş*refsizliğinden mi? bilmiyorum...

bi de hala sosyal medyada bu kansızı savunanlar var,
kız bağ evine gitmeyi kabul ediyorsa hakediyodur, hiçbir ölüm sebepsizdir diyenler...
şoklardayım,
artık bu ülkede yaşamak istemiyorum
gün geçmiyor ki yeni bir sapıklık, yeni bir vahşet türemesin!!!

Ben en çok şeye sinir okuyorum sosyal medyada Pınar’a kanat görseli ekleyip “melek oldu” diyerek olayı romantikleştirmeye çalışanlara. Hayır melek olmadı o kadın katledildi canice öldürüldü. Her yerde Pınar’ın fotoğrafları geziyor katilin adı sansürleniyor. Sansürlenmeyecek, katilin fotoğrafları boy boy afişe edilecek bunun doğrusu bu.

aynen öyle. o kız bir vahşete kurban gitti!
CEMAL METİN AVCI
bu katilin adı asla sansürlenmeyecek dediğiniz gibi, günbegün ortada kalıcak.

Instada yorumlarda okuduklarım beni dehşete düşürdü.
Insanlar akıllanmıyor maalesef. Adam evli mıymış? Kız evli adamla mi ilişki yaşamış
Namus bu muymuş vs vs
Polemiğe girip cahil cühelâya laf anlatmak istemiyorum ama sinirim zıpladı.

Bu ülkeden umudum kalmadı artık benim

Valla ben hergun peygamber efendimiz (sav) in duasını ederim " Allah im sen merhametsizi bize musallat etme" diye.
Hem söyleyecek çok şey var hem de tek söz yok. Öyle bir durum. Konuş konuş anlat anlat boş. Aşırı ataerkil aşırı dindar bir toplumuz. İnancımız kadını çok değerli kılarken nasıl bu kadar yaygın anlamıyorum. İnancımız saygı hoşgörü .... Der ama toplumda en çok bunlar eksik. Büyük bi bencillik var. Kadınlarda aczilik ve kabullenilmislik var. Çok üzülüyorum oysa kadınlar o kadar güçlü ki .
İnsanca yaşamak kadar insanca ölmek de herkesin hakkı.

Maalesef ülkemiz erkeklerinin çoğu kadın düşmanı ve mağara erkeği zihniyetli. Ülkemize teknoloji geliyor, kılık kıyafet değişiyor ama kafa değişmiyor. Para ya da daha fazla eğitim imkanı toplumu 1 mg ileri götürmüyor bir şekilde, zihniyet 1 gıdım ilerlemiyor.

Ben daha farklı okudum. Emin misiniz böyle olduğuna? Çok vahşice bu yazdıklarınız. Rabbim sabır versin sevdiklerine.
C.M.A tarafından vahşice dövüldüğü, boğularak öldürüldüğü ve cesedinin yakıldıktan sonra, varille ormanlık alana bırakıldığı ortaya çıktı.
keşke gerçek olmasaydı..

Ben daha farklı okudum. Emin misiniz böyle olduğuna? Çok vahşice bu yazdıklarınız. Rabbim sabır versin sevdiklerine.

Ben bu sabah izledim aynen böyle. Cani kızla bağ evinde tartışıyor, varilde boğuyor sonra beton döküp varili ormanda bir yere koyuyor

Ben bu sabah izledim aynen böyle. Cani kızla bağ evinde tartışıyor, varilde boğuyor sonra beton döküp varili ormanda bir yere koyuyor

Çok canı yandı mı acaba sorusu beynimi yiyip bitiriyor böyle olaylarda. Ben bile böyleysem sevdikleri nasıldır.

"Sevgilim beni kıskanıyor", "sevgilim bana bir kez tokat attı", "sevgilim saçımdan sürükledi ama özür diledi", "her evde şiddet olur, yuva kolay kurulmuyor".... Bu tarz konu açanlar iyi okusunlar bu haberi. Sizi kıskanan, size baskı uygulayan, terk ettiğiniz zaman şiddet uygulayan erkekler sizi sevmiyorlar. Onlar için sadece kazanılması gereken bir oyun gibisiniz. Kaybettiklerini anlayınca işte bu kadar vahşi bir hale bürünüyorlar katiller.

* Pınar ile ayrıldıktan sonra kendime gelemedim. Yeniden onunla birlikte olmak istedim, teklifimi kabul etmedi.

* O zaman son olarak “Çiftlikte bir akşam yemeği yiyelim” diye ikna ettim. Çiftliğe gittik, yemek yedik, yine bana dönmesini istedim. Oysaki o başkası ile olduğunu söyledi, zaten bunu hissediyordum.
Kıskançlık krizine girmiştim. Tartıştık, bana saldırdı, kavga ederken öldü. Cesedini yok etmek istedim. Önce yakmaya çalıştım. Olmadı, başaramadım.

* Sonra bidona soktum, üzerine beton döktüm, yakalanacağımı biliyordum.

* Onu çok sevmiştim, çaresiz kaldım. Kıskançlık krizine girmiştim. Çok pişmanım. Çiftliğe gittiğimizde öldürme niyetim yoktu. Barışıp birlikte olmayı düşünüyordum.

kavga ederken ölmüş...
bir de sütten çıkmış ak kaşıklığa soyunuyor,
çok sevmişmiş, kıskançlık krizine girmişmiş..

Medya bile katilin yaninda
Kiz sevgilisi degil , bara giden bir musteri , herif asiliyor kiz reddediyor sonra kiz bikac kadeh birsey ictikten sonra ne hikmetse baygin sekilde adam tarafindan disari cikariliuor , bu da son gorunusu kızın zaten sonra bu cani tarafından öldürülüyor
Daha once de yine barda onu reddeden bir kadini öldüresiye dovmus bu pislik !!!
Medya bile sevgilisi diye yansitiyor ki aslında kiz da suclu demeye getiriyor !!
Lanet olsun hepsine

Allah belasını versin. Bu ülkede kadına şiddet uygulayan erkeklere yaptırım olmazsa daha çok can gider. İdam cezası onlar için kurtuluş olur, öyle bir ceza vereceksin ki kendisi yalvaracak "beni öldürün" diye.

Tam da böyle bir konu açacaktım.. bir şey sorucam bileniniz belki vardır kimisi eski sevgilisi kimisi de gittiği barın sahibi tanışmıyorlarmış diyorlar hangisi doğru?

Hiç mi arkadaşı yok muş? O kadar baygın haldeyse bi arkadaşı farketmemiş mi

Tam da böyle bir konu açacaktım.. bir şey sorucam bileniniz belki vardır kimisi eski sevgilisi kimisi de gittiği barın sahibi tanışmıyorlarmış diyorlar hangisi doğru?
Ne önemi var??? Bir can gitti, isterse evli bir adamla görüşmüş olsun. Cinayetin nedeni olmaz.

Ne önemi var??? Bir can gitti, isterse evli bir adamla görüşmüş olsun. Cinayetin nedeni olmaz.
Ben medyanın doğruları yansıtmadığını düşünerek yazdım kaldı ki tabiki önemi var. Bu adam bara giden tanıyıp tanımadığı herkesi bağ evine götürebilir demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…